Zodiac Signs

Τα ζώδια της ημέρας

By  | 

Τι λένε τα ζώδια για σήμερα 3/10;

ΚΡΙΟΣ

Σήμερα θα προσπαθήσεις να μη μείνεις μόνο σε αυτά που θα ακούσεις αλλά θα ξεκινήσεις να αναζητάς τις βαθύτερες αιτίες αυτών και να κάνεις σενάρια. Η Σελήνη βρίσκεται στους Ιχθύς και είναι υπεύθυνη για σενάρια συνομωσίας που θα ξεκινήσεις να σκέφτεσαι καθώς θα σε κάνει ιδιαίτερα καχύποπτο/η. Η σύνοδος που σχηματίζει με τον Ποσειδώνα είναι αποτρεπτική για να δείξεις εμπιστοσύνη σε πρόσωπα και λόγια. Αυτό που πρέπει να προσέξεις είναι να μη φτάσεις στα άκρα και η καχυποψία σου προσβάλει τους ανθρώπους που έχουν σταθεί δίπλα σου.

Το ταίρι σου θα προσπαθήσει να κατευνάσει τις ανησυχίες σου αλλά αυτό θα είναι αρκετά δύσκολο. Αν δεν έχεις βρει το ταίρι σου από τη μία η καχυποψία σου και από την άλλη η εξιδανίκευση που προκαλεί ο Ποσειδώνας θα είναι δύο αποτρεπτικοί παράγοντες για να νιώσεις πως βρήκες τον άνθρωπο σου.

ΤΑΥΡΟΣ

Ο φιλικός σου περίγυρος θα κάνει αισθητή την παρουσία του καθώς η Σελήνη  από τους Ιχθύς θα φέρει τηλεφωνήματα και νέα από τους αγαπημένους σου φίλους. Η σύνοδος που σχηματίζει με τον Ποσειδώνα υποδηλώνει πως θα φτάσουν στα αυτιά σου πολλά νέα όμως δεν θα ανταποκρίνονται όλα στην πραγματικότητα. Οι φίλοι σου και οι άνθρωποι που θα σου τα μεταφέρουν θα λειτουργήσουν σα χαλασμένο τηλέφωνο και τελικά θα φτάσουν στα αυτιά σου παραλλαγμένα. Μην βιαστείς να πάρεις αποφάσεις και μην χαρίσεις την εμπιστοσύνη σου σε νέες γνωριμίες.

Κράτησε την προσωπική σου ζωή μακριά από τα αδιάκριτα βλέμματα και καλύτερα να συζητήσεις με το ταίρι σου οτιδήποτε σας απασχολεί. Αν είσαι ελεύθερος/η μια νέα γνωριμία θα φανεί πολλά υποσχόμενη θα είναι όμως έτσι;

ΔΙΔΥΜΟΙ

Σήμερα θα δώσεις σημασία στην εικόνα σου καθώς η ανάγκη σου για αποδοχή θα είναι μεγάλη. Η Σελήνη βρίσκεται στους Ιχθύς και θα φέρει εξελίξεις που σχετίζονται με επαγγελματικά θέματα. Η σύνοδος που σχηματίζει με τον Ποσειδώνα θα φέρει γύρω σου κόλακες οι οποίοι θα σου πουν πολλά προκειμένου να κερδίσουν την εμπιστοσύνη σου. Η ημέρα δεν είναι ευνοϊκή για αποφάσεις, συμφωνίες και συμβόλαια. Ακόμα χρειάζεται να προσέχεις σε ποιους δείχνεις εμπιστοσύνη καθώς η κρίση σου θα είναι θολή.

Η έννοια σου σήμερα είναι η εικόνα που δίνεις προς τα έξω για αυτό και θα προσπαθήσεις να μυήσεις και το ταίρι σου σε αυτό τον τρόπο σκέψης. Αν είσαι ελεύθερος/η οι νέες γνωριμίες θα είναι παραπλανητικές σήμερα για αυτό κράτησε μικρό καλάθι.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Σήμερα η φυσική σου παρουσία μπορεί να είναι σε οποιοδήποτε χώρο το μυαλό σου όμως σίγουρα θα ταξιδεύει. Η Σελήνη βρίσκεται στους Ιχθύς και σου δημιουργεί αφηρημάδα καθώς και τάσεις φυγής με αποτέλεσμα να είναι δύσκολο να πατήσεις στη γη. Η σύνοδος που σχηματίζει με τον Ποσειδώνα είναι ευνοϊκή για ταξίδια του νου αλλά όχι για πρακτικά θέματα της καθημερινότητας. Ακόμα θα πρέπει να είσαι ιδιαίτερα προσεκτικός/η με τα άτομα που θα δείξεις εμπιστοσύνη καθώς πιθανό να μην είναι τα κατάλληλα.

Σήμερα το φλερτ θα είναι το αγαπημένο σου χόμπι αλλά αν έχεις ήδη βρει το ταίρι σου θα τρέχεις να δικαιολογηθείς! Αν είσαι ελεύθερος/η μια νέα γνωριμία θα σε κάνει να περάσεις ευχάριστα την ώρα σου αλλά μην κάνεις μεγαλεπήβολα σχέδια.

ΛΕΩΝ

Σήμερα στο μυαλό σου τριγυρνούν ιστορίες και πρόσωπα του παρελθόντος καθώς η Σελήνη από τους Ιχθύς σε κάνει επιρρεπή σε αναδρομές. Η σύνοδος που σχηματίζει με τον Ποσειδώνα θα εξιδανικεύσει ανθρώπους με αποτέλεσμα να σκέφτεσαι μήπως έχεις πάρει λάθος αποφάσεις και είχες αδικήσει κάποιους. Δάνεια, επιχειρηματικά σχέδια και οικονομικές δοσοληψίες με το δημόσιο είναι άλλος ένας τομέας που χρειάζεται προσοχή σήμερα καθώς θα είσαι επιρρεπής σε λάθη που θα σε ζημιώσουν κυρίως οικονομικά.

Ένας έρωτας από τα παλιά ή μια ημιτελής ιστορία μπορεί να επιστρέψει σήμερα και να διεκδικήσει χώρο στη ζωή σου. Μην ακούσεις τα ωραία λόγια καθώς δεν ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα και αν έχεις και ταίρι θα πρέπει να είσαι διπλά προσεκτικός/η.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Οι διαπροσωπικές σου σχέσεις θα είναι υπεύθυνες για τις αποφάσεις σου σήμερα καθώς θα αισθανθείς μεγαλύτερη σιγουριά αν δεν πάρεις καμία απόφαση που να σε αφορά μόνος/η σου. Η Σελήνη βρίσκεται στους Ιχθύς και η σύνοδος που σχηματίζει με τον Ποσειδώνα είναι αποτρεπτική για νέα συμβόλαια, συμφωνίες και συνεργασίες. Αν δεν μπορείς να το αποφύγεις έλεγξε πολύ καλά κάθε λεπτομέρεια και τα ¨ψιλά γράμματα” προκειμένου να αποφύγεις δυσάρεστες εκπλήξεις και παρανοήσεις.

Σήμερα τα ψέματα στη σχέση σου θα έχουν την τιμητική τους και έχεις ίδιες πιθανότητες να γίνεις είτε ο πομπός είτε ο δέκτης. Αν δεν έχεις βρει το ταίρι σου πρόσεξε αυτόν/ην που θα σου πει πολλά καθώς όσο πιο πολλά ακούσεις τόσο μεγαλύτερες πιθανότητες να μην ισχύουν.

ΖΥΓΟΣ

Οι υποχρεώσεις της καθημερινότητας και οι πρακτικές εργασίες θα σε δυσκολέψουν σήμερα καθώς το μυαλό σου θα βρίσκεται αλλού. Η Σελήνη από τους Ιχθύς σχηματίζει σύνοδο με τον Ποσειδώνα και θα σε παρασύρει σε σκέψεις εκτός πραγματικότητας. Μη σπαταλήσεις το χρόνο σου σκεπτόμενος/η πως θα ήταν αν ήσουν σε άλλη δουλειά ή αν είχες αποδεχτεί μια πρόταση που σου είχε γίνει και δώσε προσοχή στο παρόν και στις υποχρεώσεις που έχεις για σήμερα. Η ημέρα δεν ενδείκνυται για αποφάσεις κυρίως αν αφορούν εργασιακά θέματα.

Ο/η σύντροφος σου θα θελήσει να σε δει αλλά θα πρέπει να κρατήσεις χαρακτήρα και να τελειώσεις πρώτα με τις υποχρεώσεις της καθημερινότητας. Αν δεν έχεις βρει το ταίρι σου όσο πιο τέλειος/α σου φαίνεται αυτός/η που έχεις απέναντι σου τόσο περισσότερο θα πρέπει να σκεφτείς αν είναι όντως έτσι.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Σήμερα θα αφιερώσεις την ημέρα στον εαυτό σου και τις απολαύσεις σου καθώς η Σελήνη από το φιλικό ζώδιο των Ιχθύων σε προτρέπει να περάσεις καλά! Η σύνοδος που σχηματίζει με τον Ποσειδώνα είναι ευνοϊκή αν θέλεις να χάσεις το μέτρο καθώς θα σε παρασύρει σε τσιγάρα, ποτά, ξενύχτια και υπερβολές κάθε είδους. Το φλερτ θα είναι το ταλέντο σου σήμερα αλλά μην το παρακάνεις καθώς μπορεί να πεις πολλά που δεν θα ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα και μετά να τρέχεις να τα μαζέψεις.

Η σχέση με το ταίρι σου θα βρίσκεται στον αυτόματο σήμερα καθώς το μόνο που θέλεις είναι να περάσεις καλά χωρίς νεύρα, γκρίνια και συγκρούσεις. Αν δεν έχεις βρει το ταίρι σου η ημέρα θα έχει ευκαιρίες για να κάνεις νέες γνωριμίες αλλά μπορεί να κρύβουν παγίδες.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Οι οικογενειακές σου υποχρεώσεις θα έχουν τη μεγαλύτερη σημασία σήμερα καθώς η Σελήνη από τους Ιχθύς θα στρέψει το ενδιαφέρον σου εκεί. Η σύνοδος που σχηματίζει με τον Ποσειδώνα θα θολώσει την κρίση σου με αποτέλεσμα να είσαι επιρρεπής σε λάθη. Οι εξιδανικεύσεις και οι αυταπάτες θα έχουν την τιμητική τους σήμερα για αυτό καλύτερα να αποφύγεις να πάρεις αποφάσεις σήμερα καθώς θα κινηθείς με γνώμονα αυτό που σε βολεύει. Εξίσου προσεκτικός/η θα πρέπει να είσαι και σε επαγγελματικά θέματα καθώς οι παγίδες καραδοκούν.

Σήμερα έχεις ανάγκη να ακούσεις όμορφα λόγια προκειμένου να νιώσεις σιγουριά και αυτό μπορεί να γίνει η αχίλλειος πτέρνα σου για κάποιον/α που θα το εκμεταλλευτεί. Αν έχεις βρει το ταίρι σου καλύτερα να αφήσεις τις περιπέτειες καθώς θα σε βάλουν σε μπελάδες.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Επαφές με συγγενείς και γνωστούς και συναντήσεις με γείτονες για καφέ και κους-κους βρίσκονται στο ημερήσιο πρόγραμμα καθώς η Σελήνη έχει περάσει στους Ιχθύς και θα τονίσει τις σχέσεις σου με τον περίγυρο σου. Η σύνοδος που σχηματίζει με τον Ποσειδώνα θα φέρει δίπλα σου κόλακες που θα προσπαθήσουν να κερδίσουν την εμπιστοσύνη σου χωρίς να την αξίζουν. Η ημέρα ευνοεί παραπλανήσεις και αν ασχολείσαι με το εμπόριο θα πρέπει να είσαι διπλά προσεκτικός/η σε νέες συμφωνίες και παραγγελίες.

Κράτησε μερικά πράγματα για εσένα και μη τα λες όλα στο ταίρι σου κυρίως αν δεν το αφορούν καθώς αυτό μπορεί να γίνει το ευαίσθητο σημείο σου. Αν δεν έχεις βρει το ταίρι σου κράτησε έξω από την προσωπική σου ζωή καλοθελητές που θα προσποιηθούν πως ενδιαφέρονται για εσένα.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Οικονομικές δοσοληψίες και συζητήσεις που αφορούν το πορτοφόλι σου θα είναι οι κύριες ασχολίες της ημέρας καθώς η Σελήνη από τους Ιχθύς θα σου δημιουργήσει ανασφάλεια. Η σύνοδος που σχηματίζει με τον Ποσειδώνα δεν είναι ευνοϊκή για να κάνεις νέες συμφωνίες ή να ζητήσεις αύξηση. Αν σου γίνει μια πρόταση με ιδιαίτερα καλές απολαβές θα πρέπει να το ψάξεις πριν συμφωνήσεις καθώς όσο περισσότερα σου υποσχεθούν σήμερα τόσο μεγαλύτερες οι πιθανότητες να μην ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα.

Σήμερα θα βρεις στο ταίρι σου την ασφάλεια που αναζητάς για αυτό και θα είσαι πρόθυμος/η να πιστέψεις οτιδήποτε σου πει. Αν δεν έχεις βρει το ταίρι σου μην βιαστείς να το κάνεις σήμερα καθώς η ανασφάλεια σου θα σε οδηγήσει σε βιαστικές και λάθος επιλογές.

ΙΧΘΥΕΣ

Η Σελήνη βρίσκεται στο ζώδιο σου και θα σου δημιουργήσει την ανάγκη για συναισθηματικές υπερβολές που θα σου προκαλέσουν κυκλοθυμία. Η σύνοδος που σχηματίζει με τον Ποσειδώνα θα εξιδανικεύσει πρόσωπα και καταστάσεις με αποτέλεσμα να μην είναι εύκολο να διαχωρίσεις το πραγματικό από το φανταστικό. Η ημέρα δεν είναι ευνοϊκή για να δείξεις εμπιστοσύνη σε ανθρώπους που δε γνωρίζεις αλλά ούτε και να πάρεις ρίσκο σε επαγγελματικά και προσωπικά θέματα. Κράτησε στάση αναμονής και μη βιαστείς να αποφασίσεις.

Σήμερα τα ψέματα θα κάνουν αισθητή την παρουσία τους στην ημέρα σου και θα πρέπει να προσέξεις ιδιαίτερα αν έχεις σκοπό να πεις κάποιο στο/η σύντροφο σου. Αν είσαι ελεύθερος/η κλείσε τα αυτιά σου και μην ακούσεις τα μεγάλα λόγια κάποιου/ας που θα γνωρίσεις σήμερα ή έχεις γνωρίσει πρόσφατα.

πηγή: e-zwdia.gr