Zodiac Signs

Τα ζώδια της ημέρας

By  | 

Τι λένε τα άστρα για σήμερα 2/10;

ΚΡΙΟΣ

Η ημέρα θα είναι ιδιαίτερα ευνοϊκή μαζί σου καθώς η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στον Υδροχόο και να σχηματίζει τρίγωνο με το Δία από το Ζυγό. Σήμερα θα βρεις ευκαιρία όχι μόνο να εκφράσεις στους φίλους σου τις ιδέες και τις απόψεις σου αλλά και να κερδίσεις το θαυμασμό και την αποδοχή τους. Το απόγευμα η Σελήνη θα περάσει στους Ιχθύες και θα σου δημιουργήσει εσωστρέφεια καθώς θα φέρει στην επιφάνεια τις “αδυναμίες” σου και τα θέματα που σε αγχώνουν.

Σήμερα θα μπορέσεις να βάλεις γερές βάσεις στη σχέση με το ταίρι σου και δεν αποκλείεται να σκέφτεσαι ήδη το επόμενο βήμα. Αν δεν έχεις βρει το ταίρι σου μια νέα γνωριμία μέσα από το φιλικό σου περιβάλλον θα είναι η τυχερή σου!

ΤΑΥΡΟΣ

Η ημέρα ενδείκνυται για να προωθήσεις επαγγελματικά θέματα και να βρεις λύσεις σε αυτά που ήδη σε απασχολούν. Η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στον Υδροχόο και το τρίγωνο που σχηματίζει με το Δία από το Ζυγό, θα σε βοηθήσει να προωθήσεις τις δεξιότητες σου στα κατάλληλα πρόσωπα που θα τις εκτιμήσουν! Το απόγευμα η Σελήνη θα περάσει στους Ιχθύες και οι φιλικές επαφές καθώς και οι συναθροίσεις θα έχουν την τιμητική τους και θα είναι ένα ευχάριστο διάλλειμα από τις υποχρεώσεις σου.

Ζήτησε από το ταίρι σου να σε συνοδεύσει σε μια κοινωνική σου υποχρέωση και όλα τα βλέμματα θα στραφούν επάνω σας. Αν δεν έχεις βρει το ταίρι σου μια νέα γνωριμία θα σε βοηθήσει να ανακτήσεις την αυτοπεποίθηση σου καθώς θα καμαρώνεις για αυτή!

ΔΙΔΥΜΟΙ

Σήμερα είναι η κατάλληλη ημέρα για να διευρύνεις τις γνώσεις σου καθώς η Σελήνη από τον Υδροχόο σχηματίζει τρίγωνο με το Δία από το Ζυγό και είναι ιδανική όψη για εκπαιδευτικά θέματα! Δεν αποκλείεται να πάρεις την απόφαση να ξεκινήσεις ένα σεμινάριο που θα σε ωφελήσει και στη δουλειά σου. Ακόμα είναι πολύ πιθανό με αφορμή ένα ντοκιμαντέρ ή μια συζήτηση να ξεκινήσεις να σχεδιάζεις ένα ταξίδι στο εξωτερικό. Το απόγευμα η Σελήνη θα περάσει στους Ιχθύες και θα δημιουργήσει κινητικότητα σε επαγγελματικά θέματα.

Επέλεξε τις πρωινές ώρες που θα έχεις ξυπνήσει με όρεξη για να πιεις ένα καφέ με τον/τη σύντροφό σου και να συζητήσετε για το επόμενο σας ταξίδι. Αν δεν έχεις βρει το ταίρι σου μια νέα γνωριμία μέσα από το ευρύτερο περιβάλλον σου θα σε “ξεσηκώσει”!

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Σήμερα είναι πιθανό να μην έχεις καλή διάθεση καθώς σε απασχολούν διάφορα προσωπικά και οικονομικά θέματα με αποτέλεσμα να έχουν μειωθεί τα αποθέματα αισιοδοξίας σου. Η Σελήνη βρίσκεται στον Υδροχόο και το τρίγωνο που σχηματίζει με το Δία από το Ζυγό θα δημιουργήσει συνθήκες εύνοιας και είναι πολύ πιθανό να σου φέρει έκτακτα έσοδα ή κάποιο “δώρο”. Το απόγευμα η Σελήνη θα περάσει στους Ιχθύες και θα σε βοηθήσει να ξαναβρείς την ενέργεια και την αυτοπεποίθηση σου!

Επέλεξε την κρεβατοκάμαρα για να λύσεις τις διαφωνίες που μπορεί να έχεις με το ταίρι σου προκειμένου να βγείτε κερδισμένοι και οι δύο! Αν δεν έχεις βρει το ταίρι σου οι νέες γνωριμίες θα ηλεκτρίσουν την ατμόσφαιρα καθώς ο ερωτισμός θα είναι διάχυτος!

ΛΕΩΝ

Οι σχέσεις με τους συνεργάτες και τον σύντροφό σου συνεχίζουν να σε απασχολούν καθώς με τον ένα ή τον άλλο τρόπο θα κάνουν αισθητή την

παρουσία τους στην ημέρα σου. Η Σελήνη βρίσκεται στον Υδροχόο και το τρίγωνο που σχηματίζει με το Δία από το Ζυγό θα δημιουργήσει τις κατάλληλες προϋποθέσεις για να κάνεις νέες κερδοφόρες συνεργασίες, να κλείσεις συμβόλαια και να προωθήσεις τα θέματα που έχεις κατά νου. Το απόγευμα η Σελήνη θα περάσει στους Ιχθύες και θα σου δημιουργήσει την ανάγκη να μείνεις μόνος/η μακριά από τα φώτα!

Όσο περνάει η ημέρα θα γίνεσαι εσωστρεφής για αυτό επέλεξε τις πρωινές ώρες για να συναντηθείς με το ταίρι σου! Αν δεν έχεις βρει το ταίρι σου μια νέα γνωριμία θα φέρει θετικές εξελίξεις στη συναισθηματική σου ζωή.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Σήμερα το άγχος που έχεις για να προλάβεις τις υποχρεώσεις σου θα είναι έντονο και θα πρέπει να το αντιμετωπίσεις για να μη σε καταβάλλει. Η Σελήνη βρίσκεται στον Υδροχόο και το τρίγωνο που σχηματίζει με το Δία από το Ζυγό θα σου δώσει μια χείρα βοηθείας καθώς θα βοηθήσει να αναγνωριστεί ο κόπος σου. Το απόγευμα η Σελήνη θα περάσει στους Ιχθύες και θα σε κάνει να συνειδητοποιήσεις πως η γνώμη κάποιων ανθρώπων έχει μεγάλη βαρύτητα για εσένα.

Όσο περνάει η ημέρα οι υποχρεώσεις σου θα μειώνονται και έτσι θα βρεις ευκαιρία να δεις το ταίρι σου νωρίς το βραδάκι ώστε να περάσετε έστω λίγο χρόνο μαζί. Αν δεν έχεις βρει τον/ην κατάλληλο/η μια νέα γνωριμία εκεί που δεν το περιμένεις θα είναι το “δώρο” σου.

ΖΥΓΟΣ

Η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στο φιλικό ζώδιο του Υδροχόου και όχι μόνο σου επιτρέπει να ασχοληθείς με τα χόμπι σου αλλά σου το επιβάλει καθώς η δημιουργικότητα σου είναι στα ύψη. Το τρίγωνο που σχηματίζει με το Δία που βρίσκεται στο ζώδιο σου θα σου δώσει ευκαιρίες να διασκεδάσεις, να κάνεις νέες γνωριμίες, να φλερτάρεις και

να ερωτευτείς! Το απόγευμα η Σελήνη θα περάσει στο ζώδιο των Ιχθύων και θα σου υπενθυμίσει πως ήρθε η ώρα για δουλειά!

Η ημέρα θα είναι ιδιαίτερα ερωτική και- αν έχεις βρει το ταίρι σου- αυτό μπορεί να είναι παγίδα καθώς οι πειρασμοί θα είναι πολλοί. Αν είσαι ελεύθερος/η νέες γνωριμίες και αισθηματικές περιπέτειες ανήκουν στις πιθανότητες της ημέρας.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Σήμερα θα βρεις τον τρόπο να διευθετήσεις τα θέματα που είχαν προκύψει τις τελευταίες ημέρες κυρίως εντός οικίας. Η Σελήνη βρίσκεται στον Υδροχόο και το τρίγωνο που σχηματίζει με το Δία από το Ζυγό θα σε βοηθήσει να καταφέρεις να φέρεις στα μέτρα σου οτιδήποτε και οποιονδήποτε θελήσεις. Το απόγευμα η Σελήνη θα περάσει στους Ιχθύες και θα σε βοηθήσει να χαλαρώσεις και να περάσεις καλά καθώς θα ξεκινήσεις να βρίσκεις ξανά την όρεξη σου!

Προτίμησε το δεύτερο μισό της ημέρας για να την αφιερώσεις στο ταίρι σου καθώς τις τελευταίες ημέρες είχατε απομακρυνθεί. Αν είσαι ελεύθερος/η οι αισθηματικές περιπέτειες θα έχουν την τιμητική τους σήμερα αλλά αν ενδιαφέρεσαι για κάτι πιο μόνιμο θα πρέπει να μη φερθείς επιπόλαια!

ΤΟΞΟΤΗΣ

Αν έχεις κατά νου συζητήσεις, συναντήσεις και επαφές με κόσμο η Σελήνη από τον Υδροχόο εξακολουθεί να ευνοεί τις επιδιώξεις σου. Το τρίγωνο που σχηματίζει με το Δία από το Ζυγό θα κάνει το επικοινωνιακό σου χάρισμα το μεγαλύτερο σου πλεονέκτημα. Σήμερα θα μπορέσεις εύκολα να εντυπωσιάσεις τους συνομιλητές σου και να βρεθείς στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος. Το απόγευμα η Σελήνη θα

περάσει στους Ιχθύες και θα στρέψεις την προσοχή σου σε θέματα που αφορούν την οικογένεια σου.

Πέρασε χρόνο με το ταίρι σου το πρώτο μισό της ημέρας καθώς μετά οικογενειακά θέματα θα μονοπωλήσουν το ενδιαφέρον σου. Αν είσαι ελεύθερος/η σήμερα μπορείς πολύ εύκολα να κάνεις εντύπωση σε αυτόν/ην που θα επιλέξεις!

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στον Υδροχόο και να σου προκαλεί ανασφάλεια αλλά το τρίγωνο που σχηματίζει με το Δία από το Ζυγό θα σε βοηθήσει να τη διαχειριστείς. Είναι πιθανό να πάρεις μια προαγωγή ή να έχεις θετικές εξελίξεις σε κάποιο επαγγελματικό σου θέμα και αυτό θα επηρεάσει θετικά το πορτοφόλι σου. Το απόγευμα η Σελήνη θα περάσει στους Ιχθύες και θα τονίσει την ανάγκη σου για επικοινωνία. Προτεραιότητα σου θα γίνουν οι συγγενείς και όσοι ανήκουν στο περιβάλλον σου καθώς θα θελήσεις να ανταλλάξετε τα νέα σας!

Το ταίρι σου θα σε προτρέψει να κάνετε μια επίσκεψη σε κάποιο συγγενικό ή φιλικό σπίτι ή έστω να βγείτε μια βόλτα και δεν θα πρέπει να του αρνηθείς καθώς οι προτάσεις του θα είναι ενδιαφέρουσες. Αν δεν έχεις βρει το ταίρι σου η επικοινωνιακή σου διάθεση θα σπάσει τον πάγο με αυτόν/ην που θέλεις!

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Σήμερα η διάθεση σου θα μεταβάλλεται καθώς η Σελήνη από το ζώδιο σου εξακολουθεί να δημιουργεί συναισθηματικά σκαμπανεβάσματα. Το τρίγωνο που σχηματίζει με το Δία από το Ζυγό θα σε βγάζει από τη δύσκολη θέση καθώς θα βρίσκεις τον τρόπο ακόμα και τελευταία στιγμή να καταφέρνεις αυτό που θέλεις. Η επίδραση που θα έχεις στους γύρω σου θα είναι εμφανής και αυτό θα σε χαροποιήσει. Το μεσημέρι η

Σελήνη θα περάσει στους Ιχθύες και θα σου προκαλέσει ανασφάλεια και άγχος που θα σχετίζεται με οικονομικά θέματα.

Οι απαιτήσεις που έχεις από το ταίρι σου θα είναι αρκετές αλλά και πάλι δεν θα καταφέρει να σου νευριάσει καθώς θα έχεις τον τρόπο σου! Αν δεν έχεις βρει το ταίρι σου οι συναισθηματικές σου μεταβολές θα επηρεάσουν και τα αισθηματικά σου καθώς δεν θα ξέρεις τι θέλεις!

ΙΧΘΥΕΣ

Η διαίσθηση σου σήμερα θα είναι το κυριότερο προτέρημα σου και θα σε βοηθήσει να αποφύγεις λάθος αποφάσεις και κακοτοπιές αρκεί να την ακούσεις. Η Σελήνη βρίσκεται στον Υδροχόο και το τρίγωνο που σχηματίζει με το Δία από το Ζυγό θα σε βγάλει από τη δύσκολη θέση των διλλημάτων καθώς θα σου κάνει ξεκάθαρο αυτό που πρέπει να ακολουθήσεις. Το απόγευμα η Σελήνη θα περάσει στο ζώδιο σου και θα φέρει στο προσκήνιο προσωπικές και επαγγελματικές σχέσεις καθώς και την επίδραση που έχουν σε εσένα.

Αν ακούσεις τη διαίσθηση σου θα βρεις λύση σε οτιδήποτε σε απασχολεί και σχετίζεται με το ταίρι σου. Αν δεν έχεις βρει το ταίρι σου μια νέα γνωριμία θα έρθει και θα σε βγάλει από τη νιρβάνα των τελευταίων ημερών.