Zodiac Signs

Τα ζώδια της ημέρας

By  | 

Τι λένε τα ζώδια για σήμερα 28/9;

ΚΡΙΟΣ

Τα επαγγελματικά σου θέματα θα είναι αυτά που θα σου τραβήξουν την προσοχή σήμερα καθώς η Σελήνη έχει περάσει στον Αιγόκερω και θα δημιουργήσει δίψα για επαγγελματική αναγνώριση. Το τρίγωνο που σχηματίζει με την Αφροδίτη από την Παρθένο θα σου φέρει στο μυαλό πράγματα που θέλεις να κάνεις για εσένα και θα μπεις στον πειρασμό να αφήσεις κάθε επαγγελματική υποχρέωση. Αν αξιοποιήσεις το χρόνο σου θα καταφέρεις να κάνεις αυτά που έχεις ανάγκη αλλά και να μην αφήσεις τις υποχρεώσεις σου ημιτελείς!

Μια έξοδος με το ταίρι σου σε κάποιο κάλεσμα ή μια επίσημη γιορτή θα κερδίσει τις εντυπώσεις και θα σε κάνει να νιώσεις περήφανος/η! Αν δεν έχεις βρει το ταίρι σου οι νέες γνωριμίες σήμερα θα συνδυάσουν δουλειές και έρωτες!

 

ΤΑΥΡΟΣ

Σήμερα θα ξαναβρείς την καλή σου διάθεση καθώς η Σελήνη έχει περάσει στο φιλικό ζώδιο του Αιγόκερου. Το τρίγωνο που σχηματίζει με την Αφροδίτη από την Παρθένο σε ευνοεί απροκάλυπτα και μπορεί να φέρει οικονομικές αλλά και αισθηματικές επιτυχίες που θα σε αποζημιώσουν για την αναμονή! Εκμεταλλεύσου την ημέρα και την καλή σου διάθεση και κανόνισε μια βόλτα με ανθρώπους που αγαπάς καθώς είναι κάτι που έχεις ανάγκη.

Το φλερτ θα έχει την τιμητική του σήμερα και θα εξασκήσεις το σπορ είτε είσαι δεσμευμένος/η είτε όχι! Πρόσεξε όμως καθώς μπορεί να γίνεις αντιληπτός/η από το ταίρι σου και μετά δεν θα σου αρέσει η εξέλιξη!

 

ΔΙΔΥΜΟΙ

Η Σελήνη έχει περάσει στον Αιγόκερω και είναι μια καλή ευκαιρία για να κάνεις μια ενδοσκόπηση και να συνειδητοποιήσεις τις ανάγκες σου και τα βαθύτερα σου συναισθήματα. Το τρίγωνο που σχηματίζει με την Αφροδίτη από την Παρθένο θα σου φέρει κάποιο δώρο οικονομικής φύσεως που δεν το περιμένεις και θα σε χαροποιήσει! Ακόμα είναι πιθανό να έχεις την ευκαιρία να κάνεις συμφωνίες που θα αυξήσουν το εισόδημα σου και θα σε κάνουν να νιώσεις ασφάλεια!

Σήμερα θα περάσεις μια ιδιαίτερη μέρα με το ταίρι σου καθώς ο ερωτισμός σου θα είναι στα ύψη! Αν δεν έχεις βρει αυτόν/ην που θέλεις είναι πιθανό να γνωρίσεις κάποιον/α που θα ξυπνήσει τα αρχέγονα ένστικτα σου!

 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Σήμερα είναι η κατάλληλη ημέρα για να ασχοληθείς με τους αγαπημένους σου “άλλους”! Η Σελήνη έχει περάσει στον Αιγόκερω και θα δώσεις ιδιαίτερη σημασία στους ανθρώπους που βρίσκονται δίπλα σου και στη γνώμη που έχουν για εσένα. Το τρίγωνο που σχηματίζει με την Αφροδίτη από την Παρθένο θα φέρει αέρα ανανέωσης στις προσωπικές σου σχέσεις αλλά και στις συνεργασίες. Εκμεταλλεύσου τη γοητεία σου για να προσεγγίσεις αυτόν/ην που θέλεις αλλά και για να κάνεις νέες γνωριμίες που θα σου φανούν ιδιαίτερα χρήσιμες!

Τα αισθηματικά σου θέματα ευνοούνται σήμερα και η ημέρα ενδείκνυται για να ανάψεις ξανά τη φλόγα στη σχέση σου. Αν δεν έχεις βρει το ταίρι σου μια νέα ενδιαφέρουσα γνωριμία θα έρθει για να μείνει καθώς θα είναι η επόμενη σου σχέση!

 

ΛΕΩΝ

Σήμερα θα σε απασχολήσουν εργασιακά θέματα αλλά και μικρές δουλειές ρουτίνας καθώς η Σελήνη από τον Αιγόκερω θα σου υπενθυμίσει τις υποχρεώσεις σου! Το τρίγωνο που σχηματίζει με την Αφροδίτη από την Παρθένο είναι πιθανό να σου φέρει επαγγελματικές ευκαιρίες και ακόμα πιο πιθανό να αναγνωριστεί και να ανταμειφθεί η προσπάθεια σου. Οι συζητήσεις μπορεί να είναι εξαιρετικά εποικοδομητικές ειδικά αν σχετίζονται με εργασιακά θέματα για αυτό επεδίωξε τες.

Ο/η σύντροφός σου θα ενισχύσει την αυτοπεποίθηση σου καθώς θα βρει τρόπο να σου δείξει πόσο ξεχωριστός/η είσαι για εκείνον/η. Αν δεν έχεις βρει το ταίρι σου μια νέα γνωριμία θα γίνει διακριτικά αλλά στο τέλος θα κάνει εντύπωση!

 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Σήμερα ξημέρωσε μια ημέρα που είναι κομμένη και ραμμένη στα μέτρα σου καθώς η Σελήνη βρίσκεται στο φιλικό ζώδιο του Αιγόκερου και θα σε βοηθήσει να περάσεις καλά! Έχεις έναν ακόμα λόγο να νιώσεις τυχερός/η σήμερα καθώς η Αφροδίτη που βρίσκεται στο ζώδιο σου σχηματίζει ένα ωραίο τρίγωνο με τη Σελήνη! Τα αισθηματικά σου θέματα θα βρεθούν στο προσκήνιο και οι εξελίξεις θα είναι ιδιαίτερα θετικές! Εστίασε στις ανάγκες σου και τους ανθρώπους που θέλεις να έχεις δίπλα σου είτε σε αισθηματικό είτε σε φιλικό επίπεδο και το μόνο σίγουρο είναι πως θα περάσεις καλά!

Η ημέρα είναι ιδανική για να ξανασυστηθείς με τον έρωτα και να τον προσκαλέσεις στη σχέση σου! Αν δεν έχεις βρει τον/ην ιδανικό σήμερα θα μπορέσεις να τον/ην βρεις καθώς η ζήτηση για εσένα θα είναι μεγάλη!

 

ΖΥΓΟΣ

Σήμερα θα ξυπνήσεις με διάθεση για αλλαγές για αυτό και θα ξεκινήσεις με αλλαγές στο σπίτι! Η Σελήνη έχει περάσει στον Αιγόκερω και το τρίγωνο που σχηματίζει με την Αφροδίτη από την Παρθένο είναι μια καλή ευκαιρία για να ασχοληθείς με το χώρο που ζεις. Μια καλλιτεχνική προσθήκη στη διακόσμηση, μια αγορά για το σπίτι ή ακόμα και ένα βάζο με φρέσκα λουλούδια θα είναι αρκετά για να αλλάξει και η διάθεση σου! Βέβαια θα είναι εύκολο να παρασυρθείς σε αγορές που δε χρειάζεσαι και κατά συνέπεια σε σπατάλες για αυτό φρόντισε να κάνεις μια λίστα πριν βγεις για ψώνια!

Η καλύτερα παρέα σήμερα θα είναι το ταίρι σου και ένα ποτήρι κρασί καθώς αυτά αρκούν για να νιώσεις πλήρης! Αν δεν έχεις βρει το ταίρι σου μια νέα γνωριμία θα σε κάνει να νιώσεις άνετα από την πρώτη στιγμή και θα κάμψει τις ανασφάλειες σου!

 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Οι βόλτες και οι συναντήσεις με κόσμο θα είναι η βασική σου ενασχόληση σήμερα καθώς αδέρφια, ξαδέρφια ακόμα και γείτονες θα κάνουν αισθητή την παρουσία τους! Η Σελήνη έχει περάσει στον Αιγόκερω και το τρίγωνο που σχηματίζει με την Αφροδίτη από τον Παρθένο θα σου υπενθυμίσει την ευχάριστη πλευρά της ζωής! Δεν αποκλείεται να θελήσεις να κάνεις μια βόλτα στα μαγαζιά προκειμένου να πάρεις κάτι που θα σου φτιάξει τη διάθεση. Πρόσεξε καθώς μπορεί να παρασυρθείς σε σπατάλες!

Ζήτησε από το ταίρι σου να σε συντροφεύσει στα ψώνια σου καθώς και θα περάσετε χρόνο μαζί και θα σε συγκρατήσει να μην παρασυρθείς σε σπατάλες. Αν δεν έχεις βρει το ταίρι σου το ενδιαφέρον των άλλων προς το πρόσωπο σου θα είναι έντονο!

 

ΤΟΞΟΤΗΣ

Η Σελήνη έχει περάσει στον Αιγόκερω και θα σε κάνει να ασχοληθείς με πρακτικά θέματα, οικονομικές υποχρεώσεις και υλικά αγαθά. Το τρίγωνο που σχηματίζει με την Αφροδίτη από την Παρθένο είναι μια καλή ευκαιρία για να βρεις μια απασχόληση που θα σου αποφέρει κέρδος και θα σε βοηθήσει να νιώσεις ασφαλής. Προώθησε συζητήσεις για επαγγελματικά θέματα καθώς είναι πολύ πιθανό να καταφέρεις να επιτύχεις τη συμφωνία που επιθυμείς!

Σήμερα το κύριο μέλημα σου είναι να αρέσεις και θα κάνεις τα πάντα για να το καταφέρεις! Αν έχεις βρει το ταίρι σου προτίμησε να αρέσεις μόνο σε εκείνο καθώς οι πειρασμοί είναι πολλοί και θα σε παρασύρουν! Αν δεν το έχεις βρει μια νέα γνωριμία θα σε γεμίσει αυτοπεποίθηση!

 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Η Σελήνη έχει περάσει στο ζώδιο σου και θα νιώσεις γεμάτος/η ενέργεια για να ασχοληθείς με αυτά που θα επιλέξεις! Το τρίγωνο που σχηματίζει με την Αφροδίτη από την Παρθένο είναι μια καλή ευκαιρία για να προβάλεις τον εαυτό σου και τα χαρίσματα σου και σίγουρα θα κερδίσεις τις εντυπώσεις! Οι νέες συνεργασίες είναι πιθανές σήμερα καθώς και οι νέες προσωπικές γνωριμίες μιας και η γοητεία σου δεν θα περάσει απαρατήρητη!

Το ταίρι σου θα συνειδητοποιήσει πόσο τυχερό είναι που σε έχει καθώς σήμερα θα έχεις τον τρόπο σου για να το καταλάβει. Αν δεν έχεις βρει το ταίρι σου μια νέα γνωριμία έχει όλες τις πιθανότητες να γίνει η επομένη σου σχέση σήμερα κιόλας!

 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Σήμερα θα επιλέξεις να αποσυρθείς για λίγο από τα φώτα καθώς η Σελήνη πέρασε στον Αιγόκερω και θα σου δημιουργήσει εσωστρέφεια! Το τρίγωνο που σχηματίζει με την Αφροδίτη από την Παρθένο θα σε βοηθήσει να συνειδητοποιήσεις τις ανάγκες σου και να βρεις τρόπο να τις καλύψεις. Το πιο πιθανό είναι να έχεις ανάγκη να βρεις χρόνο για εσένα και να περάσεις μια χαλαρή ημέρα παρέα μόνο με τον εαυτό σου για αυτό μην τον αμελείς και άκουσε τον.

Το ταίρι σου μπορεί να έχει όρεξη για δημόσιες σχέσεις και εξόδους αλλά θα πρέπει να του εξηγήσεις πως θα προτιμήσεις να αφιερώσετε το χρόνο σας σε εσάς τους δύο. Αν δεν έχεις βρει το ταίρι σου οι νέες γνωριμίες καλό θα είναι να παραμείνουν μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας!

 

ΙΧΘΥΕΣ

Σήμερα θα επιλέξεις να βρεθείς με τους αγαπημένους σου φίλους καθώς τις προηγούμενες ημέρες ήθελες να το κάνεις αλλά οι υποχρεώσεις σου δεν σε άφηναν. Η Σελήνη έχει περάσει στον Αιγόκερω και θα φέρει σε πρώτο πλάνο τους φίλους σου. Το τρίγωνο που σχηματίζει με την Αφροδίτη από την Παρθένο θα φέρει κοντά σου ανθρώπους που θα «συμμαχήσουν» μαζί σου. Για να το επιτύχεις αυτό δε χρειάζεται να κάνεις τίποτα ιδιαίτερο απλά να είσαι ο εαυτός σου!

Η γοητεία σου βρίσκεται σε υψηλά επίπεδα σήμερα και θα πρέπει να είσαι προσεκτικός/η καθώς μπορεί να μπλεχτεί στα δίχτυα της και κάποιος/α φίλος/η σου! Αν δεν έχεις βρει το ταίρι σου μια νέα γνωριμία θα έρθει μέσα από το φιλικό σου περίγυρο!

Πηγή: E-Zwdia.gr