Zodiac Signs

Τα ζώδια της ημέρας

By  | 

Τι λένε τα ζώδια σήμερα 26/9;

ΚΡΙΟΣ

Η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στον Τοξότη και να ενισχύει τις τάσεις φυγής που σε έχουν πιάσει τις τελευταίες ημέρες για αυτό και θα είναι δύσκολο να μείνεις στο σπίτι σήμερα! Το τετράγωνο που σχηματίζει με τον Άρη από την Παρθένο θα σου χαλάσει λίγο τα σχέδια καθώς θα φέρει δουλειές και υποχρεώσεις που δεν θα μπορέσεις να αποφύγεις. Μην αφήσεις αυτά που πρέπει να κάνεις για να πας βόλτα καθώς αύριο θα προστεθούν στις υπόλοιπες υποχρεώσεις!

Σήμερα έχεις θέληση να ασχοληθείς με το ταίρι σου αλλά δεν έχεις χρόνο και αυτό θα σε εκνευρίσει. Αν δεν έχεις βρει το ταίρι σου οι αισθηματικές σου υποθέσεις θα πρέπει να περιμένουν στωικά μέχρι να τελειώσεις τις δουλειές σου!

 

ΤΑΥΡΟΣ

Οι σκέψεις που κάνεις τις τελευταίες ημέρες σου έχουν προκαλέσει αναστάτωση με αποτέλεσμα να μη νιώθεις άνετα ούτε με τον εαυτό σου. Η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στον Τοξότη και να δημιουργεί ανησυχίες και ανασφάλεια κυρίως για αισθηματικά και οικονομικά θέματα. Το τετράγωνο που σχηματίζει με τον Άρη από την Παρθένο θα δημιουργήσει διενέξεις για οικονομικά θέματα αλλά και έκτακτα έξοδα. Κράτησε ένα συντηρητικό προφίλ σήμερα και μην κάνεις σπατάλες που θα επιβαρύνουν το ταμείο σου.

Το ταμείο θα είναι μείον σήμερα και αυτό θα δημιουργήσει μια γενικότερη δυσθυμία που δεν θα αργήσει να φανεί και στη σχέση σου. Αν δεν έχεις βρει το ταίρι σου ο τρόπος που θα δράσεις προς αυτόν/ην που θέλεις δεν θα σου φέρει τα επιθυμητά αποτελέσματα για αυτό ξανασκέψου το!

 

ΔΙΔΥΜΟΙ

Η αγαπημένη σου ενασχόληση σήμερα θα είναι οι “άλλοι” καθώς μέσα από τη συμπεριφορά τους θα προσπαθήσεις να καταλάβεις τη γνώμη τους για εσένα. Η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στον Τοξότη και θα κάνει τη γνώμη των ανθρώπων με τους οποίους σχετίζεσαι ιδιαίτερα σημαντική. Το τετράγωνο που σχηματίζει με τον Άρη από την Παρθένο θα δημιουργήσει μια αναστάτωση καθώς θα αντιληφθείς πως δεν γίνεται να ταυτίζεσαι με όλους! Κράτησε τις ενδεδειγμένες αποστάσεις ασφαλείας και προσπάθησε να μη δώσεις αφορμές για εντάσεις!

Σήμερα ακόμα και μια κουβέντα θα είναι εύκολο να ρίξει λάδι στη φωτιά και να καβγαδίσεις με το ταίρι σου για αυτό μη λες πολλά! Αν δεν έχεις βρει το ταίρι σου ο εκνευρισμός σου δεν θα βοηθήσει τις στενές αισθηματικές επαφές.

 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Οι υποχρεώσεις που κάνουν την εμφάνιση τους δεν σε αφήνουν να ασχοληθείς με τον εαυτό σου και έχεις αρχίσει ήδη να εκνευρίζεσαι. Η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στον Τοξότη και το τετράγωνο που σχηματίζει με τον Άρη από την Παρθένο θα σε κάνει να συνειδητοποιήσεις πως χρειάζεσαι να ενισχύσεις τον οργανισμό σου ώστε να έχεις ενέργεια. Η ημέρα ενδείκνυται για να ξεκινήσεις ένα πρόγραμμα σωστής διατροφής και να πάρεις βιταμίνες προκειμένου να φέρεις εις πέρας οτιδήποτε θελήσεις!

Σήμερα θα είσαι αρκετά κουρασμένος/η από τις υποχρεώσεις σου με αποτέλεσμα να βλέπεις και το ταίρι σου σαν μία από αυτές.  Αν δεν έχεις βρει το ταίρι σου προτίμησε να ξεκουραστείς ώστε από αύριο να έχεις όρεξη για αισθηματικές περιπέτειες!

 

ΛΕΩΝ

Η εύνοια των τελευταίων ημερών συνεχίζεται και σήμερα καθώς η Σελήνη από το φιλικό ζώδιο του Τοξότη σε ευνοεί σφόδρα! Το τετράγωνο που σχηματίζει με τον Άρη από την Παρθένο θα χαλάσει λίγο το καλό κλίμα καθώς θα σου δημιουργήσει εκνευρισμό και απώλεια ενέργειας. Προσπάθησε να εστιάσεις το ενδιαφέρον σου στις ασχολίες που σε ευχαριστούν και μην υποκύψεις σε σπατάλες καθώς τα έξοδα σήμερα ευνοούνται!

Σήμερα μπορεί να παρασυρθείς και να γίνεις σπάταλος/η με αποτέλεσμα το ταίρι σου να προσπαθήσει να σε συνετίσει. Αν είσαι ελεύθερος/η η ημέρα θα δημιουργήσει μια γενική αναστάτωση σε νέες γνωριμίες.

 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Αυτό που θέλεις περισσότερο από κάθε τι σήμερα είναι να μείνεις σπίτι σου και να χαλαρώσεις. Η Σελήνη εξακολουθεί  να βρίσκεται στον Τοξότη και να επιθυμεί την οικογενειακή θαλπωρή αλλά το τετράγωνο που θα σχηματίσει με τον Άρη που βρίσκεται στο ζώδιο σου μπορεί να σου χαλάσει τα σχέδια. Οι εντάσεις με τους δικούς σου είναι πιθανές και οι διαφωνίες με αφορμή κάποιο θέμα που σχετίζεται με το σπίτι ακόμα πιο πιθανές. Προσπάθησε να μην είσαι εριστικός/η με ανθρώπους της οικογένειας σου καθώς είναι σίγουρο πως θα υπάρξει ένταση που θα διαταράξει την οικογενειακή γαλήνη.

Μια συζήτηση με το ταίρι σου μπορεί να ανάψει τα αίματα όμως η αλήθεια είναι πως ψάχνεις αφορμή για να καβγαδίσεις. Αν δεν έχεις βρει το ταίρι σου τα θέματα της προσωπικής σου ζωής πρέπει να παγώσουν προσωρινά καθώς σήμερα δεν θα είσαι στο κατάλληλο μουντ.

 

ΖΥΓΟΣ

Αυτές τις ημέρες οι συναντήσεις και η επικοινωνία είναι στο ζενίθ τους καθώς η Σελήνη βρίσκεται στον Τοξότη και ευνοεί τις δημόσιες σχέσεις. Σήμερα το τετράγωνο που σχηματίζει με τον Άρη από την Παρθένο μπορεί να φέρει αψιμαχίες μεταξύ εσένα και συγγενικών σου προσώπων. Είναι πιθανό η αφορμή να είναι ασήμαντη αλλά θα υπάρχει ένας διάχυτος εκνευρισμός στην ατμόσφαιρα που θα δυναμιτίσει το κλίμα. Αν δεν θέλεις να συγκρουστείς να θυμάσαι πως μπορείς να το καταφέρεις αρκεί να προσέχεις ιδιαίτερα αυτά που λες!

Το ταίρι σου μπορεί να γίνει η αφορμή για μια διαφωνία μεταξύ εσένα και ενός κοντινού σου προσώπου. Αν δεν έχεις βρει το ταίρι σου οι νέες γνωριμίες θα έχουν ένταση σήμερα και θα πρέπει να προσέξεις τον τρόπο που θα τις διαχειριστείς.

 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Η διευθέτηση των οικονομικών σου υποχρεώσεων εξακολουθεί να είναι το βασικό σου μέλημα και σήμερα καθώς η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στον Τοξότη και να σε προκαλεί να βάλεις μια τάξη! Το τετράγωνο που  σχηματίζει με τον Άρη από την Παρθένο υποδηλώνει πως δεν είναι καλή ημέρα για συμφωνίες καθώς είναι πιθανό να δημιουργηθούν εντάσεις. Τα ξαφνικά έξοδα είναι ένα πολύ πιθανό σενάριο σήμερα για αυτό μην επιβαρύνεις τον προϋπολογισμό σου κάνοντας σπατάλες προκειμένου να νιώσεις καλύτερα!

Ο τρόπος που διαχειρίζεσαι το κοινό ταμείο με το ταίρι σου μπορεί να γίνει η αφορμή για να καβγαδίσετε για αυτό καλύτερα να προτιμήσεις το διάλογο. Αν δεν έχεις βρει το ταίρι σου μια νέα γνωριμία μπορεί να σου δημιουργήσει ανασφάλεια και οι κινήσεις σου να γίνουν σπασμωδικές.

 

ΤΟΞΟΤΗΣ

Η Σελήνη  εξακολουθεί να βρίσκεται στο ζώδιο σου και θα νιώσεις στο επίκεντρο της προσοχής καθώς με τον ένα ή τον άλλο τρόπο θα τραβήξεις τα βλέμματα. Το τετράγωνο που σχηματίζει με τον Άρη από την Παρθένο θα σου δημιουργήσει εκνευρισμό ακόμα και για πράγματα που υπό άλλες συνθήκες δεν θα έδινες σημασία. Κράτησε χαμηλό προφίλ σήμερα και πρόσεξε τις προσωπικές σου σχέσεις αλλά και τις επαγγελματικές καθώς η ημέρα θα δημιουργήσει εκρηκτικό κλίμα και στο επαγγελματικό σου περιβάλλον.

Το ταίρι σου μπορεί να αντιδράσει για κάτι σήμερα και αν ρίξεις λάδι στη φωτιά μπορεί να εκτεθείτε και στους γύρω σας, για αυτό αν θέλεις να καβγαδίσεις κάνε το στο σπίτι. Αν δεν έχεις βρει το ταίρι σου η ημέρα δεν ενδείκνυται για νέες γνωριμίες και συναισθηματικές επαφές καθώς ο εκνευρισμός σου δεν θα σε βοηθήσει.

 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στον Τοξότη και να σου προκαλεί μια συναισθηματική δυσφορία με αποτέλεσμα να προτιμήσεις την ησυχία σου μέχρι να ανασυνταχθείς. Το τετράγωνο που σχηματίζει με τον Άρη από την Παρθένο θα εντείνει τη σωματική αλλά και ψυχολογική  κούραση καθώς οι ανησυχίες σου έχουν δημιουργήσει απώλεια ενέργειας. Αν θέλεις να το σταματήσεις τότε θα πρέπει να βάλεις ένα φρένο στις σκέψεις σου καθώς όχι μόνο σε κουράζουν αλλά σου δημιουργούν και εκνευρισμό.

Σήμερα θα είσαι ιδιαίτερα καχύποπτος/η με το/η σύντροφο σου μέχρι να αποδείξει πως είναι αθώος! Αν δεν έχεις βρει το ταίρι σου χρειάζεται να χαλαρώσεις προκειμένου να δεις το ενδιαφέρον που υπάρχει για εσένα.

 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Σήμερα είσαι αποφασισμένος/η να δράσεις για το κοινό καλό για αυτό και δεν αποκλείεται να ασχοληθείς με κάποιο σύλλογο, κάποια ομάδα ή με τον εθελοντισμό. Η Σελήνη βρίσκεται στον Τοξότη και το τετράγωνο που σχηματίζει με τον Άρη από την Παρθένο μπορεί να δημιουργήσει προστριβές με φιλικά σου πρόσωπα. Απόφυγε να φέρεις στο προσκήνιο θέματα του παρελθόντος και πρόσεξε τον τρόπο σου- ο οποίος μπορεί να είναι προκλητικός- αν θέλεις να παραμείνεις ήρεμος/η χωρίς εντάσεις.

Μια κοινή δραστηριότητα με το ταίρι σου ή η ενασχόληση σας με κάποια ομάδα μπορεί να δημιουργήσει προστριβές μεταξύ σας και θα χρειαστεί υπομονή και ηρεμία για να το διαχειριστείς. Αν δεν έχεις βρει τον κατάλληλο/η η ημέρα δεν υπόσχεται πολλά…

 

ΙΧΘΥΕΣ

Ο αναβρασμός στα επαγγελματικά σου θέματα συνεχίζεται καθώς η Σελήνη από το Τοξότη δημιουργεί ανησυχίες σχετικά με την επαγγελματική σου φήμη και την εικόνα που βγάζεις προς τα έξω. Το τετράγωνο που σχηματίζει με τον Άρη από την Παρθένο θα είναι το κερασάκι στην τούρτα καθώς θα εντείνει το άγχος σου αλλά και το ψυχροπολεμικό κλίμα στη δουλειά. Προσπάθησε να μην κάνεις αισθητή την παρουσία σου σήμερα καθώς όσο πιο αθόρυβος/η είσαι τόσο μεγαλύτερες οι πιθανότητες να βγεις αλώβητος και να μην εμπλακείς σε εντάσεις.

Το ταίρι σου δεν θα είναι στις προτεραιότητες σου σήμερα και αυτό από μόνο του αποτελεί αφορμή για καβγά. Αν δεν έχεις βρει το ταίρι σου κράτησε αποστάσεις ασφαλείας από νέες ή πρόσφατες γνωριμίες. Από αύριο ξαναπλησιάζεις!

Πηγή: e-zwdia.gr