Zodiac Signs

Τα ζώδια της ημέρας

By  | 

Τι λένε τα ζώδια για σήμερα 25/8;

ΚΡΙΟΣ

Οι σημαντικές σχέσεις της ζωής σου θα σε απασχολήσουν και σήμερα με κάθε τρόπο καθώς η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στο Ζυγό. Το τετράγωνο που σχηματίζει με τον Πλούτωνα από τον Αιγόκερω δείχνει πως δεν θα διστάσεις να παίξεις με κρυμμένα χαρτιά προκειμένου να καταφέρεις αυτό που θέλεις. Δώσε προσοχή καθώς υπάρχει περίπτωση οι κινήσεις σου να σε εκθέσουν. Η σύνοδος της Σελήνης με το Δία το μεσημέρι θα σου φέρει ευκαιρίες και νέες γνωριμίες που μπορούν να σε βοηθήσουν στις επιδιώξεις σου.

Σήμερα θα είσαι υπερβολικός/η με το ταίρι σου και η συμπεριφορά σου μπορεί να το κάνει να αισθανθεί περίεργα. Αν δεν έχεις βρει το ταίρι σου μια νέα γνωριμία θα είναι η τυχερή αρκεί να μην προσπαθήσεις να της δείξεις ποιος θα είναι το αφεντικό!

ΤΑΥΡΟΣ

Οι δουλειές που θα πρέπει να φέρεις εις πέρας δεν θα σου αφήσουν χρόνο για εσένα και θα ξεκινήσεις να νιώθεις πιεσμένος/η. Η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στο Ζυγό και το τετράγωνο που σχηματίζει με τον Πλούτωνα από τον Αιγόκερω θα σου δημιουργήσει την ανάγκη να κάνεις μια δραστική αλλαγή στην καθημερινότητα σου. Η σύνοδος της Σελήνης με το Δία το μεσημέρι θα δώσει μια τάση υπερβολής στις σκέψεις αλλά και τις πράξεις σου και αυτό θα είναι δίκοπο μαχαίρι αν δεν το διαχειριστείς σωστά.

Σήμερα περιμένεις μια αφορμή προκειμένου να αφήσεις τις υποχρεώσεις της καθημερινότητας και να βρεις χρόνο για το ταίρι σου! Αν δεν έχεις βρει το ταίρι σου μια νέα γνωριμία θα είναι το δώρο σου καθώς θα σου φτιάξει τη διάθεση!

ΔΙΔΥΜΟΙ

Η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στο Ζυγό και να σου δίνει ευκαιρίες για να περάσεις καλά παρέα με αγαπημένα σου πρόσωπα! Το τετράγωνο που σχηματίζει με τον Πλούτωνα από τον Αιγόκερω θα σε κάνει εγωκεντρικό/η με αποτέλεσμα να εκνευριστείς πολύ σε περίπτωση που οι άλλοι δεν αναγνωρίσουν τα ταλέντα σου. Το μεσημέρι η σύνοδος που σχηματίζει με το Δία θα σε βοηθήσει να εστιάσεις σε αυτά που σου προσφέρουν χαρά και να αφήσεις τα υπόλοιπα!

Το ταίρι σου θα δει και τους δύο εαυτούς σου σήμερα καθώς από τη μία θα είσαι χαρούμενος/η αλλά σε περίπτωση που δεν σου κάνει το χατίρι θα αλλάξεις εντελώς διάθεση! Αν δεν έχεις βρει το ταίρι σου η ημέρα θα φέρει νέες γνωριμίες αλλά πρέπει να κατευνάσεις την τάση που θα έχεις για υπερβολές!

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Θέματα που αφορούν εσένα και την οικογένεια σου εξακολουθούν να υφίστανται και σήμερα καθώς η Σελήνη από το Ζυγό δεν θα σε αφήσει να πλήξεις! Το τετράγωνο που σχηματίζει με τον Πλούτωνα από τον Αιγόκερω θα εξαφανίσει τις διπλωματικές σου ικανότητες καθώς θα υψώσεις ανάστημα σε περίπτωση που νιώσεις ευάλωτος/η ή σε “κίνδυνο”. Το μεσημέρι η σύνοδος της Σελήνης με το Δία θα σε βοηθήσει να εστιάσεις στην αισιόδοξη πλευρά των πραγμάτων για αυτό και θα ξαναβρείς το κέφι σου.

Σήμερα θα είσαι υπερβολικός/η σε όλα και φυσικά η σχέση σου δεν θα ανήκει στις εξαιρέσεις. Αν δεν έχεις βρει το ταίρι σου μια νέα γνωριμία θα σε βοηθήσει να νιώσεις οικεία μαζί της αρκεί να αφήσεις την καχυποψία σου στην άκρη!

ΛΕΩΝ

Οι ιδέες σου θα μονοπωλήσουν το ενδιαφέρον των γύρω σου καθώς δεν θα τις κρατήσεις για τον εαυτό σου και θα τις μοιραστείς. Η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στο Ζυγό και το τετράγωνο που σχηματίζει με τον Πλούτωνα από τον Αιγόκερω θα σε φανατίσει με τα πιστεύω σου και αυτό θα είναι η αρχή των προβλημάτων. Είναι πιθανό η ατμόσφαιρα να γίνει ηλεκτρισμένη καθώς θα ξεχάσεις το δημοκρατικό σου εαυτό σε περίπτωση που κάποιος δεν ενστερνιστεί τα πιστεύω σου. Την ίδια στιγμή η σύνοδος της Σελήνης με το Δία θα σε βοηθήσει να επικεντρωθείς σε κάτι ευχάριστο και θα ηρεμήσει τα πνεύματα.

Μια διαφωνία με το ταίρι σου είναι ικανή για να φτάσετε σε επικούς καβγάδες για αυτό προσπάθησε να περιορίσεις την τάση που θα έχεις σήμερα να τα μεγαλοποιείς όλα! Αν δεν έχεις βρει το ταίρι σου μια νέα γνωριμία θα ξεκινήσει από μια συζήτηση γενικού περιεχομένου!

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Οι ανάγκες που έχεις θα σε ωθήσουν να βρεις τρόπο να αυξήσεις το εισόδημα σου διαφορετικά θα νιώσεις μεγάλη ανασφάλεια. Η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στο Ζυγό και το τετράγωνο που σχηματίζει με τον Πλούτωνα από τον Αιγόκερω μπορεί να σου φέρει προτάσεις που θα αυξήσουν το εισόδημα σου. Μέχρι εδώ όλα είναι καλά όμως την εμφάνιση του θα κάνει και η σύνοδος της Σελήνης με το Δία που υποδηλώνει πως αυτές οι ευκαιρίες θα έχουν ακριβό τίμημα. Η επιλογή είναι στο χέρι σου.

Σήμερα θα νιώθεις ανασφάλεια αλλά μη ξεκινήσεις να τονίζεις τα αρνητικά του/της συντρόφου σου προκειμένου να νιώσεις καλύτερα. Αν δεν έχεις βρει το ταίρι σου μια νέα γνωριμία μπορεί να σε κάνει κτητικό/η εξαιτίας των συναισθημάτων πάθους που θα σου προκαλέσει.

ΖΥΓΟΣ

Η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στο ζώδιο σου και να ταράζει τα νερά με την ποικιλία των συναισθημάτων και των διαθέσεων που θα έχεις! Το τετράγωνο που σχηματίζει με τον Πλούτωνα από τον Αιγόκερω θα σε κάνει ιδιαίτερα χειριστικό/η με τους άλλους και ιδιαίτερα με τα άτομα της οικογένειας σου! Το μεσημέρι η σύνοδος της Σελήνης με το Δία μπορεί να σου φέρει ευκαιρίες για νέες συνεργασίες αλλά θα δώσει και ένα τόνο υπερβολής στις σκέψεις και τις πράξεις σου! Κατεύνασε τον αν δεν θέλεις να δημιουργηθούν προβλήματα!

Σήμερα το ταίρι σου θα πιστέψει πως έχεις δύο εαυτούς και δεν θα ξέρει σε ποιον να απευθυνθεί! Αν δεν έχεις βρει το ταίρι σου μια νέα γνωριμία θα σε ενθουσιάσει και μπορεί να σε οδηγήσει σε παρορμητικές συμπεριφορές!

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Η ημέρα θα έχει έντονο παρασκήνιο και εσύ θα πρέπει να είσαι προσεκτικός/η σε ποιους θα αποφασίσεις να κοινοποιήσεις τα σχέδια σου. Η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στο Ζυγό και το τετράγωνο που σχηματίζει με τον Πλούτωνα από τον Αιγόκερω θα δημιουργήσει παρασκήνιο από και προς εσένα. Πρόσεξε αν δεν θέλεις να βρεθείς εκτεθειμένος/η. Την ίδια στιγμή η σύνοδος της Σελήνης με το Δία υποδηλώνει πως θα έχεις μια αόρατη “χείρα βοηθείας” που θα αποτρέπει τα χειρότερα ακόμα και την τελευταία στιγμή!

Σήμερα μπορεί να είσαι καχύποπτος/η και θα έχεις δίκιο αλλά μη βάλεις και το ταίρι σου σε “καραντίνα” αν δεν σου έχει δώσει δικαιώματα. Αν δεν έχεις βρει το ταίρι σου μια νέα γνωριμία μπορεί να κρύβει πολλά που αρχικά θα σε εξιτάρει το μυστήριο αλλά μετά δεν θα σου αρέσει.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Σήμερα οτιδήποτε και να σε απασχολεί θα προτιμήσεις να πάρεις τις αποφάσεις σου παρέα με τους φίλους σου και όχι μόνος/η σου! Η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στο Ζυγό και το τετράγωνο που σχηματίζει με τον Πλούτωνα από τον Αιγόκερω θα δημιουργήσει αντιπαραθέσεις που θα έχουν τη βάση τους στο γεγονός πως νιώθεις ανασφαλής. Την ίδια στιγμή η σύνοδος της με το Δία είναι ευνοϊκή για να βρεις τρόπο να διαχειριστείς τις καταστάσεις, να στρέψεις το ενδιαφέρον σου σε κάτι θετικό αλλά και να γίνεις υπερβολικός/η με όλους και με όλα! Διάλεξε τι θέλεις και θα γίνει!

Μια βόλτα με το ταίρι σου μπορεί να καταλήξει σε καβγά σε περίπτωση που εκείνο δεν συμμεριστεί τις απόψεις σου. Αν δεν έχεις βρει το ταίρι σου οι νέες γνωριμίες χρειάζονται προσοχή καθώς μπορεί να δημιουργηθούν παρεξηγήσεις.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Τα επαγγελματικά σου θέματα και η ανάγκη σου για να αναγνωριστείς στη δουλειά σου θα είναι το κύριο θέμα της ημέρας καθώς η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στο Ζυγό. Το τετράγωνο που σχηματίζει με τον Πλούτωνα που βρίσκεται στο ζώδιο σου μπορεί να σε εκθέσει στο επαγγελματικό σου περιβάλλον. Προσπάθησε να μη χρησιμοποιήσεις δόλια μέσα για να καταφέρεις αυτό που θέλεις καθώς ουδέν κρυπτόν υπό τον Ήλιο! Το μεσημέρι η σύνοδος της Σελήνης με το Δία μπορεί να φέρει επαγγελματικές ευκαιρίες για αυτό αξιολόγησε κάθε πρόταση που θα σου γίνει.

Σήμερα η προσωπική σου ζωή δεν θα είναι προτεραιότητα καθώς το μυαλό σου βρίσκεται σε επαγγελματικά θέματα. Παρόλα αυτά μπορεί να έχεις ένα φλερτ στη δουλειά αλλά θα πρέπει να σκεφτείς και τα αρνητικά της υπόθεσης σε περίπτωση που το φλερτ αποκτήσει δημοσιότητα!

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στο Ζυγό και να μην σε αφήνει να μείνεις σπίτι καθώς θα έχεις προτάσεις για εξόδους και συναντήσεις με αγαπημένους σου ανθρώπους. Το τετράγωνο που σχηματίζει με τον Πλούτωνα από τον Αιγόκερω μπορεί να δημιουργήσει αναστάτωση καθώς θα φανείς απόλυτος/η και με διάθεση να δημιουργήσεις εντάσεις. Το μεσημέρι η σύνοδος της Σελήνης με το Δία θα φέρει υπερβολές στη διάθεση σου αλλά είναι πιθανό να έχεις και μια πρόταση για ένα ταξίδι!

Σήμερα ο/η σύντροφος σου θα σε παρακινήσει να κάνετε μια βόλτα προκειμένου να αλλάξετε παραστάσεις αλλά δεν θα είσαι πολύ πρόθυμος/η με αποτέλεσμα να ξεκινήσουν οι διαφωνίες. Αν δεν έχεις βρει το ταίρι σου η ημέρα είναι πιθανό να φέρει μια νέα γνωριμία διαφορετική από τις υπόλοιπες.

ΙΧΘΥΕΣ

Σήμερα θα μείνεις απόλυτα προσηλωμένος/η στις σκέψεις σου κυρίως αυτές που προτιμάς να κρατήσεις για εσένα και να μην τις εξωτερικεύσεις. Η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στο Ζυγό και το τετράγωνο που σχηματίζει με τον Πλούτωνα από τον Αιγόκερω θα σου δημιουργήσει εμμονές κυρίως με οικονομικά και αισθηματικά θέματα. Το μεσημέρι η σύνοδος που σχηματίζει με το Δία θα εντείνει τη διάθεση σου για υπερβολές και θα πρέπει να επικαλεστείς την αυτοσυγκράτηση σου προκειμένου να μην παρασυρθείς!

Σήμερα ή δε θα δώσεις σημασία στο ταίρι σου ή θα είσαι κολλημένος/η επάνω του σίγουρα όμως δεν θα υπάρχει μέση κατάσταση. Αν δεν έχεις βρει το ταίρι σου μια νέα γνωριμία θα σου προκαλέσει έντονα συναισθήματα πάθους.