Zodiac Signs

Τα ζώδια της ημέρας

By  | 

Κριός

Η Πανσέληνος που πραγματοποιείται στον άξονα σου (Κριού- Ζυγού) θα φέρει στην επιφάνεια αυτά που επιθυμείς από τις διαπροσωπικές σου σχέσεις. Είναι πιθανόν να έρθουν στο μυαλό σου οι αισθηματικές σου ανάγκες αλλά και οι επιθυμίες σου με αποτέλεσμα το ενδιαφέρον σου να επικεντρωθεί στους ανθρώπους που σχετίζονται με αυτές. Είναι πολύ πιθανόν να υπάρξει συναισθηματική υπερχείλιση η οποία θα φέρει στο προσκήνιο παράπονα και τραύματα του παρελθόντος. Προσπάθησε να τα διαχειριστείς με σύνεση και σκέψου πως η λύση των θεμάτων που σε απασχολούν βρίσκεται ακριβώς σε αυτά τα θέματα.

Ταύρος

Η Πανσέληνος που ολοκληρώνεται σήμερα στον άξονα Κριού-Ζυγού σε ωθεί να δεις εδώ και τώρα ζητήματα τα οποία σε κουράζουν όμως θα πρέπει να τα διευθετήσεις. Αυτά είναι πιθανόν να σχετίζονται με κάποιες υποχρεώσεις που έχεις με αποτέλεσμα να γίνουν αφορμή για να δεις αν μπορείς να λειτουργήσεις μέσα από το πρόγραμμα της καθημερινότητας το οποίο ακολουθείς. Αξιολόγησε αυτά που πρέπει να κάνεις αλλά και αυτά που θέλεις να κάνεις, δες που γέρνει η ζυγαριά και κάνε τις απαραίτητες αλλαγές όπου μπορείς, προκειμένου να έχεις ένα πιο λειτουργικό πρόγραμμα στην καθημερινότητά σου.

Δίδυμοι

Η Πανσέληνος που πραγματοποιείται σήμερα στον άξονα Κριού-Ζυγού θα φέρει στο προσκήνιο ζητήματα που σχετίζονται με αισθηματικές καταστάσεις και κάποιες γνωριμίες σε προσωπικό επίπεδο, οι οποίες για κάποιο λόγο είχαν μείνει ημιτελείς. Για να μπορέσεις να ανοίξεις κάποιο αισθηματικό ζήτημα θα πρέπει να είσαι σίγουρος/η πως έχεις κλείσει θέματα του παρελθόντος, καθώς η ταυτόχρονη ενασχόλησή σου με πολλά αισθηματικά ζητήματα θα δημιουργήσει προβλήματα. Προσπάθησε να αποφύγεις να κρίνεις κάποιο πρόσωπο το οποίο έχεις γνωρίσει πρόσφατα και μην καθρεφτίζεις πάνω σε νέες γνωριμίες πληγές του παρελθόντος.

Καρκίνος

Η Πανσέληνος που ολοκληρώνεται σήμερα στον άξονα Κριού-Ζυγού θα σε φέρει κοντά με τους ανθρώπους της οικογένειάς σου. Θα πιάσεις τον εαυτό σου να ακούς με ιδιαίτερο ενδιαφέρον κάτι που απασχολεί ένα δικό σου πρόσωπο και είναι πάρα πολύ πιθανόν να παραμελήσεις για λίγο τα δικά σου ζητήματα. Οι συζητήσεις που θα γίνουν μπορεί να φέρνουν στο προσκήνιο κάποια παράπονα με αποτέλεσμα να ειπωθούν μερικές κουβέντες οι οποίες δεν θα είναι ευχάριστες. Μην αποφύγεις τέτοιου είδους συζητήσεις καθώς μπορεί να νιώσεις την αρχή πως σε ζορίζουν, όμως θα είναι λυτρωτικές γιατί θα βοηθήσουν να ξεκαθαριστούν σημαντικά ζητήματα.

Λέων

Η Πανσέληνος που ολοκληρώνεται σήμερα στον άξονα Κριού-Ζυγού δείχνει πως ο χρόνος που θα περάσεις με ανθρώπους του περιβάλλοντός σου θα είναι ιδιαίτερα σημαντικός για εσένα. Η συναναστροφή με πρόσωπα που βρίσκονται όχι μόνο στο στενό αλλά και στο ευρύτερο σου περιβάλλον θα σε βοηθήσει να αποφορτιστείς από το τρέξιμο και την κούραση της καθημερινότητας. Οι συζητήσεις που θα κάνεις μαζί τους μπορεί να φέρουν στο προσκήνιο και κάποια παράπονα τα οποία έχουν από εσένα, όμως αν δεν φερθείς εγωιστικά με το που θα τα ακούσεις θα είναι πάρα πολύ εύκολο να τα διευθετήσεις τώρα ακόμη και κατόπιν εορτής!

Παρθένος

Η Πανσέληνος που ολοκληρώνεται σήμερα στον άξονα Κριού-Ζυγού θα φέρει στο προσκήνιο ζητήματα που σχετίζονται με οικονομικά θέματα προκειμένου να μπορέσεις να τα διευθετήσεις. Σήμερα θα παρατηρήσεις πως το μυαλό σου θα βρίσκεται σε περιόδους που σε είχαν δυσκολέψει οικονομικά και αυτό θα αποτελέσει την κατάλληλη «βάση» προκειμένου να δουλέψεις τώρα προς το καλύτερο δυνατό συμφέρον. Πρόσεξε καθώς είναι πιθανόν να χάσεις λίγο τον έλεγχο και τελικά να φτάσεις στο σημείο να γίνεις εξαιρετικά κτητικός/η με τα χρήματα και με τα δικά σου υλικά αποκτήματα, ακόμα και με ανθρώπους που θεωρείς πως σου ανήκουν.

Ζυγός

Η Πανσέληνος που ολοκληρώνεται σήμερα στο δικό σου άξονα Κριού- Ζυγού θα φέρει στο προσκήνιο τις ανάγκες σου, τις επιθυμίες σου και αυτά που θέλεις να σου προσφέρουν οι άλλοι. Βέβαια θα πρέπει να είσαι προσεκτικός/η στον τρόπο που θα τα διεκδικήσεις καθώς είναι πολύ πιθανό να δημιουργηθούν ζητήματα εξαιτίας της συμπεριφοράς σου. Να θυμάσαι πως οι άνθρωποι του περιβάλλοντός σου μπορούν να σου προσφέρουν ηθική και πρακτική βοήθεια σε κάθε ζήτημα που σε απασχολεί. Μάλιστα σήμερα δεν αποκλείεται να κάνεις νέες γνωριμίες οι οποίες ήρθαν για να πορευτούν μαζί σου είτε σε προσωπικό είτε σε επαγγελματικό επίπεδο.

Σκορπιός

Η Πανσέληνος που ολοκληρώνεται σήμερα στον άξονα Κριού-Ζυγού θα βρει τρόπο να σε κάνει να συνειδητοποιήσεις πως έχεις ανάγκη από ξεκούραση. Σήμερα είναι πιθανόν να νιώθεις πολύ χαμηλά τα αποθέματα της ενέργειας σου και αυτό θα επηρεάσει και τη συμπεριφορά σου σε κάθε επίπεδο. Προσπάθησε να μην γίνεις απότομος/η ενδεχομένως και εριστικός/η με αγαπημένους σου ανθρώπους και απόφυγε να κάνεις καχύποπτες σκέψεις αν δεν σου έχει δοθεί αφορμή για αυτές. Δεν αποκλείεται να προκύψει μία ευκαιρία για αυξήσεις τα χρήματα που κερδίζεις όμως καλό θα είναι να κρατήσεις κλειστά τα χαρτιά σου μέχρι να γίνει συμφωνία.

Τοξότης

Η Πανσέληνος που ολοκληρώνεται σήμερα στον άξονα Κριού-Ζυγού θα σου δημιουργήσει την ανάγκη να συναναστραφείς με αγαπημένα σου πρόσωπα, με φίλους σου και με το/η σύντροφό σου! Βέβαια είναι πιθανόν η ανάγκη σου για διασκέδαση να σε οδηγήσει σε έξοδα τα οποία δεν ήταν μέσα στον προϋπολογισμό σου. Προσπάθησε να μην αφεθείς καθώς θα είναι εύκολο να βρεθείς εκτός οικονομικού πλάνο και θα ξοδέψεις αρκετά σε ποτά και ξενύχτια! Καλό θα ήταν όσο γίνεται να αποφύγεις τις υπερβολές για να μην βρεθείς εκτεθειμένος/η απέναντι στις υποχρεώσεις σου.

Αιγόκερως

Η Πανσέληνος που ολοκληρώνεται σήμερα στον άξονα Κριού-Ζυγού θα σου δημιουργήσει την ανάγκη να δεις διεξοδικά ζητήματα που σχετίζονται με την καριέρα σου. Αυτό το εγχείρημα είναι πιθανό να σου δημιουργήσει εκνευρισμό για αυτό καλό θα ήταν να αποφύγεις ζητήματα που ξέρεις εκ των προτέρων πως μπορεί να σε εκνευρίσουν ιδιαίτερα αν αυτά σχετίζονται με επαγγελματικά θέματα. Προσπάθησε να αφιερώσεις χρόνο σε δραστηριότητες που σε ευχαριστούν και άφησε σημαντικά ζητήματα για μία άλλη ημέρα καθώς η συναισθηματική υπερχείλιση που μπορεί να σου προκαλέσει η Πανσέληνος δεν θα βοηθήσει τη λογική σου σκέψη.

Υδροχόος

Η Πανσέληνος που ολοκληρώνεται σήμερα στον άξονα Κριού-Ζυγού θα σου δημιουργήσει την ανάγκη να επενδύσεις σε ένα ταξίδι ή έστω σε μία κοντινή απόδραση παρέα με αγαπημένα σου πρόσωπα. Η αλήθεια είναι πως σήμερα ακόμα και αν δεν κάνεις ένα ταξίδι να αλλάξεις παραστάσεις, αρκεί να αφιερώσεις χρόνο σε ανθρώπους που ξέρεις πως οι συζητήσεις μαζί τους θα σε βοηθήσουν να διευρύνεις τους πνευματικούς σου ορίζοντες. Σήμερα εκτός από τα ταξίδια και τις συζητήσεις ευνοούνται και τα εκπαιδευτικά ζητήματα για αυτό προσπάθησε να κλείσεις τυχόν εκκρεμότητες που έχεις με αυτά.

Ιχθύς

Η Πανσέληνος που ολοκληρώνεται σήμερα στον άξονα Κριού-Ζυγού θα σου δημιουργήσει συναισθηματική υπερχείλιση η οποία μπορεί να παίξει πολύ σημαντικό ρόλο τις αποφάσεις σου. Ιδιαίτερη προσοχή δείξε στον οικονομικό και τον αισθηματικό τομέα και προσπάθησε όσο γίνεται να μην μπλέξεις τα ζητήματα αυτών των δύο. Η ημέρα σε ευνοεί για να συμμαζέψεις κάποιες οικονομικές υποχρεώσεις του προηγούμενου διαστήματος προκειμένου να τις κλίσεις. Επίσης σήμερα είναι πιθανόν να κάνει την εμφάνισή του κάποιο πρόσωπο από το παρελθόν και να σου ξυπνήσει αναμνήσεις, που θα σε ωθήσουν να κάνεις ένα ξεκαθάρισμα πρώτα από όλα μέσα σου.

Πηγή:ladylike.gr