Ζώδια

Τα ζώδια της εβδομάδας

By  | 

Τι θα φέρει η εβδομάδα από 26/02 έως 04/03!

Η Πανσέληνος στις 2 του μήνα στην Παρθένο δίνει προβάδισμα σε νομικές υποθέσεις, υπεροχή στο σύστημα, ενώ θέτει στο περιθώριο ισχυρούς παράγοντες στον αθλητισμό και στον κόσμο του θεάματος.

Κριός

Κινηθείτε προσεκτικά και διακριτικά. Οι κάθε είδους σχέσεις σας χρειάζονται να παραμείνουν σε ασφαλή καταφύγια και να μη δοκιμαστεί η αντοχή τους με την εμφάνιση νέων ενδιαφερόντων. Νιώθετε περισσότερη αυτοπεποίθηση από άλλες φορές, αλλά μην την αφήσετε να σας παρασύρει σε περιπέτειες και κινδύνους.

ΤΙΡ: Μην επιμένετε σε θέματα που ξέρετε ότι δεν έχετε δίκιο.

Ταύρος

Η οπτική σας είναι που καθορίζει τη στάση σας. Παραδειγματιστείτε από τη σχετική σας εμπειρία και επιχειρήστε τις τομές που έχει ανάγκη η σχέση σας, μόνο αν το μεγαλύτερο μέρος της επέμβασής σας αφορά εσάς τους ίδιους. Πρακτικά και οικονομικά θέματα δείχνουν τάσεις βελτίωσης, φροντίστε λοιπόν να κλείσετε κάποιες εκκρεμότητες που σας ταλαιπωρούν.

ΤΙΡ: Αισθηματικά αρκεστείτε στις διαβεβαιώσεις του συντρόφου σας.

Δίδυμοι

Μη σπαταλάτε ενέργεια προσπαθώντας να πείσετε για την ορθότητα των αποφάσεων και των πράξεών σας. Ακολουθήστε το ένστικτό σας, βρεθείτε όπου σας αρέσει, συναναστραφείτε ενδιαφέροντες και εξωστρεφείς ανθρώπους και χαρίστε στον εαυτό σας παύση ανησυχίας. Ξέρετε πώς να δίνετε το ρυθμό!

ΤΙΡ: Να ξέρετε να όριά σας και να μην τα ξεπερνάτε ούτε για αστείο.

Καρκίνος

Μπορεί να μην είστε εσείς εκείνοι οι οποίοι καθορίζουν τις εξελίξεις, μπορείτε όμως να απολαύσετε τον ελεύθερο χρόνο σας και να διασκεδάσετε. Άλλωστε έχετε ανάγκη από ιδιαίτερες στιγμές με το σύντροφο ή την οικογένεια, αγαπημένους φίλους και γενικότερα ανθρώπους που σας γνωρίζουν καλά και μπορούν να ταυτιστούν μαζί σας.

ΤΙΡ: Επιμεληθείτε την κοινωνική σας ζωή και προσθέστε δράσεις ουσίας.

Λέων

Γύρω σας περιστρέφονται πολλοί και πολλά. Φανείτε εξωστρεφείς και τολμηροί, διασκεδαστικοί και δημιουργικοί, κοινωνικοί και ηγετικοί. Θα χρειαστεί να μετακινηθείτε αρκετά, να αλλάξετε συντροφιές και δραστηριότητες, αλλά να ξέρετε ότι είστε το ίδιο απαραίτητοι σε όλους. Μια οικονομική συμφωνία φαίνεται να σας χαλάει λίγο τη διάθεσή σας καθώς παρεμβάλλονται νέες καθυστερήσεις στην επίτευξή της.

ΤΙΡ: Θυμηθείτε ότι και οι άλλοι έχουν δύναμη απέναντί σας.

Παρθένος

Επικοινωνήστε, διασκεδάστε, αλλά κρατήστε και αποστάσεις από ανθρώπους και καταστάσεις που σας δημιουργούν έντονους πονοκεφάλους. Ξέρετε τι πρέπει να κάνετε και πώς για να προσφέρετε στον εαυτό σας στιγμές χαλάρωσης και ηρεμίας. Αισθηματικά εκφράστε τις επιθυμίες σας αλλά φροντίστε όλα να γίνουν την κατάλληλη στιγμή.

ΤΙΡ: Εκμεταλλευτείτε τις ευνοϊκές συγκυρίες και προχωρήστε με αισιοδοξία.

Ζυγός

Η αισθηματική σας ζωή δέχεται ευνοϊκές επιδράσεις και θεαματικές επεμβάσεις, ιδιαίτερα για όσους από εσάς εξακολουθείτε να κυκλοφορείτε ελεύθεροι. Έχετε κάθε λόγο λοιπόν να έχετε μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση, η οποία θα σας βοηθήσει να εκφραστείτε τολμηρά και αποφασιστικά. Φροντίστε μόνο να είστε σίγουροι για τις επιλογές σας και μη βιάζεστε να αποκτήσετε την κυριαρχία.

ΤΙΡ: Συνεχίστε τις διορθωτικές κινήσεις στα οικονομικά σας και θα ανταμειφθείτε.

Σκορπιός

Μπορείτε να ελιχθείτε στα προσωπικά και αισθηματικά σας και να αποφύγετε την ένταση που μπορεί να επηρεάσει την καλή σας διάθεση. Φανείτε γενναιόδωροι με τους δικούς σας ανθρώπους, πιο συγκαταβατικοί ως προς τις ανάγκες τους, περισσότερο ανεκτικοί στις απαιτήσεις τους αλλά και πιο σταθεροί στα δικά σας «θέλω». Οικονομικά θα βρείτε τον τρόπο να νιώσετε ασφαλείς, έστω κι αν η εβδομάδα ξεκινά με ένταση σε αυτό τον τομέα.

ΤΙΡ: Εμπιστευτείτε τη διορατικότητά σας, ένα χάρισμα που σας κάνει να ξεχωρίζετε.

Τοξότης

Στρέψτε όλη την ενεργητικότητά σας προς την κατεύθυνση της προσωπικής σας ασφάλειας. Το μυαλό και όχι η παρόρμηση θα σας βοηθήσουν να πάρετε αποφάσεις που σας εξυπηρετούν μακροπρόθεσμα, να καλλιεργήσετε σχέσεις ουσίας και να αποφύγετε οτιδήποτε ελκυστικό μεν, ανούσιο δε. Το τωρινό ανικανοποίητο δεν προβλέπεται να έχει μεγάλη διάρκεια.

ΤΙΡ: Αποφύγετε τους ίδιους ανθρώπους και τα ίδια λάθη.

Αιγόκερως

Ξεφύγετε λίγο από υποχρεώσεις, σκεφτείτε μήπως είστε εσείς εκείνοι οι οποίοι τις δημιουργείτε με τη στάση σας και χαρίστε στον εαυτό σας τη χαλάρωση και ξεκούραση που χρειάζεται. Η οικογένεια είναι διαρκώς δίπλα σας, αλλά αυτή την εβδομάδα μπορείτε να κάνετε και άλλα πράγματα, πιο τολμηρά για το χαρακτήρα σας. Κάποια είδηση θα σας ευχαριστήσει.

ΤΙΡ: Βελτιώστε το χώρο που ζείτε και ανανεώστε το περιβάλλον σας.

Υδροχόος

Η διάθεσή σας είναι μεταβλητή κι αυτό οφείλεται στη σημασία που δίνετε σε εξωτερικούς παράγοντες. Σκεφτείτε ότι τίποτα δεν αξίζει όσο η προσωπική σας ηρεμία και ησυχία και πράξτε ανάλογα. Απομακρύνετε ανθρώπους που σας προβληματίζουν, έγνοιες που σας ανησυχούν και γενικά ό,τι δεν πρόκειται να λυθεί, είτε το προσπαθήσετε είτε όχι.

ΤΙΡ: Πάρτε τις καταστάσεις στα χέρια σας και υποστηρίξτε το συμφέρον σας.

Ιχθύες

Δείχνετε περισσότερο αποφασισμένοι από άλλες φορές να υποστηρίξετε τις ανάγκες σας και να βάλετε σε τάξη τα αισθήματα και τις σχέσεις σας. Αυτή την περίοδο όμως φροντίστε να χαλαρώσετε, να δείξετε το καλό σας πρόσωπο σε όσους σας αγαπούν και να γίνετε και πάλι ο άνθρωπός τους. Πολλά γίνονται χωρίς να ακούγονται και θα πρέπει να εμπιστευτείτε και πάλι το ένστικτό σας.

ΤΙΡ: Επιδείξτε σύνεση στην εργασία και στη διαχείριση των οικονομικών σας.