Ζώδια

Τα ζώδια της εβδομάδας

By  | 

Τι θα φέρει η εβδομάδα από 16/04 έως 22/04;

Κριός

Η τρίτη εβδομάδα του Απριλίου σάς βοηθά να βάλετε μια τάξη σε αρκετά θέματα. Οι ελεύθεροι επαγγελματίες παρουσιάζεστε περισσότερο τυχεροί στις πωλήσεις ή τις διαπραγματεύσεις σας. Αρκετοί φτάνετε σε έναν προορισμό που επιδιώκατε αρκετό καιρό. Πολλοί ενισχύετε το αίσθημα της ασφάλειας αλλά και προσθέτετε μια δόση ψυχαγωγίας στο πρόγραμμά σας, που έλειπε μέχρι σήμερα.

TIP: Παραμείνετε άγρυπνοι φύλακες των επαγγελματικών συμφερόντων σας.

Ταύρος

Αξιοποιήστε τις ημέρες που θα ακολουθήσουν, καθώς η τύχη βρίσκεται στο πλευρό σας νυχθημερόν. Προσωπικές σχέσεις, ερωτικές επιδιώξεις και νέες επαγγελματικές συνεργασίες εξελίσσονται ικανοποιητικά. Φανείτε περισσότερο ελαστικοί και διπλωμάτες στην καθημερινή σας ζωή και ελέγχετε το πείσμα και τα καπρίτσια σας. Σας δίνεται η ευκαιρία να γοητεύσετε και να δώσετε άριστες εντυπώσεις. Μην τη χάσετε!

TIP: Ενεργοποιηθείτε προς την κατεύθυνση των στόχων και των επιθυμιών σας.

Δίδυμοι

Η Νέα Σελήνη στο ζώδιο του Κριού και η επιστροφή του Ερμή σε ορθόδρομη πορεία σάς βοηθά να ανακτήσετε τις δυνάμεις σας, να κερδίσετε το χαμένο χρόνο και να επιτύχετε γρηγορότερα και με μεγαλύτερη ικανοποίηση επιδιώξεις οι οποίες σας ταλαιπώρησαν τις τελευταίες εβδομάδες. Η σύμπνοια και η βοήθεια τρίτων θα είναι πιο αισθητή.

ΤΙΡ: Κερδίστε τις εντυπώσεις στο περιβάλλον που ζείτε και εργάζεστε.

Καρκίνος

Δεν αλλάζει και πολύ το κλίμα, εκτός από τη βοήθεια της Νέας Σελήνης, που σας δίνει κίνητρα να παλέψετε πιο αποτελεσματικά. Οι αντιθέσεις των άλλων είναι συγκεκριμένες, αρκεί εσείς να είστε συνειδητοί στην έξυπνη ρύθμιση της συμπεριφοράς σας προκειμένου να μην έχετε απώλειες, αλλά ούτε και την κήρυξη ενός ασύμφορου πολέμου.

ΤΙΡ: Προσοχή στις παρασκηνιακές κινήσεις στο χώρο της εργασίας.

Λέων

Η Νέα Σελήνη στον Κριό σάς βοηθά να ευθυγραμμιστείτε με τις υποθέσεις που σας αφορούν και να επισπεύσετε την άφιξή σας σε ένα μακρινό προορισμό. Το εξωτερικό περιβάλλον συνεχίζει να σας ενδιαφέρει και να σας απασχολεί. Η παρέμβασή σας σε αυτό θα έχει θετικά αποτελέσματα. Από την άλλη η προσωπική σας ζωή αποκτά περισσότερο φως, ενώ στα οικονομικά σας παρουσιάζονται ευκαιρίες για την λύση σχετικών προβλημάτων.

ΤΙΡ: Διαχειριστείτε σωστά την εύνοια που έχετε σε οικονομικά θέματα.

Παρθένος

Η επιστροφή του Ερμή σε ορθόδρομη πορεία συμβάλλει στην υποχώρηση καθυστερήσεων και την καλύτερη συνεννόηση με το περιβάλλον σας. Η Νέα Σελήνη στον Κριό σάς βοηθά να φέρετε το αποτέλεσμα που θέλετε στις οικονομικές σας υποθέσεις, να καλύψετε κάποιες υποχρεώσεις και, τέλος, να τύχετε μεγαλύτερης εξυπηρέτησης από τρίτους.

ΤΙΡ: Μάθετε να ζητάτε αυτό που θέλετε και μην περιμένετε από τους άλλους να το ανακαλύψουν και να σας το προσφέρουν.

Ζυγός

Τα πράγματα εξελίσσονται πιο ευχάριστα για εσάς αυτή την εβδομάδα, πιο χαρούμενα ή πιο στρωμένα. Η γενικότερη κατάσταση δεν έχει αλλάξει, αλλά εσείς είστε πιο αποφασισμένοι να την αποδεχτείτε και έχετε μάλλον βρει και τον τρόπο της συνεργασίας με τους άλλους που σας δυσκολεύουν τη ζωή. Ακόμα μια φορά προσέχετε και προνοείτε μαζί στον άξονα επαγγελματική και οικογενειακή δράση.

ΤΙΡ: Φανείτε ψύχραιμοι στη διαχείριση πρακτικών θεμάτων.

Σκορπιός

Η Νέα Σελήνη του Απριλίου θα επηρεάσει θετικά τις εξελίξεις στην εργασία σας και θα βελτιώσει τη διάθεσή σας. Η Αφροδίτη παραμένει στον Ταύρο και εξυπηρετεί τις ερωτικές σας ανάγκες. Ο Δίας στο ζώδιό σας σε σχέση με την Αφροδίτη φέρνει τη βοήθεια ενός ανθρώπου στα επαγγελματικά σας σχέδια και γίνεται καθοριστικά θετική, ενώ η αρμονία του Δία με τον Ποσειδώνα τονίζει τη δημιουργικότητά σας αλλά και την κοινωνική σας ισχύ.

ΤΙΡ: Ενεργοποιήστε τα καλά σας στοιχεία σε όλους τους τομείς ενδιαφέροντός σας.

Τοξότης

Αισθητά διαφορετική προς το καλύτερο θα είναι η εβδομάδα που ακολουθεί. Πρακτικά ζητήματα και οικονομικά θέματα φαίνεται να προχωρούν καλύτερα. Ερωτικές σχέσεις εξελίσσονται. Οι ελεύθεροι επαγγελματίες αξιοποιήστε τις ευκαιρίες για άνοιγμα στις δουλειές σας. Οι μέρες που ακολουθούν βοηθούν στην υλοποίηση ενός σχεδίου.

ΤΙΡ: Κρατήστε εποικοδομητική στάση σε κάθε νέα προοπτική.

Αιγόκερως

Υποχωρούν οι δυσκολίες και αυξάνεται ο παράγοντας «τύχη». Δίνετε επιτέλους μια λύση σε ένα προσωπικό ή οικογενειακό πρόβλημα. Σας γίνεται μια πολύ ενδιαφέρουσα πρόταση, Καταφέρνετε να κλείσετε μια συμφωνία ή να καταλήξετε σε μια αγοραπωλησία. Συναισθηματικά οι μέρες είναι πολύ ενδιαφέρουσες και άλλο τόσο γόνιμες,

ΤΙΡ: Φροντίστε την αισθηματική σας ζωή και μην αγνοείτε τις ανάγκες σας.

Υδροχόος

Όλη αυτή η αναστάτωση που έχει υπάρξει το τελευταίο διάστημα φαίνεται να υποχωρεί ή να αποκαλύπτεται σε μια κρυμμένη αλήθεια. Καταφέρνετε να απεμπλακείτε από μια εξάρτηση, ένα εμπόδιο ή μια δυσκολία επαγγελματικής φύσης. Αντικαθιστάτε κάτι που χάσατε ή κάτι που ξοδέψατε.

ΤΙΡ: Δεχτείτε τη συμπαράσταση των φίλων σας.

Ιχθύες

Οι μέρες που ακολουθούν φαίνονται λίγο καλύτερες από αυτές που προηγήθηκαν. Έχουν καλύτερη συνάφεια και περισσότερη αποτελεσματικότητα. Αλλάζουν αρκετά πράγματα προς το καλύτερο, στην υλοποίηση σχεδίων ή στον τερματισμό καθυστερήσεων. Σας δίνεται μια νέα ευκαιρία να τακτοποιήσετε ένα οικονομικό ζήτημα. Καταφέρνετε να φτάσετε σε έναν προορισμό που μέχρι πρότινος ήταν άπιαστο όνειρο.

ΤΙΡ: Βρείτε ένα σημαντικό σύμμαχο ή ένα νέο χρηματοδότη.

peoplegreece.com