Ζώδια

Τα ζώδια της εβδομάδας

By  | 

Τι θα φέρει η εβδομάδα από 12/03 έως 18/03;

Κριός

Ιδιαίτερα ενισχυμένοι από τις πλανητικές όψεις, φροντίστε να λειτουργήσετε με σύνεση και λογική. Οι στόχοι σας πολλαπλασιάζονται αλλά οι φιλοδοξίες σας πρέπει να παραμείνουν ρεαλιστικές. Η εβδομάδα σάς δίνει περιθώρια ελιγμών σε όλους τους τομείς. Καλύψτε τις αδυναμίες σας και δείξτε το καλό σας πρόσωπο σε εκείνους που αγαπάτε.

ΤΙΡ

Δείτε πιο μακριά από ένα απλό οικονομικό όφελος.

Ταύρος

Μετρήστε όσα θέλετε και όσα μπορείτε να κάνετε. Η εβδομάδα φέρνει αντιθέσεις στο προσωπικό και επαγγελματικό σας περιβάλλον, ενώ πρέπει να φροντίσετε κάποιες ευαίσθητες σχέσεις σας. Το να εκφράζετε τη σκέψη σας και να είστε απόλυτοι στις επιθυμίες σας μπορεί να φέρει σε δύσκολη θέση εκείνους που σας υποστηρίζουν. Οικονομικά προβλέπονται έξοδα που δεν είχατε υπολογίσει.

ΤΙΡ

Αποφύγετε την αντιπαράθεση με άτομα πιο ισχυρά από εσάς.

Δίδυμοι

Περνάτε μια δύσκολη περίοδο και χρειάζεται να προσαρμοστείτε στις συνθήκες που επικρατούν γύρω σας. Μην επαναλαμβάνετε λάθη του παρελθόντος και φροντίστε την οικονομική σας ασφάλεια. Αισθηματικά υποστηρίξτε τις επιλογές σας, λαμβάνοντας υπόψη και τις ανάγκες του συντρόφου σας. Οι ελεύθεροι θα έχετε την ευκαιρία που θέλετε για να πλησιάσετε ένα ενδιαφέρον άτομο.

ΤΙΡ

Βασιστείτε αποκλειστικά στις δικές σας δυνάμεις.

Καρκίνος

Ένα οικονομικό θέμα έρχεται στην επιφάνεια και καθορίζει τις ενέργειές σας και σε υπόλοιπους τομείς. Καλό θα είναι να είστε συγκρατημένα αισιόδοξοι και να συνεχίσετε τις προσπάθειες για βελτίωση του εισοδήματός σας. Η οικογένεια και οι σχέσεις της με το ευρύτερο συγγενικό περιβάλλον θα σας απασχολήσουν. Φροντίστε να μη λειτουργείτε εγωιστικά και να μην υπολογίζετε μόνο τον εαυτό σας!

ΤΙΡ

Έχετε περιθώρια να γίνετε ακόμα πιο δημιουργικοί.

Λέων

Διαχειριστείτε τα ακραία συναισθήματά σας και μη ρίχνετε λάδι στη φωτιά, όταν διαφωνείτε με κάποιον. Η εβδομάδα προσφέρει αρκετές ριψοκίνδυνες επιλογές στα πρακτικά θέματα, αλλά όχι τα περιθώρια που θα θέλατε για να διορθώσετε τα πάντα γύρω σας. Αισθηματικά αποφύγετε τις υπερβολές και μην υπερεκτιμάτε ούτε ανθρώπους ούτε ευκαιρίες!

ΤΙΡ

Εντείνετε τις διεκδικήσεις σας και μην παραιτείστε από τους στόχους σας.

Παρθένος

Αντιμετωπίστε τις προκλήσεις στην εργασία με διπλωματία και αποφασιστικότητα. Οι άλλοι θα παίξουν σημαντικό ρόλο στην καθημερινότητά σας, αλλά μη δίνετε υπερβολική σημασία σε ότι τώρα σας ταλαιπωρεί! Μια μετακίνηση για επαγγελματικούς λόγους πρέπει να είναι καλά οργανωμένη, εάν θέλετε να αποδώσουν οι προσπάθειές σας!

ΤΙΡ

Προσέξτε την υγεία και την οικονομική σας ασφάλεια.

Ζυγός

Η εβδομάδα προβλέπεται κουραστική, με πολλές ευθύνες και θέματα που χρειάζονται είτε την επιμέλεια είτε την επέμβασή σας. Φροντίστε να μην ξεπερνάτε τα όριά σας και να μην υπερβάλετε στις δυνατότητές σας. Οι λεπτομέρειες θα αναδείξουν το νικητή, γι’ αυτό κινηθείτε έξυπνα και αποτελεσματικά. Η τύχη ενός περιουσιακού στοιχείου σάς προβληματίζει.

ΤΙΡ

Σκεφτείτε περισσότερο και ανακοινώστε λιγότερα.

Σκορπιός

Να είστε προσεκτικοί στις αποφάσεις και στις επιλογές σας. Η εργασία θα απορροφήσει μεγάλο μέρος της σκέψης και της ενεργητικότητάς σας. Αυτά που δεν αλλάζουν τώρα, δεν σημαίνει ότι δεν μπορούν να αλλάξουν στο μέλλον. Απλά πρέπει να ασχοληθείτε με κάποιες λεπτομέρειες και να γίνετε πιο παραγωγικοί. Αισθηματικά αποφύγετε την ένταση και τις παρεξηγήσεις.

ΤΙΡ

Υπερασπιστείτε το περιβάλλον σας και μην αποφεύγετε τις ευθύνες σας.

Τοξότης

Η διάθεσή σας για περιπέτεια μπορεί να σας κοστίσει αυτή την εβδομάδα, καθώς κάποιες προσωπικές και επαγγελματικές ευκαιρίες σάς κάνουν να πιστεύετε ότι μπορείτε να απαλλαγείτε από υποχρεώσεις ή από την καταπιεστική δουλειά σας. Αντιθέτως, όμως, τώρα είναι που πρέπει να προσπαθήσετε και να δουλέψετε με σοβαρότητα και υπευθυνότητα.

ΤΙΡ

Επενδύστε στη γνώση και στην επιμόρφωση.

Αιγόκερως

Αποφύγετε τους συνεργάτες που διακατέχονται από ανασφάλεια. Επιλέξτε τους τομείς δράσης που σας ταιριάζουν και, όπου είναι δυνατόν, προωθήστε το συμφέρον σας. Η οικογένεια έχει τους δικούς της προβληματισμούς, γι’ αυτό φροντίστε να απομονώσετε τον έναν τομέα από τον άλλο. Αισθηματικά οι καλές εκπλήξεις συνεχίζονται, αν και είναι λιγότερες από ό,τι στο κοντινό παρελθόν.

ΤΙΡ

Μην τα βλέπετε όλα σαν εργασία ή αποστολή. Υπάρχει και το απρόοπτο.

Υδροχόος

Οι πρόσφατες δοκιμασίες σάς έκαναν πιο επιφυλακτικούς στις επιλογές σας ή πιο αυτάρκεις με όσα υπάρχουν στη ζωή σας. Η εβδομάδα έρχεται να σας προκαλέσει για άλλη μια φορά και να σας ωθήσει στα όριά σας, ιδιαίτερα τα αισθηματικά. Μην καταπιέζεστε και μην αφήνετε τους άλλους να αποφασίζουν για εσάς. Μπορεί να μην τα αλλάξετε όλα, αλλά αυτά που μπορείτε θα τα αλλάξετε!

ΤΙΡ

Γίνετε πιο δραστήριοι στην κοινωνική σας ζωή. Κάποιοι θα σας αναζητήσουν.

Ιχθύες

Κρύβετε τα συναισθήματά σας και, άθελά σας, μπερδεύετε εκείνους που ενδιαφέρονται ειλικρινά. Σύντομα θα αναγκαστείτε να ξεκαθαρίσετε τη θέση σας στα αισθηματικά και πρέπει να είστε συνεπείς σε αυτά που θα αποφασίσετε. Η εργασία σάς αφήνει περιθώρια βελτίωσης και εξαρτάται από εσάς προς τα πού θα πιέσετε και γιατί. Σκεφτείτε το μακροχρόνιο συμφέρον σας και αποφύγετε να θίξετε τα κακώς κείμενα.

ΤΙΡ

Φροντίστε τις δημόσιες σχέσεις σας.