Zodiac Signs

Τα ζώδια σήμερα (11/04)

By  | 

Κριός

Έντονη συναισθηματικότητα και κυκλοθυμία μπορεί να υπάρξει σήμερα καθώς η Σελήνη περνάει στον Καρκίνο και σε ωθεί σε εσωστρέφεια, καθώς μπαίνεις στη διαδικασία να αναλογιστείς ζητήματα που σε απασχολούν τον τελευταίο καιρό. Η οικογένεια είναι το προσωπικό σου καταφύγιο, καθώς η επαφή με τις ρίζες σου σού δημιουργεί το υπέροχο συναίσθημα της ασφάλειας, σε γεμίζει τρυφερότητα και σιγουριά. Δεν αποκλείεται να υπάρχουν ζητήματα οικογενειακής φύσεως που θα σε αναστατώσουν, όμως καλό είναι να κρίνεις ψύχραιμα και λογικά και να μην αφεθείς στη μεταβαλλόμενη διάθεση σου για να αποφύγεις τις κόντρες.

Ταύρος

H Σελήνη έχει περάσει τον Καρκίνο και εκτοξεύεται η ανάγκη για επικοινωνία, κυρίως σε ότι αφορά το κοντινό σου περιβάλλον, δηλαδή αδέρφια, ξαδέρφια, στενούς φίλους. Οι συζητήσεις μαζί τους μπορεί να είναι πολύωρες, αυτό βέβαια δεν σημαίνει ότι θα είναι και επί της ουσίας, καθώς απολαμβάνεις το να συζητάς ζητήματα όχι τόσο σημαντικά ώστε να χρειαστεί να εμβαθύνεις. Δείξε προσοχή σε τάσεις πολυλογίας και σε πιθανή διάθεση για να ανακατευτείς σε καταστάσεις που στην πραγματικότητα δεν σε αφορούν. Κοντινές μετακινήσεις για επαγγελματικούς λόγους είναι πολύ πιθανές.

Δίδυμοι

Με τη Σελήνη να περνάει στον Καρκίνο έρχεσαι αντιμέτωπος με οικονομικά ζητήματα που κυρίως σε απασχολούν. Είναι ευκαιρία σήμερα να τακτοποιήσεις λογαριασμούς και εκκρεμότητες που μπορεί να έχεις αφήσει και να δρομολογήσεις τον προϋπολογισμό σου με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Πιθανές είναι οι ανασφάλειες που μπορεί να σου δημιουργεί το εισόδημά σου, καθώς υποσυνείδητα ταυτίζεις στην προσωπική σου αξία με υλικά αγαθά, κάτι που θα πρέπει να αποβάλλεις. Δείξε προσοχή σε πιθανά έξοδα και σπατάλες που μετά μπορεί να μετανιώσεις.

Καρκίνος

Η Σελήνη έχει περάσει στο ζώδιό σου και πρωταγωνιστείς σήμερα καθώς η ενεργητικότητα και ο δυναμισμός είναι εμφανής και κάνουν ιδιαίτερη αίσθηση στο περιβάλλον σου. Οι προσωπικές σου ανάγκες βρίσκονται στο επίκεντρο και είναι πιθανόν να προσπαθήσεις με έντονο τρόπο να διεκδικήσεις από τους γύρω σου να αντιληφθούν αυτά που ζητάς με σκοπό να σε καλύψουν σε απόλυτο βαθμό. Είναι όμως επίφοβο να αντιδράσεις απότομα, εριστικά και παρορμητικά, κάτι που θα δημιουργήσει έντονες αντιδράσεις και το πιθανότερο είναι να μπεις σε αντιπαραθέσεις που δεν θα έχουν τα καλύτερα για σένα αποτελέσματα.

Λέων

Η Σελήνη έχει περάσει στον Καρκίνο και καλείσαι να έρθεις αντιμέτωπος με καταστάσεις και τραύματα του παρελθόντος που έρχονται στη μνήμη σου και εντείνουν το συναισθηματισμό. Η εσωστρέφεια και η μοναχικότητα κυριαρχούν και απομονώνεσαι καθώς έρχεσαι σε επαφή με τον εσώτερο εαυτό σου και ψυχικά βάρη που ακόμα σε ταλαιπωρούν. Το μυαλό ταξιδεύει και δεν είναι εύκολο να συγκεντρωθεί σε ζητήματα καθημερινής φύσεως, αν το καταφέρεις όμως να ξέρεις ότι θα ισορροπήσει η ψυχολογία σου. Η ενασχόληση με την τέχνη και τον εσωτερισμό επίσης μόνο θετικά θα επιδράσει.

Παρθένος

Η Σελήνη έχει περάσει στον Καρκίνο και κυρίαρχο είναι για σένα να βρεθείς με πρόσωπα από το φιλικό σου περιβάλλον, να επικοινωνήσεις μαζί τους, να εκφράσεις σχέδια και ιδέες που έχεις καθώς η πρωτοποριακή και επαναστατική διάθεσή σου μπορεί να εντυπωσιάσει. Είναι βέβαιο ότι μέσα στο φιλικό σου κύκλο θα βρεθούν αρωγοί για τις όποιες προσπάθειες θέλεις να ξεκινήσεις. Συλλογικές προσπάθειες μπαίνουν στο πρόγραμμα, καθώς η διάθεσή σου να βοηθήσεις για ένα σκοπό που σε αγγίζει είναι έντονη, ιδιαίτερα αν αφορά ζητήματα κοινωνικής φύσεως που σε αντιπροσωπεύουν.

Ζυγός

Η Σελήνη έχει περάσει στον Καρκίνο και η επαγγελματική σου σταδιοδρομία έρχεται στο προσκήνιο, καθώς υποχρεώσεις και ευθύνες πολλαπλασιάζουν το τρέξιμο και το άγχος. Σημαντικό είναι για εσένα να καταφέρεις να προβληθείς και να αναγνωριστείς σε επαγγελματικό επίπεδο γι’ αυτό και προσπαθείς να ανταπεξέλθεις σε ότι αναλαμβάνεις με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Αυτό που θα πρέπει όμως να θυμάσαι είναι ότι η αδιαλλαξία που μπορεί να δείξεις πιθανά να σου κοστίσει γιατί δεν θα είναι απίθανο να προκληθούν κόντρες με πρόσωπα σημαντικά στην καριέρα σου που θα έχουν αρνητικές συνέπειες.

Σκορπιός

Η Σελήνη βρίσκεται στον Καρκίνο Και το κέφι απογειώνεται. Είναι γεγονός ότι νιώθεις διάχυτη την αισιοδοξία να σε κατακλύζει και αυτό δίνει άλλη τροπή στον τρόπο που αντιμετωπίζεις τη ζωή. Επικεντρώνεσαι σε ότι αφορά πνευματικά και φιλοσοφικά ενδιαφέροντα που σε αγγίζουν και δεν αποκλείεται να υπάρξει ενδιαφέρον για σπουδές σεμινάρια ημερίδες σε αντικείμενο που θέλεις να εντρυφήσεις. Οι σχέσεις με το ευρύτερο συγγενικό και φιλικό σου περιβάλλον έρχονται στο προσκήνιο και πιθανό είναι να επιδιώξεις να βρεθείς με κάποιους από αυτούς παίρνοντας όμορφες στιγμές. Προσοχή μόνο γιατί η αφέλεια και η αμέλια μπορεί να σου στοιχίσει σε καθημερινές υποχρεώσεις.

Τοξότης

Με τη Σελήνη να έχει περάσει στον Καρκίνο είναι γεγονός ότι νιώθεις από το πρωί έντονο εκνευρισμό χωρίς να μπορείς να εξηγήσεις το λόγο. Φόβοι και ανασφάλειες δείχνουν να ξεπηδούν ξαφνικά και καλείσαι να τις διαχειριστείς με ψυχραιμία για να αποφύγεις τα ξεσπάσματα. Οικονομικά ζητήματα σε σχέση με τρίτους, κληρονομιές και επιχειρηματικές προσπάθειες είναι το πεδίο δράσης για σήμερα, καθώς η διαίσθησή σου λειτουργεί μοναδικά και μπορεί να αποδώσει τα μέγιστα στις επιλογές που θέλεις να κάνεις. Πρόσεχε μόνο γιατί η καχυποψία σου μπορεί να σε κάνει υπερβολικό.

Αιγόκερως

Η Σελήνη έχει περάσει στον Καρκίνο και επικεντρώνεσαι σε ότι αφορά τις διαπροσωπικές σου σχέσεις, καθώς είναι σημαντικό για εσένα να κρατήσεις ισορροπίες με το σύντροφο και τους συνεργάτες σου λόγω του φόβου της μοναξιάς που υπάρχει στο πίσω μέρος του μυαλού σου. Η ανάγκη να είσαι αρεστός μπορεί να σε οδηγήσει σε υποχωρητικότητα και συμβιβασμούς στα δικά σου θέλω. Σημαντικές μπορεί να είναι οι νέες γνωριμίες σε επαγγελματικό επίπεδο που μπορεί να αποδώσουν τα μέγιστα σε νέες συνεργασίες.

Υδροχόος

Η Σελήνη έχει περάσει στον Καρκίνο και η καθημερινότητα γίνεται εντονότερη καθώς πιθανά να αναγκαστείς να αυξήσεις ρυθμούς λόγω του ότι προκύπτουν νέες υποχρεώσεις ή αγγαρείες που ανατρέπουν το πρόγραμμά σου και πιθανά να σε αγχώσουν. Καλό είναι να διαχειριστείς με ηρεμία ότι αναλάβεις να διεκπεραιώσεις, διαφορετικά η γκρίνια και η επιθετικότητα θα είναι εστία για συγκρούσεις κυρίως με συναδέλφους ή πρόσωπα που συναναστρέφεσαι καθημερινά. Η σωματική σου υγεία είναι σημαντική γι’ αυτό εκτόνωσε την ένταση με άσκηση που θα σε βοηθήσει να νιώσεις καλύτερα.

Ιχθύς

Η Σελήνη έχει περάσει στον Καρκίνο και είναι χαρακτηριστικό σήμερα ότι νιώθεις υπέροχα, η χαρά και το κέφι είναι έντονα, η διάθεση να εκφράσεις τα συναισθήματά σου με έμφαση είναι διάχυτη και αυτό κυρίως επικεντρώνεται στην ερωτική σου ζωή και στο/η σύντροφό σου. Έντονο είναι το ενδιαφέρον σου για τη δημιουργικότητα και πιθανό είναι να βάλεις στο πρόγραμμα σήμερα δράσεις που έχουν σχέση με την τέχνη όπως το θέατρο ή ο κινηματογράφος, καθώς είναι κάτι που απολαμβάνεις. Προσεκτικός θα πρέπει να είσαι στον τρόπο που εκφράζεσαι όπου βρεθείς γιατί η ανάγκη να τραβήξεις το ενδιαφέρον των γύρω σου μπορεί να σε οδηγήσει σε αμετροέπεια και έπαρση προκαλώντας δυσαρέσκεια.

Πηγή: ladylike.gr