Zodiac Signs

Τα ζώδια σήμερα (08/04)

By  | 

Κριός

Η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στον Ταύρο και τα οικονομικά σου είναι το κυριότερο ζήτημα που σε απασχολεί. Λογαριασμοί και οικονομικές εκκρεμότητες μπορεί να έρθουν στο προσκήνιο και να δημιουργήσουν ζητήματα ανασφάλειας και αυτοπεποίθησης. Το τρίγωνο που σχηματίζει η Σελήνη με τον Πλούτωνα στον Αιγόκερω σου δίνει την ευκαιρία για άκρως ικανοποιητικές και θετικές συζητήσεις σε επαγγελματικό επίπεδο που μπορούν να αποδώσουν μία γερή αύξηση, ανακουφίζοντάς σε σέ ότι αφορά το εισόδημά σου. Μην χάσεις την ευκαιρία που θα σου δοθεί γιατί προβλέπεται να είναι άκρως σημαντική.

Ταύρος

Η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στο ζώδιό σου και γεγονός είναι ότι επικεντρώνεσαι σε ότι αφορά προσωπικές ανάγκες, κάτι που γίνεται εμφανές στο περιβάλλον σου, τόσο στο ταίρι όσο και στους συνεργάτες σου. Δείξε προσοχή γιατί εγωκεντρικές τάσεις μόνο προβλήματα θα δημιουργήσουν. Το τρίγωνο της Σελήνης με τον Πλούτωνα στον Αιγόκερω μπορεί να δώσει σημαντικές ευκαιρίες σε επίπεδο συνεργασιών που πιθανά να αποδώσουν τα μέγιστα και σε οικονομικό επίπεδο, αρκεί να αφήσεις τη διαίσθησή σου να δουλέψει και να μην μπεις σε χειριστικά παιχνίδια που θα σε αποσυντονίσουν.

Δίδυμοι

Με τη Σελήνη να παραμένει και σήμερα στον Ταύρο έντονα συναισθήματα, αναμνήσεις και τραύματα του παρελθόντος έρχονται στην επιφάνεια και καλείσαι να διαχειριστείς με ψυχραιμία, διαφορετικά η ευαισθησία πιθανά να σε καταβάλει και να κλειστείς στον εαυτό σου. Δεν θα είναι εύκολο να προσαρμοστείς στην καθημερινότητα αν δεν δείξεις απόλυτη συγκέντρωση. Το τρίγωνο της Σελήνης με τον Πλούτωνα στον Αιγόκερω σε εφοδιάζει με ψυχικό σθένος και αντοχή για να κλείσεις καταλυτικά ζητήματα που μπορεί να εκκρεμούν, που λειτουργούν άκρως επιβαρυντικά για την ψυχολογία σου.

Καρκίνος

Η Σελήνη εξακολουθεί και σήμερα να βρίσκεται στον Ταύρο και είναι εμφανής η διάθεση σου να ασχοληθείς με στόχους και φιλοδοξίες που μπορεί να έχεις θέσει, με συλλογικές δράσεις που σε ενδιαφέρουν και συμμετέχεις και να συναναστραφείς φιλικά σου πρόσωπα που τόσο σε χαλαρώνει. Το τρίγωνο της Σελήνης με τον Πλούτωνα στον Αιγόκερω δημιουργεί ιδανικές προϋποθέσεις για σημαντικές συνεργασίες μέσα από το φιλικό σου περιβάλλον που θα βοηθήσουν καθοριστικά στην επίτευξη των στόχων σου και δεν αποκλείεται να φέρουν σημαντικό οικονομικό όφελος.

Λέων

Η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στον Ταύρο και οι επαγγελματικές υποχρεώσεις είναι αυξημένες, οι ευθύνες μπορεί να σε αγχώνουν, όμως η μεθοδικότητα και η υπευθυνότητα που δείχνεις μπορούν να οδηγήσουν στο να ανταποκριθείς επιτυχημένα σε ότι κι αν αναλάβεις. Το τρίγωνο της Σελήνης με τον Πλούτωνα στον Αιγόκερω σε εφοδιάζει παράλληλα με έντονη διαίσθηση και ψυχικό σθένος που θα αποδειχθούν κατάλληλα εφόδια για συζητήσεις και σχεδιασμούς που μπορεί να υπάρξουν στον επαγγελματικό χώρο, κάτι που θα εντυπωσιάσει τους ανωτέρους σου και θα δημιουργήσει προϋποθέσεις για καλύτερες οικονομικές απολαβές.

Παρθένος

Με τη Σελήνη να βρίσκεται και σήμερα στον Ταύρο το κέφι παραμένει αμείωτο, η αισιοδοξία κρατά γερά και κυριαρχεί η ανάγκη σου να βρεθείς με παρέες διασκεδάζοντας ή συζητώντας για κοινά πνευματικά ενδιαφέροντα που μπορεί να υπάρχουν. Προσοχή μόνο σε πιθανό φανατισμό που μπορεί να εκφράσεις σε ότι πιστεύεις και σε υπερβολές ποτού και φαγητού που δεν χρειάζονται. Το τρίγωνο της Σελήνης με τον Πλούτωνα στον Αιγόκερω εντείνει το πάθος για τις ιδέες σου που εντυπωσιάζουν και θα υπάρξουν αρκετοί υποστηρικτές σου στο περιβάλλον που θα βρεθείς.

Ζυγός

Η Σελήνη εξακολουθεί να είναι και σήμερα στον Ταύρο και η εσωτερική ένταση κυριαρχεί, παρόλο που δεν μπορείς να αντιληφθείς τους λόγους που την δημιουργούν. Μην χάσεις την ευκαιρία να επιδιώξεις λύσεις για οικονομικά ζητήματα σε σχέση με τρίτους ή να δρομολογήσεις επιχειρηματικά σχέδια, καθώς η μέρα είναι ιδανική. Το τρίγωνο της Σελήνης με τον Πλούτωνα στον Αιγόκερω εντείνει ακόμα περισσότερο τη διαίσθησή σου και οι επιλογές που μπορεί να κάνεις σε οικονομικό και επιχειρηματικό επίπεδο είναι πιθανό να αποβούν άκρως θετικές για εσένα, γι’ αυτό μην διστάσεις να αξιοποιήσεις τυχόν ευκαιρίες που μπορεί να υπάρξουν.

Σκορπιός

Οι διαπροσωπικές σου σχέσεις βρίσκονται στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος, κυρίως σε ότι αφορά το σύντροφο και τους συνεργάτες σου και το πώς θα διαχειριστείς πιθανές καταστάσεις που έχουν προκύψει. Η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στον Ταύρο και κυρίως επιθυμείς να κρατήσεις ισορροπίες με τα σημαντικά πρόσωπα της ζωής σου. Το τρίγωνο της Σελήνης με τον Πλούτωνα στον Αιγόκερω δίνει τη δυνατότητα για εκ βαθέων συζητήσεις που θα λειτουργήσουν άκρως ευεργετικά τόσο σε προσωπικό όσο και σε επαγγελματικό επίπεδο.

Τοξότης

Με τη Σελήνη να παραμένει και σήμερα στον Ταύρο η καθημερινότητα γίνεται εντονότερη, το πρόγραμμά σου μπορεί να γίνει ασφυκτικό και οι εργασιακές απαιτήσεις να είναι πολλές, καθώς προστίθενται υποχρεώσεις που σε αγχώνουν και σου δημιουργούν έντονη νευρικότητα. Θυμήσου ότι έχει τις ικανότητες να ανταπεξέλθεις στις δυσκολότερες εργασιακές συνθήκες. Το τρίγωνο της Σελήνης με τον Πλούτωνα στον Αιγόκερω μπορεί να είναι άκρως αποδοτικό, καθώς οι ικανότητές σου μπορεί να αναγνωριστούν, το πάθος για προσφορά που έχεις είναι εμφανές και δεν αποκλείεται να υπάρξει η ανάλογη οικονομική ανταμοιβή που θα σου ανεβάσει την αυτοπεποίθηση.

Αιγόκερως

Με τη Σελήνη να παραμένει και σήμερα στον Ταύρο το μόνο σίγουρο είναι ότι δεν χάνεις το κέφι σου και μπορείς να αισιοδοξείς, να απολαύσεις το κέφι και τη διασκέδαση με την παρέα και το σύντροφό σου. Βάλε στο πρόγραμμά σου ότι έχει σχέση με τέχνη, καθώς αυτό θα λειτουργήσει ευεργετικά μέσα σου. Το τρίγωνο της Σελήνης με τον Πλούτωνα στο ζώδιό σου απογειώνει το μαγνητισμό, το ερωτικό πάθος και την έξαψη και είναι βέβαιο ότι ο σύντροφός σου θα εντυπωσιαστεί από ότι εκπέμπεις και θα είναι δύσκολο να σου αντισταθεί.

Υδροχόος

Η Σελήνη παραμένει και σήμερα στο Ταύρο και δείχνεις να έχεις περισσότερο ανάγκη να μείνεις στον προσωπικό σου χώρο, να απολαύσεις τη μοναχικότητα, να βρεθείς με πρόσωπα του οικογενειακού σου περιβάλλοντος. Καλό είναι να προσέχεις πιθανή κυκλοθυμία που μπορεί να δημιουργήσει παρεξηγήσεις άνευ λόγου. Το τρίγωνο της Σελήνης με τον Πλούτωνα στον Αιγόκερω σου δίνει τη δυνατότητα να λύσεις ζητήματα που μπορεί να σε απασχολούν καιρό με την οικογένειά σου. Να είσαι βέβαιος ότι τα επιχειρήματά σου δεν θα είναι εύκολο να αντικρουστούν, αντίθετα το πιθανότερο είναι να δικαιωθείς.

Ιχθύς

Η Σελήνη εξακολουθεί και σήμερα να βρίσκεται στον Ταύρο και προτιμάς να βρεθείς με πρόσωπα του κοντινού του περιβάλλοντος καθώς είναι διάχυτη η ανάγκη σου να επικοινωνήσεις μαζί τους, να συζητήσεις ζητήματα που μπορεί να απασχολούν είτε εσένα είτε αυτούς. Δεν αποκλείονται συζητήσεις και συμφωνίες σε σχέση με το εμπόριο και την επικοινωνία. Το τρίγωνο της Σελήνης με τον Πλούτωνα στον Αιγόκερω εντείνει την πειθώ και τη διαίσθηση και σου δίνεται η ευκαιρία να πετύχεις μοναδικές συμφωνίες που μπορεί να έχουν εξαιρετικά θετικές για εσένα οικονομικές εξελίξεις.

Πηγή: ladylike.gr