Zodiac Signs

Τα ζώδια σήμερα (04/04)

By  | 

Κριός

Η Σελήνη έχει μπει το ζώδιό σου και αυτό δείχνει πως σήμερα θα ξυπνήσεις γεμάτος/η ενέργεια να κάνεις όλα αυτά που σκεφτόσουν τις προηγούμενες ημέρες, αλλά δεν μπορούσες λόγω κούρασης. Εκμεταλλεύσου τις ευνοϊκές συγκυρίες για να συναντηθείς με ανθρώπους του περιβάλλοντός σου, να κάνεις ένα ραντεβού για μία νέα συνεργασία ή να κλείσεις οποιοδήποτε θέμα έχεις αφήσει σε εκκρεμότητα. Η ανάγκη σου να ηγηθείς όλο των καταστάσεων μπορεί να σε φέρει αντιμέτωπο/η με ένα στενό συνεργάτη ή με το/η σύντροφό σου καθώς θα νιώσουν πως τους παραγκωνίζεις. Προσπάθησε να κρατήσεις τις ισορροπίες και μην κάνεις επίδειξη ισχύος.

Ταύρος

Σήμερα είναι πιθανόν να νιώσεις μεγαλύτερη εξωστρέφεια από ότι συνήθως καθώς η Σελήνη που έχει περάσει στον Κριό θα φέρει στην επιφάνεια τα άγχη αλλά και την κούραση που σου έχουν δημιουργήσει οι τελευταίες ημέρες. Η επαφή που θα έχεις με συγκεκριμένους ανθρώπους θα αποτελέσει καθοριστικό δείκτη για τη διάθεσή σου, καθώς σήμερα θα έχεις την τάση να τραβάς σαν σφουγγάρι την ενέργεια των ανθρώπων που θα συναναστραφείς. Κάνε λοιπόν τις σωστές επιλογές και επίλεξε να βρεθείς με ανθρώπους οι οποίοι έχουν θετική διάθεση και δεν είναι «τοξικοί».

Δίδυμοι

Η Σελήνη έχει περάσει στον Κριό ένα ζώδιο ιδιαίτερα δυναμικό το οποίο θα σε βοηθήσει να αναλάβεις ηγετικές θέσεις σε ζητήματα που σχετίζονται με ομάδες και συλλόγους. Σήμερα είναι μία ιδιαίτερα δυναμική ημέρα για αυτό αν είσαι μέλος σε κάποιο σύλλογο επεδίωξε να ασχοληθείς με αυτόν, καθώς σίγουρα θα βρεις τρόπο να κερδίσεις την προσοχή των άλλων. Σε περίπτωση που σου μείνει ελεύθερος χρόνος κανόνισε να τον περάσεις παρέα με αγαπημένους σου φίλους καθώς η επαφή μαζί τους θα σε κάνει να χαλαρώσεις. Σήμερα εκτός από τις συλλογικές δραστηριότητες ευνοούνται και οι δραστηριότητες με την παρέα, ιδιαίτερα αν σχετίζονται με διασκέδαση!

Καρκίνος

Σήμερα είναι μία πολύ καλή ημέρα για να αποκτήσεις την κοινωνική αναγνώριση αλλά και την προσοχή των ανθρώπων που σχετίζονται με το επαγγελματικό σου περιβάλλον. Η Σελήνη έχει περάσει στον Κριό και δείχνει μία ιδιαίτερα δυναμική ημέρα με εσένα να έχεις τον πρώτο και κύριο λόγο σε επαγγελματικά ζητήματα. Πρόσεξε να μην το παρακάνεις και να θυμάσαι πως δεν πρέπει να χτυπήσεις «γροθιά στο μαχαίρι» και δεν πρέπει να συγκρουστείς με ανθρώπους που σχετίζεσαι μαζί τους επαγγελματικά. Η ημέρα θα σε βοηθήσει περισσότερο αν κάνεις μικρά αλλά σταθερά βήματα.

Λέων

Σήμερα θα είναι μία πολύ καλή ημέρα για εσένα καθώς η Σελήνη που έχει περάσει στον Κριό θα σε ωθήσει να στραφείς σε δραστηριότητες που σε ευχαριστούν. Μία εκδρομή θα αποτελέσει το καλύτερο κίνητρο για να πάρεις τα πάνω σου, για αυτό προσπάθησε να βρεις χρόνο και κανόνισε την αν μπορείς είτε σήμερα είτε σίγουρα τις προσεχείς ημέρες. Η επαφή με ανθρώπους του περιβάλλοντός σου θα φτιάξει ακόμα περισσότερο τη διάθεσή σου και μάλιστα δεν αποκλείεται να συναναστραφείς με ανθρώπους που δεν βλέπεις τόσο συχνά και έτσι να μάθεις πολλά νέα!

Παρθένος

Σήμερα είναι πιθανόν να μην έχεις διάθεση να ασχοληθείς με οποιοδήποτε πρακτικό ζήτημα καθώς το μυαλό σου θα βρίσκεται σε γεγονότα του παρελθόντος, τα οποία θα σε κρατήσουν αρκετά απασχολημένο/η. Η Σελήνη έχει περάσει στον Κριό και θα σου δημιουργήσει συναισθηματική υπερχείλιση η οποία θα φανεί ακόμα και στις απλές καθημερινές σου δραστηριότητες. Πρόσεξε ιδιαίτερα καθώς ο εκνευρισμός σου για ζητήματα που σχετίζονται με χρήματα δεν θα σε βοηθήσει αντιθέτως θα σε ωθήσει σε λάθος αποφάσεις. Χρειάζεται προσοχή και σύνεση προκειμένου να μην κάνεις κάποια λάθος κίνηση η οποία θα κοστίσει στο ταμείο σου.

Ζυγός

Σήμερα είναι μία καλή ημέρα για να δεις τις διαπροσωπικές σου σχέσεις καθώς η Σελήνη βρίσκεται απέναντί σου στο ζώδιο του Κριού και σε προτρέπει να ασχοληθείς με αυτές. Μία συζήτηση με το/η σύντροφό σου θα σε βοηθήσει να πάρεις σωστές αποφάσεις για οτιδήποτε σε απασχολεί. Σήμερα δεν αποκλείεται να έχεις και μία συνάντηση σχετική με μία πρόσφατη ή μια νέα συνεργασία. Μη βιαστείς να την «κλείσεις» γρήγορα και έλεγξε προσεκτικά τα δεδομένα που έχεις. Αυτό που θα σε βοηθήσει να μην παρασυρθείς σε γρήγορες αποφάσεις είναι η συζήτηση με κάποιο πρόσωπο που εμπιστεύεσαι.

Σκορπιός

Η Σελήνη έχει περάσει στον Κριό και αυτό δείχνει πως θα σε απασχολήσουν κατά κύριο λόγο απλά ζητήματα της καθημερινότητας τα οποία όμως ενδέχεται να σε κουράσουν. Προσπάθησε να ιεραρχήσεις σωστά δουλειές και υποχρεώσεις καθώς είναι πολύ πιθανό ο χρόνος να είναι λίγος. Αυτό που θα πρέπει να θυμάσαι είναι πως ενδέχεται να σου ζητηθεί μία αγγαρεία από κάποιο αγαπημένο σου πρόσωπο. Προτίμησε να αρνηθείς ευγενικά αν δεις πως δεν έχεις χρόνο και μην πεις ναι, καθώς μετά θα είναι δύσκολο να τη φέρεις εις πέρας και θα αισθανθείς ακόμα πιο δύσκολα να το ανακοινώσεις.

Τοξότης

Σήμερα είναι μία πολύ καλή ημέρα για εσένα και για τα αισθηματικά σου ζητήματα καθώς η είσοδος της Σελήνης στο φιλικό ζώδιο του Κριού σε ευνοεί. Επεδίωξε να βγεις ένα ραντεβού με κάποιον/α που σε ενδιαφέρει ή αν έχεις ήδη βρει το/η σύντροφό σου πάρε τον/ην και κάνετε μία μεγάλη βόλτα από αυτές τις καλές που κάνατε τον πρώτο καιρό, καθώς σίγουρα θα περάσετε πολύ καλά. Η ημέρα επίσης είναι ιδανική για να βρεθείς με φίλους σου καθώς η επαφή με αγαπημένους σου ανθρώπους θα ανεβάσει πολύ τη διάθεσή σου.

Αιγόκερως

Η Σελήνη μόλις μπήκε στον Κριό και θα σου δημιουργήσει την ανάγκη να μείνεις σπίτι και να ασχοληθείς με δουλειές που σχετίζονται με αυτό. Σήμερα ευνοούνται από τις δουλειές του σπιτιού μέχρι και γραφειοκρατικές υποχρεώσεις σχετικές με αυτό και αν έχεις κάτι τέτοιο σε εκκρεμότητα καλό θα ήταν να το διευθετήσεις άμεσα. Μέσα στη δίνη των υποχρεώσεων δεν αποκλείεται να σου έρθουν στο μυαλό κάποια παράπονα που έχεις από αγαπημένους σου ανθρώπους ιδιαίτερα από τους ανθρώπους της οικογένειάς σου, όμως προτίμησε να μην τα ξανά φέρεις στο παρόν.

Υδροχόος

Σήμερα είναι μία πολύ καλή ημέρα για να βγεις έξω, να συναντήσεις αγαπημένους σου ανθρώπους ή έστω να έχεις τηλεφωνική επαφή με κάποιους ανθρώπους από το στενό σου περιβάλλον. Η Σελήνη έχει μπει στον Κριό και δείχνει πως η ημέρα χωρίς την συναναστροφή με κόσμο θα είναι «μισή». Οι δημόσιες σχέσεις ευνοούνται για αυτό επεδίωξε τες καθώς είναι σίγουρο πως θα βρεθείς κερδισμένος/η είτε σε προσωπικό είτε σε επαγγελματικό επίπεδο. Επίσης σήμερα ευνοούνται και οι βόλτες στα μαγαζιά όπως επίσης και τα έξοδα για αυτό προσπάθησε να είσαι συγκρατημένος/η με τις αγορές σου.

Ιχθύς

Σήμερα από το πρωί θα κατακλύσουν το μυαλό σου σκέψεις που σχετίζονται με οικονομικά ζητήματα λογαριασμούς και λοιπές υποχρεώσεις, καθώς η Σελήνη που μπήκε στον Κριό θα τους δώσει προτεραιότητα. Δεν αποκλείεται να αρχίσεις να σκέφτεσαι ιδέες προκειμένου να ενισχύσεις το εισόδημά σου και είναι πολύ πιθανό από αυτές τις σκέψεις να βγει κάτι καλό. Σε περίπτωση που έχεις μία οικονομική διαπραγμάτευση σήμερα, χρησιμοποίησε τα κατάλληλα επιχειρήματα προκειμένου να καταφέρεις να βγεις κερδισμένος/η και μην αφήσεις αρνητικές σκέψεις να σου χαλάσουν τη διάθεση.

Πηγή:ladylike.gr