Zodiac Signs

Τα ζώδια σήμερα (03/04)

By  | 

Κριός

Η Σελήνη θα βρίσκεται και σήμερα στο ζώδιο των Ιχθύων και δείχνει πως θα προτιμήσεις να ονειροπολήσεις παρά να ασχοληθείς με πρακτικά ζητήματα της καθημερινότητας. Σήμερα είναι πολύ πιθανόν να έχεις ένα πλάνο στο μυαλό σου σχετικά με το πως πρέπει να κινηθείς σε συγκεκριμένα θέματα που σε απασχολούν, όμως θα προτιμήσεις να το αφήσεις στο μυαλό σου και να μην περάσεις στην πράξη. Το εξάγωνο που θα σχηματίσει με τον Κρόνο από τον Αιγόκερω δείχνει πως θα έχεις την ευκαιρία να βάλεις γερές βάσεις σε ένα νέο επαγγελματικό σχέδιο. Βέβαια για να γίνει αυτό θα πρέπει να ασχοληθείς με την υλοποίηση του!

Ταύρος

Η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στους Ιχθύς και δείχνει μία πολύ καλή ημέρα για συλλογικές δραστηριότητες, ομαδικές εργασίες και ενασχόληση με τα «κοινά». Αυτά τα «κοινά» μπορεί να εμπεριέχουν από γραφειοκρατικές διαδικασίες μιας ομάδας της οποίας είσαι μέλος μέχρι και κάποιο ζήτημα που απασχολεί ένα κολλητό σου φίλο. Το εξάγωνο που σχηματίζει με τον Κρόνο από τον Αιγόκερω δείχνει πως η δομημένη σκέψη και τα επιχειρήματά σου θα σε ωθήσουν να δώσεις πολύ καλές συμβουλές όχι μόνο στον εαυτό σου αλλά κυρίως στους γύρω σου. Αυτό θα έχει ως συνέπεια να αυξηθεί η δημοτικότητα σου σήμερα καθώς όλοι θα αναζητήσουν τη συμβουλή σου!

Δίδυμοι

Η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στους Ιχθύς και να δείχνει πως τα επαγγελματικά σου ζητήματα θα είναι εκείνα που θα κρατήσουν αμείωτο το ενδιαφέρον σου. Το εξάγωνο που σχηματίζει με τον Κρόνο από τον Αιγόκερω δείχνει πως μόνο μέσα από τη δουλειά θα καταφέρεις να δείξεις τις επαγγελματικές σου δυνατότητες. Απόφυγε τα πολλά λόγια σήμερα καθώς θα είναι φτώχεια και προτίμησε να μιλήσεις μέσα από τις κινήσεις σου και τις επιτυχίες σου στη δουλειά. Σε περίπτωση που ξεκινάς ένα νέο επαγγελματικό project σήμερα θα έχεις την ευκαιρία να βάλεις γερές βάσεις σε αυτό και να το οργανώσεις με τον καλύτερο τρόπο.

Καρκίνος

Σήμερα είναι μία καλή ημέρα για εσένα καθώς η Σελήνη που εξακολουθεί να βρίσκεται στους Ιχθύς δείχνει πως θα βρεις τρόπο να ξεφύγεις για λίγο από δυσάρεστες σκέψεις αλλά και από οτιδήποτε σε αγχώνει. Το εξάγωνο που σχηματίζει με τον Κρόνο από τον Αιγόκερω δείχνει στη στήριξη ενός αγαπημένου σου προσώπου ακόμα και ενός συνεργάτη σου, σε οτιδήποτε σε απασχολεί. Αν έχεις σε εκκρεμότητα οτιδήποτε σχετίζεται με εκπαιδευτικά ζητήματα ή με εξετάσεις σχετικές με αυτά, προσπάθησε να το διευθετήσεις σήμερα καθώς το πείσμα σου και η οργάνωση σου θα σε βοηθήσουν πολύ.

Λέων

Σήμερα είναι μία καλή ημέρα για να ασχοληθείς με οικονομικά ζητήματα ιδιαίτερα αν αυτά σχετίζονται με ασφάλειες, τράπεζες και με το δημόσιο τομέα σε γενικότερο πλαίσιο. Η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στους Ιχθύς και το εξάγωνο που σχηματίζει με τον Κρόνο από τον Αιγόκερω είναι πολύ βοηθητικό για να δουλέψεις προκειμένου να διευθετήσεις τέτοιου είδους εκκρεμότητες. Σίγουρα αυτό δεν θα γίνει μόνο του χρειάζεται να «τρέξεις» προκειμένου να τις τακτοποιήσεις όμως σίγουρα θα τα καταφέρεις. Το τίμημα που θα έχει αυτό είναι να μη σου μείνει ελεύθερος χρόνος όμως θα έρθεις ξεμπερδέψει μία και καλή από θέματα που σε αγχώνουν.

Παρθένος

Σήμερα ξεκινά μία ημέρα που θα σε βοηθήσει να ξεκαθαρίσεις προσωπικές σχέσεις αλλά και συνεργασίες και να δεις ποιες από αυτές χρειάζονται «αλλαγές», προκειμένου να μπορέσουν να λειτουργήσουν καλύτερα. Η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στους Ιχθύς και σε βοηθά να καταλάβεις καλύτερα τα συναισθήματα των άλλων. Την ίδια στιγμή το εξάγωνο που σχηματίζει με τον Κρόνο από τον Αιγόκερω ενισχύει τη λογική σου σκέψη και σε βοηθά να πάρεις σωστές αποφάσεις. Η ημέρα είναι πολύ καλή για να ξεκαθαρίσεις κάποια πράγματα καθώς ο συνδυασμός αισθημάτων και λογικής θα σε βοηθήσει να το κάνεις.

Ζυγός

Σήμερα είναι πιθανόν να έχεις ένα ιδιαίτερα απαιτητικό πρόγραμμα γεμάτο με δουλειές και υποχρεώσεις της καθημερινότητας για αυτό χρειάζεται να κάνεις σωστή διευθέτηση του χρόνου σου. Η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στους Ιχθύς και το εξάγωνο που σχηματίζει με τον Κρόνο από τον Αιγόκερω δείχνει πως αξίζει να χρησιμοποιήσεις της οργανωτικές σου ικανότητες προκειμένου να μην αφήσεις καθόλου χρόνο ανεκμετάλλευτο. Οι ηγετικές σου ικανότητες δεν θα αργήσουν να φανούν ιδιαίτερα αν έχεις να ασχοληθείς και με ένα εργασιακό ζήτημα. Βέβαια θα πρέπει να θυμάσαι πως δεν είσαι ρομπότ και δεν θα πειράξει αν τελικά αφήσεις και κάτι για αύριο!

Σκορπιός

Η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στους Ιχθύς και αυτό δείχνει πως η ήμερα θα ξεκινήσει με πολύ καλές προοπτικές για εσένα. Η συμβολή των αγαπημένων σου προσώπων μέσα σε αυτή θα είναι σημαντική καθώς οι φίλοι σου αλλά και ο/η σύντροφός σου θα είναι πηγή έμπνευσης και χαράς. Το εξάγωνο που θα σχηματίσει η Σελήνη με τον Κρόνο από τον Αιγόκερω δείχνει πως θα έχεις τη δυνατότητα να έρθεις κοντά με κάποιους ανθρώπους του περιβάλλοντός σου και αυτό θα σε χαροποιήσει ιδιαίτερα. Σήμερα δεν αποκλείεται να κάνεις και νέες γνωριμίες μέσω αγαπημένων σου προσώπων, οι οποίες ήρθαν για να μείνουν.

Τοξότης

Η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στους Ιχθύς και να δείχνει πως ζητήματα της οικογένειάς σου αλλά και γραφειοκρατικά ζητήματα που σχετίζονται με το σπίτι σου θα είναι τα πρώτα που θα σε απασχολήσουν σήμερα. Το εξάγωνο που σχηματίζει με τον Κρόνο από τον Αιγόκερω δείχνει πως θα καταφέρεις να διευθετήσεις οτιδήποτε σχετίζεται με τους παραπάνω τομείς αρκεί να μην παρασυρθείς από συναισθηματικές υπερχειλίσεις. Η λογική σου θα είναι αυτή που θα σε βοηθήσει να βάλεις προτεραιότητες αλλά και να βρεις τρόπο να επιλύσεις σημαντικά ζητήματα. Ο διάλογος θα είναι πολύ βοηθητικός για ένα ζήτημα που σχετίζεται με εσένα και την οικογένειά σου για αυτό μην το ξεχάσεις.

Αιγόκερως

Σήμερα είναι μία καλή ημέρα για να ασχοληθείς με τους ανθρώπους του περιβάλλοντός σου και να επιλέξεις να βρεθείς με αυτούς που σε ενδιαφέρουν πραγματικά. Η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στους Ιχθύς και σε προτρέπει να δεις κόσμο, όμως το εξάγωνο που σχηματίζει με τον Κρόνο που βρίσκεται στο ζώδιό σου σε προτρέπει να ασχοληθείς και με τις υποχρεώσεις σου. Καλό θα ήταν να ξεμπερδεύεις με κάποιες δουλειές που πρέπει να γίνουν και ύστερα να επενδύσεις τον ελεύθερο σου χρόνο σε συναντήσεις με αγαπημένα σου πρόσωπα. Σε περίπτωση που ασχολείσαι επαγγελματικά με το εμπόριο κράτησε κάθε ιδέα που θα σου έρθει καθώς είναι πιθανόν να αποβεί κερδοφόρα!

Υδροχόος

Σήμερα είναι μία πολύ καλή ημέρα για να διευθετήσεις με τον κατάλληλο τρόπο τις εκκρεμότητες που έχεις ιδιαίτερα αυτές που σχετίζονται με οικονομικά θέματα. Η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στους Ιχθύς και το εξάγωνο που σχηματίζει με τον Κρόνο από τον Αιγόκερω θα σε βοηθήσει να αποφύγεις τις σπατάλες και να φανείς συνετός/η με τα έξοδά σου. Σήμερα είναι η κατάλληλη ημέρα για να συζητήσεις και να διαπραγματευτείς μία οικονομική συμφωνία προκειμένου να την κλείσεις προς όφελός σου. Η ημέρα μπορεί να μην σου φέρει ένα «λαχείο», όμως θα σε βοηθήσει να κερδίσεις αυτό το οποίο αξίζεις.

Ιχθύς

Η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στο ζώδιό σου και θα σε βοηθήσει να διεκδικήσεις τα θέλω σου όμως θα πρέπει να είσαι προσεκτικός/η με τον τρόπο που θα το κάνεις προκειμένου να μην δημιουργηθούν παρεξηγήσεις. Ιδιαίτερη προσοχή δώσε στις διαπροσωπικές σου σχέσεις καθώς σε αυτόν τον τομέα αυτά που θέλεις να κάνεις μπορεί να έρθουν σε αντιπαράθεση με αυτά που πρέπει να κάνεις. Το εξάγωνο που σχηματίζει με τον Κρόνο από τον Αιγόκερω δείχνει πως ένας στενός σου φίλος θα σε βοηθήσει πολύ με τη γνώμη του, για αυτό μη διστάσεις να τον ρωτήσεις κάτι που σε απασχολεί. Απόφυγε να κλειδώσεις στις δικές σου απόψεις καθώς κάτι τέτοιο θα δημιουργήσει απομάκρυνση σε σχέσεις και συνεργασίες.