Zodiac Signs

Τα ζώδια σήμερα (02/04)

By  | 

Κριός

Σήμερα η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στους Ιχθύς και δείχνει πως ξεκινά μία εσωστρεφή ήμερα η οποία θα σε κρατήσει μακριά έστω και προσωρινά από αγαπημένες σου δραστηριότητες αλλά και αγαπημένους σου ανθρώπους. Σήμερα είναι πολύ πιθανόν να αρχίσεις να απασχολείς το μυαλό σου με διάφορα σενάρια τα οποία όμως αφενός δεν ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα και αφετέρου μπορούν να σε κουράσουν πολύ ψυχολογικά. Καλό θα ήταν να ασχοληθείς ακόμα και με ένα εργασιακό σου ζήτημα, προκειμένου να μπορέσεις να κρατήσεις το μυαλό σου απασχολημένο ώστε να μην κάνεις σενάρια!

Ταύρος

Σήμερα είναι μία καλή ημέρα για να αφιερώσεις χρόνο στους αγαπημένους σου φίλους για αυτό μη διστάσεις να τους πάρεις τηλέφωνο προκειμένου να κανονίσετε μία συνάντηση άμεσα. Η Σελήνη βρίσκεται στους Ιχθύς και θα βρει τρόπους για να σου δείξει πως όσες επαγγελματικές υποχρεώσεις και αν έχεις αξίζει να βρεις και λίγο χρόνο για να βρεθείς με την παρέα σου και να χαλαρώσεις. Σήμερα θα παρατηρήσεις πως θα βρίσκεσαι στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος για πολλούς -ακόμα και για κάποιους συναδέλφους σου- για αυτό εκμεταλλεύσου τις ευκαιρίες που θα σου δοθούν για να συσφίξεις τις διαπροσωπικές σου σχέσεις.

Δίδυμοι

Σήμερα τα επαγγελματικά σου ζητήματα θα σε απασχολήσουν περισσότερο από όλα τα υπόλοιπα καθώς η Σελήνη που βρίσκεται στους Ιχθύς δείχνει πως θα δείξεις ιδιαίτερη προσοχή σε αυτά. Ξεκινά μία καλή ημέρα για να επιδιώξεις να βρεθείς με ανθρώπους που σχετίζονται με κάποιο τρόπο με το επαγγελματικό σου μέλλον και να συζητήσεις τις ιδέες σου αλλά και τις απόψεις σου πάνω σε συγκεκριμένα εργασιακά ζητήματα. Σήμερα θα είναι εύκολο να τραβήξεις το ενδιαφέρον των άλλων και θα το εκμεταλλευτείς και σε επαγγελματικά θέματα. Βέβαια θα πρέπει να είσαι προσεκτικός/η καθώς αυτό κρύβει και μία παγίδα, καθώς θα έχεις πολλά «μάτια» επάνω σου.

Καρκίνος

Σήμερα είναι μία καλή ημέρα για να αφήσεις για λίγο στην άκρη τις υποχρεώσεις σου και να ασχοληθείς με πράγματα που θα σου δώσουν ερεθίσματα για να ταξιδέψεις είτε πραγματικά είτε νοητά. Η Σελήνη βρίσκεται στους Ιχθύς και θα φέρει γύρω σου ανθρώπους οι οποίοι θα παίξουν μεγάλο ρόλο στη διάθεσή σου και πιθανόν να είναι αυτοί που θα σε παρακινήσουν και για μία έξοδο ή ακόμα και μία εκδρομή. Σήμερα επίσης θα πρέπει να θυμάσαι πως ευνοούνται ιδιαίτερα εκπαιδευτικά ζητήματα και οτιδήποτε σχετίζεται με το εξωτερικό για αυτό συγκράτησε τις πληροφορίες που θα σου δοθούν σχετικά με αυτά.

Λέων

Η Σελήνη βρίσκεται στους Ιχθύς και δείχνει πως είναι πολύ πιθανόν να προκύψουν ζητήματα τα οποία προέρχονται από το παρελθόν και σχετίζονται με οικονομικά τρίτων ή με επιχειρηματικά σχέδια. Σήμερα θα πρέπει να είσαι προσεκτικός/η κατά τη διαχείρισή τους καθώς είναι πολύ πιθανό να πάρεις αποφάσεις με βάση συναισθηματικούς λόγους και όχι με βάση τη λογική. Προσπάθησε να διαχωρίσεις τις καταστάσεις προκειμένου να μην ζημιωθείς. Σήμερα ενδέχεται να είσαι και αρκετά κτητικός/η με οτιδήποτε πιστεύεις πως σου ανήκει και αυτό μπορεί να δημιουργήσει μία περίεργη ατμόσφαιρα στις διαπροσωπικές σου σχέσεις.

Παρθένος

Η Σελήνη βρίσκεται στους Ιχθύς και αυτό δείχνει πως οι διαπροσωπικές σου σχέσεις θα σε απασχολήσουν ιδιαίτερα σήμερα, πιθανόν περισσότερο και από κάθε άλλο. Επεδίωξε να κλείσεις ένα ραντεβού με κάποιους συνεργάτες σου προκειμένου να συζητήσετε τις εξελίξεις οι οποίες τρέχουν ή να συναντηθείς με το/η σύντροφό σου προκειμένου να του/ης αφιερώσεις χρόνο. Το μόνο σίγουρο είναι πως αν επενδύσεις στις διαπροσωπικές σου σχέσεις είτε σε προσωπικό είτε σε επαγγελματικό επίπεδο είναι σίγουρο πως θα βγεις κάτι παραπάνω από κερδισμένος/η.

Ζυγός

Σήμερα είναι μία καλή ημέρα για να ασχοληθείς με υποχρεώσεις της καθημερινότητας καθώς η Σελήνη που βρίσκεται στους Ιχθύς θα σε βοηθήσει πολύ σε αυτές. Η αλήθεια είναι πως θα είσαι πολύ συγκεντρωμένος/η σε αυτό που κάνεις και αυτό είναι το καλύτερο προκειμένου να φέρεις εις πέρας από μικρές δουλειές ρουτίνας έως και απαιτητικά εργασιακά project. Αν θέλεις να είσαι σίγουρος πως ο οργανισμός σου θα σε ακολουθήσει σε αυτό το «τρελό» ημερήσιο σου πρόγραμμα, φρόντισε να τον εφοδιάσεις με βιταμίνες για μην «παραπονεθεί».

Σκορπιός

Σήμερα είναι μία καλή ημέρα για να επικεντρωθείς σε πράγματα που σε ευχαριστούν, καθώς η Σελήνη που βρίσκεται στους Ιχθύς δείχνει πως η διάθεσή σου θα είναι πολύ βοηθητική και θα σε οδηγήσει σε αγαπημένες δραστηριότητες και θετικούς ανθρώπους! Σήμερα οτιδήποτε και αν κάνεις το μυστικό είναι να το κάνεις με την καρδιά σου, καθώς είναι σίγουρο πως με αυτό τον τρόπο θα περάσεις καλά. Ακόμα και αν έχεις κάποιες υποχρεώσεις οι οποίες δεν θα σε αφήσουν να ασχοληθείς τόσο με αυτά που θέλεις προσπάθησε στο τέλος της ημέρας να κάνεις κάτι που σε ευχαριστεί προκειμένου να επιβραβεύσεις τον εαυτό σου.

Τοξότης

Σήμερα είναι πιθανόν να μην έχεις όρεξη να βγεις έξω και αυτό μπορεί να παραξενέψει τους ανθρώπους που σε γνωρίζουν καλά, αλλά και τους αγαπημένους σου φίλους, ιδιαίτερα αν τους αρνηθείς μία βόλτα. Η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στους Ιχθύς και δείχνει πως θα υπάρχει μία γενικευμένη εσωστρέφεια η οποία θα επηρεάσει ακόμα και την συναναστροφή σου με τους δικούς σου ανθρώπους. Σήμερα θα έχεις την τάση για παράπονα και αυτό είναι που πρέπει να προσέξεις, αν δεν θέλεις να ένα περίεργο κλίμα χωρίς ουσιαστικό λόγο.

Αιγόκερως

Σήμερα είναι μία πολύ καλή ημέρα για να κάνεις δημόσιες σχέσεις καθώς η Σελήνη που βρίσκεται στους Ιχθύς δείχνει πως θα είσαι πολύ καλός/η σε αυτές και είναι κρίμα να αφήσεις το ταλέντο σου ανεκμετάλλευτο. Όσες περισσότερες επαφές επιδιώξεις με ανθρώπους του περιβάλλοντός σου τόσο καλύτερα θα αισθάνεσαι, ιδιαίτερα αν βλέπεις την επιρροή που έχεις σε εκείνους. Βέβαια η ημέρα κρύβει και την παγίδα της και αυτή δεν είναι άλλη από την παρόρμηση. Πρόσεξε καθώς είναι πιθανόν να πεις κάποια πράγματα τα οποία δεν χρειάζεται και τελικά αυτά να αρχίσουν να διαδίδονται στους κόλπους του περιβάλλοντος σου.

Υδροχόος

Σήμερα είναι μία καλή ημέρα για να κάνεις ένα νέο οικονομικό πλάνο αφού προηγουμένως έχεις δει τα έσοδα και τα έξοδα του τελευταίου διαστήματος προκειμένου να αποκτήσεις πλήρη εικόνα. Η Σελήνη βρίσκεται στους Ιχθύς και σε προτρέπει να τακτοποιήσεις εδώ και τώρα οικονομικά ζητήματα ή να τα διευθετήσεις με τρόπο ο οποίος θα σε βοηθήσει να βγεις κερδισμένος/η. Σήμερα δεν αποκλείεται να σου γίνει μία πρόταση η οποία θα επηρεάζει με κάποιο τρόπο το ταμείο σου και αξίζει να τη σκεφτείς προσεκτικά προκειμένου να πάρεις την κατάλληλη απόφαση.

Ιχθύς

Η Σελήνη βρίσκεται στο ζώδιό σου και αυτό δείχνει πως ξεκινά μία ημέρα κατά την οποία με τον έναν ή με τον άλλο τρόπο θα βρίσκεσαι στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος των άλλων. Εκμεταλλεύσου τις συγκυρίες που θα υπάρξουν για να προσεγγίσεις ανθρώπους που θέλεις είτε σε προσωπικό είτε σε επαγγελματικό επίπεδο. Αυτό που θα πρέπει να προσέξεις σήμερα είναι η εγωκεντρική σου διάθεση αλλά και η κυκλοθυμία σου, η οποία χρειάζεται προσοχή. Αν δεν προσέξεις είναι πιθανό να γίνει η αιτία για να δημιουργηθούν εντάσεις με τους ανθρώπους που θα συναναστραφείς.

Πηγή: ladylike.gr