Zodiac Signs

Τα ζώδια σήμερα

By  | 

Τα Ζώδια Σήμερα απο τον αστρολόγο Χρυσόστομο.

 

 

Κριός

21/3-20/4

Η κρίση σου και η διαίσθησή σου δεν σε έχουν προδώσει ποτέ, αγαπητέ Κριέ. Ακολούθησέ τες και σήμερα, ώστε να μπορέσεις να πετύχεις τους στόχους που έχεις βάλει. Πρέπει να δείξεις προσοχή και δυσπιστία σε αυτά που ακούς, γιατί τα πράγματα μπορεί να μην είναι έτσι όπως φαίνονται αρχικά. Η κοινωνικότητά σου σήμερα θα είναι αρκετά αυξημένη και οι δημόσιες σχέσεις που θα κάνεις, θα σου φανούν πολύ χρήσιμες στο μέλλον, χάρη στην θετική όψη που πραγματοποιεί o Ερμής από τον Τοξότη με τον Ουρανό από το ζώδιό σου.

Αισθηματικές Προβλέψεις.
Στα αισθηματικά σου, αν είσαι Κριός, μην επιδιώξεις σήμερα να λύσεις προβλήματα του παρελθόντος, που αφορούν στη σχέση σου. Μίλα με το ταίρι σου για το κοινό σας μέλλον και φρόντισε να περάσετε ρομαντικά και όμορφα. Εάν δεν έχεις μόνιμο δεσμό, εκμεταλλεύσου τον ελεύθερο χρόνο που έχεις, για να περάσεις όμορφες στιγμές με τους φίλους ή την οικογένειά σου και κάνε μια μικρή παύση στο παιχνίδι της αναζήτησης… Θα περάσεις καλύτερα!!

Επαγγελματικές Προβλέψεις.
Η δουλειά σου πηγαίνει αρκετά καλά, φίλε Κριέ, και θα σου γίνουν προτάσεις για κάποιο καινούργιο ξεκίνημα. Σκέψου πολύ καλά πριν απαντήσεις, ιδιαίτερα το αν έχεις τις δυνάμεις και το κουράγιο να ανταπεξέλθεις σε νέες αρμοδιότητες, που δεν είναι του αντικειμένου σου. Τα οικονομικά σου θα παρουσιάσουν βελτίωση σε σχέση με τα έσοδά σου. Θα δεχτείς προτάσεις, που θα είναι συμφέρουσες.

 

Ταύρος

21/4-20/5

Τη σημερινή ημέρα θα κατακλύζεσαι από πολλές ιδέες, αγαπητέ Ταύρε, για να μπορέσεις να βελτιώσεις τους τομείς της ζωής σου που σε προβληματίζουν. Η θετική όψη που πραγματοποιεί o Ερμής από τον Τοξότη με τον Ουρανό από τον Κριό, είναι ευνοϊκή για το ζώδιό σου και σε οδηγεί κατευθείαν στο δρόμο για την επιτυχία. Φρόντισε να εξωτερικεύεις τα αισθήματά σου περισσότερο, ώστε τα αγαπημένα σου πρόσωπα να έχουν τη δυνατότητα να σε βοηθήσουν στα θέματα που μπορεί να σε απασχολούν αυτή την περίοδο.

Αισθηματικές Προβλέψεις.
Στη σχέση σου έχεις πολλούς προβληματισμούς, που δεν τους εξωτερικεύεις, φίλε Ταύρε. Καλό θα είναι να μιλήσεις με το σύντροφό σου, ώστε να ξεκαθαρίσεις τις καταστάσεις. Εσύ που είσαι ελεύθερος, βγες λίγο από το καβούκι σου και συνάντησε φιλικά σου άτομα, που μπορούν να σε διασκεδάσουν και περνάς καλά μαζί τους.

Επαγγελματικές Προβλέψεις.
Αν είσαι Ταύρος, στη δουλειά σου σήμερα πρέπει να προσέχεις σε σχέση με συνεργασίες που θέλεις να κάνεις. Τα οικονομικά σου θα είναι στάσιμα από πλευράς εσόδων. Πρέπει να δείξεις αυτοσυγκράτηση σε σχέση με αγορές και περιττά έξοδα, γιατί μπορούν να σε βγάλουν εκτός προϋπολογισμού.

 

Δίδυμοι
21/5-21/6

Κάποια γεγονότα που θα συμβούν σήμερα, μπορεί να χαλάσουν την ψυχική σου ηρεμία, αγαπητέ Δίδυμε. Με οδηγό την διαίσθησή σου, μπορείς να πετύχεις πολλά από αυτά που ονειρεύεσαι. Άρχισε να κάνεις σχέδια για το μέλλον, γιατί οι ιδέες που έχεις θα σε οδηγήσουν πολύ γρήγορα στους δρόμους της ολοκλήρωσης, που έχεις ονειρευτεί. Αρκεί να επιμένεις και να υπομένεις!!!

Αισθηματικές Προβλέψεις.
Ενδέχεται να προκύψουν κάποια γεγονότα στη σχέση σου, φίλε Δίδυμε, που μπορεί να είναι ανατρεπτικά για εσένα. Καλό θα είναι να σκεφτείς με ψυχραιμία, πριν πεις ή κάνεις το οτιδήποτε. Αν δεν έχεις μόνιμο δεσμό, τα νέα είναι καλά, μιας και θα γοητευτείς από την παρουσία ενός νέου ατόμου, που θα εισβάλει στη ζωή σου εντελώς αναπάντεχα.

Επαγγελματικές Προβλέψεις.
Αν είσαι Δίδυμος, μπορείς στη δουλειά σου να κάνεις καινούργια ξεκινήματα ή να διορθώσεις λάθη, που έχουν γίνει στο παρελθόν. Στον οικονομικό τομέα, θα δεχτείς προτάσεις που μπορούν να αυξήσουν τα έσοδά σου.

 

Καρκίνος
22/6-22/7

Σήμερα, αγαπητέ Καρκίνε, θα βγουν στην επιφάνεια κάποιες υποθέσεις, που θα χρειαστούν άμεσες λύσεις από την μεριά σου. Κινήσου με μεθοδικότητα, χωρίς βιαστικές κινήσεις, για να βγεις από το αδιέξοδο. Φρόντισε να κρατήσεις χαμηλούς τόνους και να μην χάσεις την ψυχραιμία σου, ό,τι κι αν προκύψει. Θα καταφέρεις επιτέλους να προωθήσεις πολλά σχέδιά σου για το μέλλον.

Αισθηματικές Προβλέψεις.
Φίλε Καρκίνε, ο σύντροφός σου σε πιέζει να πάρεις αποφάσεις για το κοινό σας μέλλον και εσύ από την πλευρά σου δεν ξέρεις τι να κάνεις. Φρόντισε να του εξηγήσεις αυτά που σε προβληματίζουν και εντείνουν τις ανασφάλειές σου, γιατί μόνο έτσι θα βρεθεί η χρυσή τομή μεταξύ σας. Στον αντίποδα, οι αδέσμευτοί του ζωδίου, κυνηγήστε την ερωτική σας τύχη με κάθε δυνατό τρόπο και δεν θα χάσετε. Η Αφροδίτη σήμερα από τον Σκορπιό, βάζει σήμερα φωτιά σε νέους έρωτες και πάθη!

Επαγγελματικές Προβλέψεις.
Τα επαγγελματικά σου πάνε αρκετά καλά αν είσαι Καρκίνος, αλλά χρειάζεται να κάνεις πιο πολλά, για να μπορέσεις να φτάσεις στην επιτυχία. Στα οικονομικά, θα σου κάνουν προτάσεις, που μπορούν να αυξήσουν τα έσοδά σου. Η τακτοποίηση γραφειοκρατικών και φορολογικών θεμάτων ευνοείται.

 

Λέων
23/7-23/8

Σήμερα, αγαπητέ Λέων, κοίτα να περάσεις χαλαρά, χωρίς να εκνευριστείς από κάποια πράγματα που θα μάθεις και ουσιαστικά δεν έχουν καμία σημασία για σένα. Φρόντισε να μην ξεφύγεις από τους στόχους σου, ώστε να μπορέσεις να φτάσεις πιο άμεσα στην επιτυχία που θέλεις. Μην υποτιμάς τη βοήθεια των δικών σου ανθρώπων στα θέματα που σε απασχολούν. Η συμβουλή τους, μπορεί να σε βγάλει από το αδιέξοδο και να σε ανεβάσει ηθικά.

Αισθηματικές Προβλέψεις.
Στα αισθηματικά σου, αν είσαι Λέων, θα δημιουργηθούν κάποια προβλήματα στη σχέση σου, χωρίς να συντρέχει σημαντικός λόγος. Καλό θα είναι να προσπαθήσεις να περάσεις ουδέτερα, χωρίς να χαλάσεις το ρομαντικό κλίμα που υπάρχει ανάμεσα σε εσένα και το σύντροφό σου. Αν ακόμη η μοναξιά μονοπωλεί τη ζωή σου, μη στεναχωριέσαι και μάθε να περνάς και μόνος σου καλά. Άλλωστε έχεις την παρέα των μοναχικών σου φίλων, που ψάχνουν και αυτοί με την σειρά τους το άλλο τους μισό. Βγες μαζί τους να διασκεδάσεις και μην κάθεσαι λεπτό στο σπίτι!

Επαγγελματικές Προβλέψεις.
Η δουλειά σου θα πάει πολύ καλά, φίλε Λέων. Φρόντισε να βάλεις ένα πρόγραμμα στις υποχρεώσεις που έχεις, για να τα φέρεις όλα εις πέρας με τον καλύτερο τρόπο. Στα οικονομικά σου, καλό θα είναι σήμερα να μην παρασυρθείς σε απερίσκεπτες κινήσεις και σε έξοδα.

 

Παρθένος
24/8-22/9

Σήμερα πρέπει να επιδείξεις μεγάλη συνέπεια στις υποχρεώσεις που έχεις αναλάβει, αγαπητέ Παρθένε, και ακόμα κι αν προκύψουν κάποια εμπόδια, να κάνεις ό,τι είναι δυνατόν για να τις καλύψεις. Μην επιτρέψεις να πάρουν τα μυαλά σου αέρα από το αισιόδοξο κλίμα που υπάρχει και φρόντισε να τελειώνεις μια και καλή με θέματα που έχουν μείνει στην άκρη, λόγω της δικής σου αμέλειας. Θα τα βρεις μπροστά σου και θα σε αγχώσουν.

Αισθηματικές Προβλέψεις.
Στη σχέση σου, φίλε Παρθένε, αν νομίζεις ότι ο σύντροφος σου δεν μπορεί να σε καταλάβει και πως δεν μπορείς να κάνεις τίποτε άλλο για τη σχέση σας, τότε πάρε ριζικές αποφάσεις. Η θετική όψη που πραγματοποιεί o Ερμής από τον Τοξότη με τον Ουρανό από τον Κριό, θα σε βοηθήσει να κάνεις το καλύτερο για εσένα. Αν δεν έχεις μόνιμη σχέση, συνέχισε την αναζήτηση και πολύ γρήγορα θα πετύχεις το σκοπό σου.

Επαγγελματικές Προβλέψεις.
Τα επαγγελματικά σου θα πάνε αρκετά καλά, αν είσαι Παρθένος. Μπορείς να κρατήσεις τις ισορροπίες, χωρίς να κάνεις καμία αλλαγή. Απόφυγε να κάνεις μεγάλα ανοίγματα που αφορούν στα οικονομικά σου. Τον τελευταίο καιρό έχεις παρασυρθεί σε πολλά έξοδα και έχεις βγει εκτός προϋπολογισμού.

 

Ζυγός
23/9-22/10

Μην σταματάς τις προσπάθειες σε αυτά που κάνεις, γιατί είσαι πολύ κοντά στους στόχους σου, αγαπητέ Ζυγέ. Οι δυσκολίες του παρελθόντος έχουν περάσει πια και, από εδώ και πέρα, μπορείς να κάνεις καινούργια σχέδια για να εξασφαλίσεις ένα καλύτερο μέλλον. Το πνεύμα σου είναι αρκετά οξύ και ήρθε η ώρα να ευοδωθούν οι στόχοι που έχεις βάλει.

Αισθηματικές Προβλέψεις.
Στα αισθηματικά σου, αν είσαι ένας δεσμευμένος Ζυγός, φρόντισε σήμερα να κρατήσεις την ψυχραιμία σου και να μην πεις λόγια, που μπορεί να στεναχωρήσουν το σύντροφό σου. Δες μερικές καταστάσεις με περισσότερη χαλαρότητα. Αν είσαι από αυτούς που κάνουν παρέα με την μοναξιά, η θετική όψη που πραγματοποιεί o Ερμής από τον Τοξότη με τον Ουρανό από τον Κριό θα φέρει στο διάβα σου μία νέα γνωριμία. Το κατά πόσο θα σου κάνει ή όχι, πρέπει να το αξιολογήσεις εσύ!

Επαγγελματικές Προβλέψεις.
Στη δουλειά σου, φίλε Ζυγέ, πρέπει να κρατήσεις χαμηλούς τόνους και με πολύ ηρεμία, να προσπαθήσεις να λύσεις τα προβλήματα που μπορεί να προκύψουν. Στα οικονομικά σου, μερικά θέματα που καθυστερούν μέχρι τώρα, αρχίζουν να προχωρούν με τον καλύτερο τρόπο.

 

Σκορπιός
23/10-22/11

Αγαπητέ Σκορπιέ, καλό θα είναι σήμερα να σταματήσεις να ρίχνεις τις ευθύνες σε όλο τον κόσμο γύρω σου και να ξεκινήσεις από το βασικό πρόβλημα της ζωής σου, που δεν είναι κανένας άλλος, παρά εσύ. Μπορεί να μην σου αρέσει ο εαυτός σου έτσι όπως είναι, αλλά από τις συμπεριφορές μας δημιουργούμε τον εαυτό μας και αυτός κρίνεται. Άρα αλλάζεις κάποιες παγιωμένες απόψεις σου και προχωράς μπροστά. Η σημερινή μέρα είναι ευνοϊκή για να ξεκινήσεις.

Αισθηματικές Προβλέψεις.
Έχεις πολύ άγχος στην καθημερινότητά σου, φίλε Σκορπιέ, και αυτό βγαίνει έντονα και στη σχέση σου. Φρόντισε σήμερα να μιλήσεις με το σύντροφό σου, για να νιώσεις καλύτερα και να περάσεις όμορφα μαζί του. Αν είσαι ελεύθερος, βρες απάγκιο στην αγκαλιά των αγαπημένων σου, για να αποφορτιστείς..

Επαγγελματικές Προβλέψεις.
Στη δουλειά σου, αν είσαι Σκορπιός, μπορεί να υπάρχουν κάποια θέματα που καθυστερούν, αλλά με τις κινήσεις που θα κάνεις, θα τα λύσεις όλα με τον καλύτερο τρόπο. Στα οικονομικά σου, προσπάθησε να αποφύγεις τις σημαντικές αποφάσεις και μην κλείσεις συμφωνίες αυτή την περίοδο.

 

Τοξότης
23/11-21/12

Σήμερα, αγαπητέ Τοξότη, καλό είναι να μη δώσεις άλλες αναβολές, σε θέματα που πρέπει να λυθούν άμεσα, γιατί στο μέλλον αυτό μπορεί να σου δημιουργήσει πρόβλημα. Αν οργανωθείς καλύτερα και επιδιώξεις να συνεργαστείς με τα άτομα που σου είναι απαραίτητα, μπορείς να πετύχεις αυτό που θέλεις. Με τις καλές επιρροές που δέχεσαι από την θετική όψη που πραγματοποιεί ο Ερμής από το ζώδιό σου με τον Ουρανό από τον Κριό, θα συμβούν κάποιες αλλαγές, που θα σε χαροποιήσουν πάρα πολύ.

Αισθηματικές Προβλέψεις.
Σήμερα, φίλε Τοξότη, με χαμηλούς τόνους και χωρίς να εκνευριστείς, μπορεί να μιλήσεις με το ταίρι σου και να λύσεις ενδεχόμενα προβλήματα, που μπορεί να υπάρχουν στη σχέση σας. Οι αδέσμευτοι του ζωδίου, πάρτε στα χέρια σας το μέλλον της ερωτικής σας ζωής και μην τα περιμένετε όλα από τους άλλους. Ο Ερμής από το ζώδιό σας, ανοίγει τους ορίζοντές σας και σας χαρίζει τις καλύτερες επιρροές του. Εκμεταλλευτείτε το!

Επαγγελματικές Προβλέψεις.
Θα σου παρουσιαστούν ευκαιρίες στη δουλειά σου, που θα πρέπει να τις εκμεταλλευτείς, για να μπορέσεις να φτάσεις πιο εύκολα στους στόχους σου, αν είσαι Τοξότης. Τα οικονομικά σου θα έχουν μια μικρή άνοδο, αρκεί να φροντίσεις να τα διαχειριστείς με τον καλύτερο τρόπο.

 

Αιγόκερως
22/12-19/1

Αγαπητέ Αιγόκερε, φρόντισε σήμερα να εξισορροπήσεις λίγο τα πράγματα και μην αφήνεις να σε καταβάλλει το άγχος, για τις διάφορες υποχρεώσεις που μπορεί να έχεις στην καθημερινότητά σου. Η θετική όψη που πραγματοποιεί η Σελήνη από το ζώδιό σου με τον κυβερνήτη σου Κρόνο από τον Σκορπιό, σε ευνοεί αρκετά και θα καταφέρεις να τακτοποιήσεις πολλά θέματα, που μπορεί μέχρι και τώρα να σε αγχώνουν.

Αισθηματικές Προβλέψεις.
Στα αισθηματικά σου, αν είσαι Αιγόκερως, θα κάνεις συζητήσεις με το σύντροφό σου, για θέματα που αφορούν στο μέλλον. Διώξε τις αναστολές που μπορεί να έχεις και άκουσέ τον. Ίσως οι ανάγκες σας ταυτίζονται. Αν πάλι είσαι μόνος, δες τα πράγματα θετικά και, αντί να μεμψιμοιρείς, κάνε πράγματα που αλλιώς δεν θα μπορούσες να κάνεις. Εν ολίγοις, διασκέδασε την ελευθερία σου!

Επαγγελματικές Προβλέψεις.
Στη δουλειά σου πρέπει να κάνεις μεγάλο αγώνα, φίλε Αιγόκερε, για να μπορέσεις να υλοποιήσεις τα σχέδιά σου. Στα οικονομικά μην πάρεις σημαντικές αποφάσεις και προσπάθησε να αποφύγεις την υπογραφή συμβολαίων, γιατί μπορεί να γίνουν λάθος κινήσεις, που δεν θα σε συμφέρουν.

 

Υδροχόος
20/1-19/2

Έχεις πολλές εκκρεμότητες που πρέπει να τακτοποιήσεις άμεσα, ώστε να αποφύγεις ενδεχόμενα προβλήματα στο μέλλον, αγαπητέ Υδροχόε. Μην εκνευριστείς για θέματα που μπορεί να έχουν μηδαμινή σημασία για σένα. Αντί να ξοδεύεις τις δυνάμεις σου άσκοπα, φρόντισε να θέσεις τους στόχους σου για το μέλλον, γιατί η δυναμικότητα που έχεις, με τη θετική όψη που πραγματοποιεί σήμερα o Ερμής από τον Τοξότη με τον κυβερνήτη σου Ουρανό από τον Κριό, θα είναι μεγάλη και μπορείς πολύ εύκολα να φτάσεις στην επιτυχία.

Αισθηματικές Προβλέψεις.
Στον τομέα του έρωτα και της αγάπης, φίλε Υδροχόε, η σχέση σου βαίνει καλώς και, αν σκεφτείς τρόπους να την αναθερμάνεις και τους κάνεις πράξη, θα πάει ακόμη καλύτερα. Εσύ που είσαι ελεύθερος, επιδίωξε να έρθεις κοντά με το άτομο που σε ενδιαφέρει και να περάσεις λίγο χρόνο μαζί του. Καμιά φορά, εύκολα οι φιλικές σχέσεις μετατρέπονται σε ερωτικές, εν μία νυκτί. Μην είσαι λοιπόν ανυπόμονος και μεθόδευσε καλύτερα τις κινήσεις σου.

Επαγγελματικές Προβλέψεις.
Αν είσαι Υδροχόος, η δουλειά σου θα πάει αρκετά καλά, αρκεί να μην αφήσεις κάποιες ευκαιρίες που θα παρουσιαστούν, να περάσουν ανεκμετάλλευτες. Στα οικονομικά, την τελευταία περίοδο έχεις παρασυρθεί σε πάρα πολλά έξοδα και έχεις βγει εκτός προϋπολογισμού.

 

Ιχθείς
20/2,20/3

Σήμερα, αγαπητέ Ιχθύ, θα νιώσεις κάποια απογοήτευση για τα θέματα που δεν έχεις τελειώσει ακόμη. Μην εκνευριστείς και μην ξεσπάσεις σε άτομα, που μπορεί να μην φταίνε. Θα πρέπει να κάνεις καινούργιο προγραμματισμό, ώστε να μπορέσουν να υλοποιηθούν τα σχέδιά σου. Ζήτα τη συμβουλή και των δικών σου ανθρώπων.

Αισθηματικές Προβλέψεις.
Υπάρχουν κάποια προβλήματα στη σχέση σου, φίλε Ιχθύ, που δεν ξεκαθαρίζουν, αφού συνέχεια κάτι γίνεται. Φρόντισε σήμερα, που το πλανητικό σκηνικό σε ευνοεί, να δώσεις άμεσες λύσεις. Κι αν ακόμη υπάρχει μοναξιά στη ζωή σου δεν πρέπει να απογοητεύεσαι, αντίθετα, μάθε να περνάς καλά και μόνος σου. Ό,τι είναι να έρθει, θα έρθει στην ώρα του.

Επαγγελματικές Προβλέψεις.
Στη δουλειά σου, αν ανήκεις στους Ιχθείς, θα προκύψουν συζητήσεις, για κάποιες αλλαγές που μπορεί να γίνουν. Μην αγχωθείς, γιατί μπορείς να προσαρμοστείς εύκολα σε κάθε αλλαγή, αρκεί να δουλέψεις σκληρά. Στα οικονομικά σου, η περίοδος είναι ευνοϊκή για οικονομικές συμφωνίες και υπογραφή συμβολαίων, εφόσον πρώτα τις έχεις εξετάσεις διεξοδικά.