Zodiac Signs

Τα ζώδια σήμερα

By  | 

Διαβάστε τι λένε τα άστρα σήμερα για εσάς.

Κριός

(21 Μαρτίου – 20 Απριλίου) 

Ζώδιo της Φωτιάς 

 

Η θετική όψη του Ήλιου από τον Τοξότη με τη Σελήνη ευνοεί σήμερα για σας μετακινήσεις, ταξίδια αλλά και συζητήσεις και επαφές τόσο στο συναισθηματικό όσο και στον επαγγελματικό τομέα. Είναι πολύ πιο υγιές για εσάς να βρείτε ουσιαστικούς τρόπους να τροφοδοτήσετε την ψυχή σας και τους στόχους σας, παρά να τους κουκουλώσετε με πλάνες και αυτοεξαπατήσεις. 

 

Ταύρος

(21 Απριλίου – 20 Μαίου) 

Ζώδιo της Γης 

 

Διευθετήστε έγκαιρα σήμερα οικονομικά και συναισθηματικά θέματα και χειριστείτε προνοώντας θέματα που αφορούν τράπεζες αλλά και οικογενειακές ευθύνες. Η μέρα ευνοεί τη διασκέδαση και ο ερωτισμός θα είναι διάχυτος, όπως επίσης και η «αποπλάνηση». Αν σκέφτεστε να μετακινηθείτε, κινηθείτε με προσοχή ώστε να αποφύγετε ταλαιπωρίες που καραδοκούν. 

 

Δίδυμοι

(21 Μαίου – 21 Ιουνίου) 

Ζώδιo του Αέρα 

 

Η δύσκολη όψη του κυβερνήτη σας Ερμή με τη Σελήνη σήμερα σας εφιστά την προσοχή σε ταλαιπωρίες που αφορούν την επικοινωνία σας. Δώστε ιδιαίτερη προσοχή στην οργάνωσή αυτών που θέλετε να πείτε αλλά και στη συμπεριφορά σας. Από την άλλη, με την όψη του Ήλιου απέναντι σας με τον ανάδρομο Δία στο ζώδιο σας, συζητήσεις σε θέματα που αφορούν νομικά ζητήματα, σπουδές ή δάνεια μπορούν να αποδώσουν θετικά αποτελέσματα, αν εσείς κινηθείτε με αυτοπεποίθηση και δεν μείνετε σε υποσχέσεις τρίτων. 

 

Καρκίνος

(22 Ιουνίου – 22 Ιουλίου) 

Ζώδιo του Νερού 

 

Η θετική όψη της Σελήνης σήμερα με τον Ήλιο, σας δίνει τη διάθεση να γνωρίσετε νέους τόπους αλλά και καινούριους ανθρώπους. Παρόλα αυτά, με τις δύσκολες όψεις που κάνει η κυβερνήτιδα σας με μια πλειάδα πλανητών στο Σκορπιό, αυτή την περίοδο βρείτε τη διαχωριστική γραμμή που ξεχωρίζει το πάθος από το παθολογικό και την πραγματικότητα από τη φαντασία. Σημαντικά καρμικά γεγονότα σας βοηθούν να το πετύχετε. 

 

Λέων

(23 Ιουλίου – 23 Αυγούστου) 

Ζώδιo της Φωτιάς 

 

Η θετική όψη Σελήνης με τον κυβερνήτη σας Ήλιο, σας δημιουργεί σήμερα ταξιδιάρικη διάθεση αλλά και την ανάγκη για διασκέδαση με φίλους και αγαπημένα πρόσωπα. Σε αυτό βοηθά πολύ η όψη του ανάδρομου Δία από απέναντι, προικίζοντας σας με γοητεία, παιχνιδιάρικη διάθεση και έντονο ερωτισμό. Αποφύγετε παρόλα αυτά την έντονη διάθεση σας για υπερβολές και αυτό-εξαπατήσεις. 

 

Παρθένος

(24 Αυγούστου – 22 Σεπτεμβρίου) 

Ζώδιo της Γης 

 

Συζητήσεις με φίλους και συγγενικά πρόσωπα, καλό είναι να μην επεκταθούν σε κριτική σήμερα, διότι θα επιφέρουν φιλονικίες, με τη δύσκολη όψη της Σελήνης με τον κυβερνήτη σας Ερμή στον Σκορπιό. Αν σκέφτεστε να μετακινηθείτε ή να ταξιδέψετε, λάβετε τα μέτρα σας γιατί η μέρα επιφυλάσσει ταλαιπωρίες. Χειριστείτε με ακρίβεια επαγγελματικές και οικονομικές υποχρεώσεις, ώστε να μην χαωθείτε. 

 

Ζυγός

(23 Σεπτεμβρίου – 22 Οκτωβρίου) 

Ζώδιo του Αέρα 

 

Μετακινήσεις και επαφές με αγαπημένα σας πρόσωπα σας χαροποιούν ιδιαίτερα σήμερα. Συζητήσεις που προκύπτουν, σας βοηθούν να ξεκαθαρίσετε μπερδεμένες καταστάσεις τόσο μέσα σας όσο και στην εξωτερική σας πραγματικότητα. Σχέσεις του παρελθόντος επανέρχονται και σας απασχολούν έντονα, μιας και όπως φαίνεται δεν έχουν κλείσει τον κύκλο τους. 

 

Σκορπιός

(23 Οκτωβρίου – 22 Νοεμβρίου) 

Ζώδιo του Νερού 

 

Η ημέρα προσφέρεται για να αναθερμάνετε τη σχέση με τον σύντροφό σας αλλά και κοντινά σας πρόσωπα. Οι αδέσμευτοι, ανοιχτείτε σε ερωτικές περιπέτειες. Μετακινήσεις και συναντήσεις για διασκέδαση σας χαροποιούν ιδιαίτερα. Απλά αποφύγετε υπερβολές και διατηρήστε τα όρια μεταξύ πραγματικότητας και φανταστικών σεναρίων. 

 

Τοξότης

(23 Νοεμβρίου – 21 Δεκεμβρίου) 

Ζώδιo της Φωτιάς 

 

Αποφύγετε σήμερα να πολωθείτε σε εγκεφαλικές συζητήσεις προσπαθώντας να αποδείξετε με άκαμπτα λογικά επιχειρήματα το δίκιο σας σε κοντινά πρόσωπα και στο σύντροφό σας. Ο πιο ασφαλής δρόμος επικοινωνίας σήμερα με την όψη Ήλιου – Σελήνης για εσάς είναι να ανοίξετε την καρδιά σας χωρίς όμως να χάσετε τον έλεγχο εξαιτίας υπερβολικών συναισθημάτων και φαντασιώσεων. 

 

Αιγόκερος

(22 Δεκεμβρίου – 19 Ιανουαρίου) 

Ζώδιo της Γης 

 

Η δύσκολη όψη της Σελήνης με τον κυβερνήτη σας Κρόνο, αλλά και η παρουσία του Άρη στο ζώδιο σας, είναι πιθανό σήμερα να σας φέρει αντιμέτωπούς με συγκρούσεις στον οικογενειακό αλλά και προσωπικό τομέα επάνω σε θέματα προσωπικής ηθικής. Αποφύγετε υπερβολές στον οικονομικό τομέα και ταυτόχρονα πάψτε να βάζετε περιοριστικά στην απόλαυση, τη χαρά και την άνεσή σας, αναλαμβάνοντας την ευθύνη της κάλυψης των αναγκών σας αυτοδύναμα. 

 

Υδροχόος

(20 Ιανουαρίου – 19 Φεβρουαρίου) 

Ζώδιo του Αέρα 

 

Σημαντικές διευθετήσεις που γίνονται αυτή την περίοδο, χρειάζονται νέες δομές και ανοικτό μυαλό για να καρποφορήσουν. Σήμερα παραμείνετε θετικοί και φορτίστε με τα καλύτερα συναισθήματα τους στόχους σας σε κάθε τομέα, με την εύνοια της Σελήνης αλλά και της όψης του Κρόνου με το ζώδιο σας. Όλα δείχνουν πως στο μέλλον μπορείτε να έχετε αυτό που επιθυμείτε. 

 

Ιχθείς

(20 Φεβρουαρίου – 20 Μαρτίου) 

Ζώδιo του Νερού 

 

Επικεντρώστε την προσοχή σας σήμερα σε πρακτικά και συναισθηματικά θέματα που κινούνται με ασάφεια μην επιτρέποντας σας να χαλαρώσετε. Είναι σημαντικό να μη βιαστείτε να περάσετε σε συζητήσεις που μοιραία θα οδηγήσουν σε συγκρούσεις, αν πρώτα δεν έχετε ξεκαθαρίσει με τον εαυτό σας τι σημαίνουν για εσάς αλλά και τι θέλετε ακριβώς να πετύχετε.