Zodiac Signs

Τα ζώδια σήμερα

By  | 

Διάβασε τι λένε τα άστρα σήμερα για το ζώδιο σου.

Κριός

(21 Μαρτίου – 20 Απριλίου) 

Ζώδιo της Φωτιάς 

 

Η δύσκολη όψη της Σελήνης σήμερα με το ζώδιο σας, αλλά και η όψη του Άρη με την Αφροδίτη, σας εφιστούν σήμερα την προσοχή σε ταλαιπωρίες που αφορούν θέματα σπιτιού αλλά και τον οικογενειακό και επαγγελματικό τομέα. Συναισθηματικές υπερβολές και ανώριμες συμπεριφορές στους παραπάνω τομείς, καλό είναι να αποφευχθούν, διότι θα φέρουν αρνητικά αποτελέσματα. Προσπαθήστε να αποφύγετε προστριβές στη δουλειά με ανώτερους σας. 

 

Ταύρος

(21 Απριλίου – 20 Μαίου) 

Ζώδιo της Γης 

 

Η ευνοϊκή όψη του Κρόνου από απέναντι σας στον Σκορπιό με τον Ποσειδώνα στα Ψάρια σας βοηθούν να δείτε το βαθύτερο επίπεδο της λύσης των όσων σας απασχολούν σε κάθε τομέα. Με την κυβερνήτιδα σας Αφροδίτη επίσης στο Σκορπιό, χρειάζεται να επανεξετάσετε σχέσεις αλλά και γεγονότα που εκκρεμούν από το παρελθόν και έρχονται στο προσκήνιο με στόχο μια πιο ουσιαστική και ώριμη αντιμετώπιση στο τώρα, ώστε να απαλλαγείτε οριστικά από το βάρος τους. 

 

 

Δίδυμοι

(21 Μαίου – 21 Ιουνίου) 

Ζώδιo του Αέρα 

 

Με τον απόηχο της Έκλειψης στο ζώδιο σας την προηγούμενη εβδομάδα, αλλά και τον κυβερνήτη σας Ερμή στο Σκορπιό, έφτασε η στιγμή να ειπωθούν τα πράγματα με το όνομα τους. Η ανάληψη των σωστών ευθυνών που σας ενδυναμώνουν, είναι το κλειδί για τη θεραπεία σχέσεων αλλά και πρακτικών ζητημάτων που κινούνται ανάμεσα στη στρέβλωση και την ασάφεια. Αναλάβετε την ευθύνη να θετικοποιήσετε τον αρνητικό σας εαυτό. 

 

Καρκίνος

(22 Ιουνίου – 22 Ιουλίου) 

Ζώδιo του Νερού 

 

Η παρουσία της Σελήνης στο ζώδιο σας σήμερα, καθώς και η όψη του Άρη απέναντι σας με την Αφροδίτη σας στρέφουν προς την επίλυση θεμάτων σε σχέσεις, αλλά και πρακτικών ζητημάτων στα επαγγελματικά σας που σας ταλαιπωρούσαν εδώ και πολύ καιρό. Θέματα του παρελθόντος που βγαίνουν στο προσκήνιο στον οικογενειακό τομέα είναι απαραίτητο να αντιμετωπιστούν με λογική και πειθαρχία και όχι με συναισθηματική φόρτιση. 

 

Λέων

(23 Ιουλίου – 23 Αυγούστου) 

Ζώδιo της Φωτιάς 

 

Η δύσκολη όψη του κυβερνήτη σας Ήλιου στον Τοξότη με τον ανάδρομο Δία σήμερα, καθώς και μια πλειάδα πλανητών από το Σκορπιό σε δύσκολη όψη με το ζώδιο σας, επιφορτίζουν τη συνείδησή σας με επιγνώσεις, στρέφοντας σας να δώσετε λύσεις σε θέματα που σας απασχολούν εδώ και καιρό. Σχέσεις, αλλά και πρακτικά προβλήματα στην επικοινωνία και την εργασία σας, τώρα μπορούν να αντιμετωπιστούν επί της ουσίας. Αδράξτε τις ευκαιρίες σε κάθε τομέα χωρίς να υπερβάλετε. 

 

Παρθένος

(24 Αυγούστου – 22 Σεπτεμβρίου) 

Ζώδιo της Γης 

 

Η ευνοϊκή όψη του Άρη με την Αφροδίτη, αλλά και η παρουσία του κυβερνήτη σας Ερμή στο Σκορπιό, σας στρέφουν να ξεκαθαρίσετε βήμα – βήμα σημαντικά θέματα που εκκρεμούν για εσάς εδώ και καιρό κυρίως στα επαγγελματικά σας. Είναι σημαντικό να ξέρετε πως αυτό το ξεκαθάρισμα δεν είναι το οριστικό, μιας και σημαντικά κομμάτια για την ολοκλήρωση του «παζλ», είναι ακόμη κρυμμένα, για τα οποία εσείς χρειάζεται να ψάξετε. 

 

Ζυγός

(23 Σεπτεμβρίου – 22 Οκτωβρίου) 

Ζώδιo του Αέρα 

 

Η όψη της κυβερνήτιδας σας Αφροδίτης στον Σκορπιό με τον Άρη στον Αιγόκερω, ευνοούν την ενδοσκόπηση σχέσεων, αλλά και την χάραξη στρατηγικής για ψυχολογικά και πρακτικά ζητήματα που τις αφορούν. Το κλειδί είναι η ανάληψη της ευθύνης, ώστε να «κλείσουν» πλέον καταστάσεις που εκκρεμούν. Πράξτε εσείς αυτά που ζητάτε από τους άλλους και δράστε με σοφία, πειθαρχία και θετικότητα, με γνώμονα την ψυχική ισορροπία σας. 

 

Σκορπιός

(23 Οκτωβρίου – 22 Νοεμβρίου) 

Ζώδιo του Νερού 

 

Οικονομικά, επαγγελματικά και συναισθηματικά ζητήματα θα σας απασχολήσουν έντονα αυτή την περίοδο, μιας και η αναγκαιότητα σημαντικών αλλαγών σε αυτά είναι πλέον πασιφανής. Οι συμβουλές κοντινών σας ανθρώπων είναι σε θέση να σας βοηθήσουν να βρείτε λύσεις. Αντίθετα, οι παλινδρομήσεις σε λάθος επιλογές θα σας αποδιοργανώσουν πλήρως. 

 

 

Τοξότης

(23 Νοεμβρίου – 21 Δεκεμβρίου) 

Ζώδιo της Φωτιάς 

 

Η περίοδος αυτή, μετά την Έκλειψη στον άξονα σας, δεν είναι κατάλληλη για οριστικές αποφάσεις σε κανένα τομέα, αλλά για διερεύνηση και επαναξιολόγηση πραγμάτων των οποίων η διαστρέβλωση και η χάωση κάνει δυσλειτουργικό το εδώ και τώρα. Συναισθηματικά, πρακτικά και ψυχικά ζητήματα που σας ταλαιπωρούν εδώ και καιρό, είναι η ώρα να βγουν στο φως χωρίς υπερ-συναισθηματισμούς, αλλά με τόλμη και αλήθεια. 

 

Αιγόκερος

(22 Δεκεμβρίου – 19 Ιανουαρίου) 

Ζώδιo της Γης 

 

Η όψη της Αφροδίτης με τον Άρη στο ζώδιο σας, καθώς και η παρουσία της Σελήνης απέναντι σας στην αρχή της ημέρας, ευνοούν σήμερα σχέσεις και οικογενειακά θέματα. Διευθετήστε υποχρεώσεις και ευθύνες που σας αναλογούν, δίνοντας χρόνο στον εαυτό σας για ξεκούραση αλλά και χαλάρωση κοντά σε αγαπημένα πρόσωπα. Αποφύγετε οικονομικές υπερβολές και μην αναλάβετε ευθύνες τρίτων εις βάρος της προσωπικής σας ισορροπίας. 

 

Υδροχόος

(20 Ιανουαρίου – 19 Φεβρουαρίου) 

Ζώδιo του Αέρα 

 

Με μια πλειάδα πλανητών στο Σκορπιό σε δύσκολη όψη με το ζώδιο σας, αλλά και η ευνοϊκή όψη της Σελήνης με τον κυβερνήτη σας Ουρανό, βγάζουν σήμερα στο προσκήνιο εντάσεις και συναισθηματικές ανακατατάξεις στα οικογενειακά σας. Αξιοποιήστε την παραπάνω όψη προωθώντας την αλήθεια ως έχει τόσο προς το περιβάλλον σας όσο και σε σχέση με τον εαυτό σας. Η όψη Ποσειδώνα – Κρόνου άλλωστε δεν αφήνει και πολλά περιθώρια για ψευδαισθήσεις σε κανένα τομέα, γι’ αυτό αποφύγετε υπερβολές. 

 

Ιχθείς

(20 Φεβρουαρίου – 20 Μαρτίου) 

Ζώδιo του Νερού 

 

Μια πλειάδα αστρολογικών γεγονότων σας θέτει με σαφήνεια αλλά και αρκετές εντάσεις το από πού προέρχονται οι ανατροπές και οι περιορισμοί στην εσωτερική και εξωτερική πραγματικότητα σας. Απομακρύνετε φόβους, εσωτερικούς αποκλεισμούς αλλά και ανθρώπους που περιορίζουν την εξέλιξή σας, αναλαμβάνοντας την ευθύνη να δράσετε αυτόνομα, με κύριο στόχο την ενδυνάμωση και την άνεση σας.