Women

Οι 10 υποτιμημένες ιδιότητες μιας πραγματικά όμορφης γυναίκας

By  | 

Η ομορφιά προέρχεται από την διατήρηση ορισμένων υποτιμημένων ιδιοτήτων ομορφιάς. Η κατοχή οποιασδήποτε από αυτές θα αυξήσει την εμπειρία της ομορφιάς σας εκθετικά. Το ποιος είστε εσωτερικά, είναι ο δείκτης της επιρροής σας στον κόσμο.

Δεν υπάρχει αμφιβολία ότι υπάρχει μεγάλη αξία που αποδίδεται στην εξωτερική ομορφιά. Για κάποιους, το πώς φαίνονται φυσικά είναι απλά μια έκφραση και γιορτή της εσωτερικής ομορφιάς τους, αλλά συχνά εκείνοι που είναι σωματικά ελκυστικοί είναι συναισθηματικά μη ελκυστικοί. Για να είσαι όμορφος μέσα και έξω, πρέπει να έχεις κάτι περισσότερο από ένα όμορφο κέλυφος.

 

1. Κομψότητα: Η κομψότητα είναι αυτή η αξιοπρεπή χάρη για την εμφάνισή σας, την κίνηση, το προσωπικό στυλ ή τη συμπεριφορά σας. Το να είστε κομψοί είναι να είστε ισχυροί και σίγουροι για το ποιοι είστε.

Όταν έχετε την κομψότητα, είστε χαριτωμένοι ακόμα και μέσα σε μια πρόκληση. Είστε σε θέση να χειριστείτε τον εαυτό σας με έναν ευγενή και ηθικό τρόπο. Κρατάτε καλή στάση, η ενέργεια σας έχει ένα μυστήριο, απαλότητα, δύναμη και έξυπνη συμπεριφορά. Είστε ευάλωτοι, αλλά είστε σίγουροι για τον εαυτό σας.

Η κομψότητα είναι η αναμφισβήτητη ποιότητα του βάθους της προσωπικής σας σοφίας.

 

2. Καλοσύνη: Η καλοσύνη του πνεύματός σας, το πώς αντιμετωπίζετε, σκέφτεστε και μιλάτε στους άλλους προέρχεται από ένα γνήσιο και ευαίσθητο μέρος. Είστε ευγενικοί, ακόμη και σε αυτούς που δεν σας ενδιαφέρουν. Γνωρίζετε ότι μπορείτε να αγαπάτε κάποιον ακόμη και αν δεν σας αρέσει.

Το να έχετε καλοσύνη μπορεί να θεωρηθεί ως αδυναμία ή ευπάθεια από άλλους, αλλά ξέρετε ότι η καλοσύνη είναι μία από τις ισχυρότερες επιρροές σας. Εάν δεν μπορείτε να πείτε κάτι ωραίο, έχετε τον έλεγχο να παραμείνετε ήσυχοι.

Δεν υπάρχει άλλη ανθρώπινη ιδιότητα που θα σας φέρει περισσότερο στη ζωή από την καλοσύνη.

 

3. Ψυχραιμία: Η ψυχραιμία είναι η ομορφιά του αυτοέλεγχου. Η ζωή θα φέρει πάντοτε τις προκλήσεις της. Χωρίς την αίσθηση της ψυχραιμίας είναι εύκολο να επιτρέψετε σε συγκρουσιακές καταστάσεις και σχέσεις να σας εξοργίσουν, αλλά όταν έχετε ψυχραιμία καταλαβαίνετε την έννοια του ότι το λιγότερο ισοδυναμεί σε περισσότερο (“less equals more”).

Όσο λιγότερο αντιδράτε, υπερασπίζεστε, εξηγείτε, φοβάστε ή ελέγχετε, τόσο καλύτερα θα χειρίζεστε μια κατάσταση. Η ψυχραιμία σας επιτρέπει να στέκεστε ψηλά με χάρη ενόψει της απώλειας ή της πρόκλησης και να μην είστε υπερβολικά κομπαστικοί όταν πρόκειται για την επιτυχία σας.

Η ψυχραιμία επιτρέπει την διατήρηση μιας συγκεκριμένης ακινησίας ενόψει των αλλαγών της ζωής.

 

4. Θάρρος: Να είστε πρόθυμοι να τολμήσετε πολύ στη ζωή σας. Χρειάζεται θάρρος να αγαπάτε πλήρως, να αλλάζετε τον εαυτό σας όταν χρειάζεται, να αισθάνεσται βαθιά, να αφήσετε την αγάπη όταν είναι τρομακτική και να κυνηγήτε τα όνειρά σας με πάθος και σταθερή επιμονή.

Γνωρίζετε ότι για να γίνετε θαρραλέοι πρέπει να κάνετε θαρραλέα πράγματα. Γνωρίζετε επίσης ότι δεν είναι η ένταση του στόματός σας, αλλά το βάθος του χαρακτήρα σας, να συνεχίσετε να προχωρείτε ανεξάρτητα από τις περιστάσεις σας, που σας κάνει να ευδοκιμείτε.

 

5. Αυτοπεποίθηση: Η αυτογνωσία σας, η αφοσίωσή σας στην αυτο-ανάπτυξη και την προσωπική ανάπτυξη, σας προσφέρουν τη γνώση για να πετύχετε σχεδόν σε οτιδήποτε αναζητάτε.

Λόγω των εμπειριών της ζωής σας και του εσωτερικού βάθους, μπορείτε να είστε βέβαιοι ότι θετικά πράγματα θα συμβούν στη ζωή σας, επειδή εξαρτάτε από τον εαυτό σας να έχετε την πληροφόρηση και την προθυμία να κάνετε την εργασία που είναι απαραίτητη για να φτάσετε στο αποτέλεσμα σας.

 

6. Σκοπός: Είστε σαφείς και επίμονοι για το ποιοι είστε, πού κατευθύνεστε στη ζωή και τι θέλετε από τις σχέσεις σας για να είστε ευτυχείς. Όταν έχετε τον σκοπό σας και ξέρετε που βαδίζετε, έτσι και οι υπόλοιποι γύρω σας ξέρουν πού βρίσκονται μαζί σας. Παίρνετε ό, τι θέλετε στη ζωή επειδή είστε ξεκάθαροι λέγοντας τι θέλετε.

Χρησιμοποιείτε κάθε πρόκληση που φέρνει η ζωή για να βελτιώσετε τον εαυτό σας. Αυτή η φινέτσα κρατά τη ζωή σας καθαρή από αρνητικότητα. Το να έχετε τον σκοπό σας ή να βάζετε στόχους, σας κρατά προς την κατεύθυνση των ονείρων σας, σας κρατάει συνδεδεμένους με τις αληθινές σας αγάπες και σας βοηθά στο να ζείτε πραγματικά όπως είστε εσείς (ο εαυτός σας).

Το να έχει σκοπό η ζωή σας δεν είναι ρυθμισμένο σε προσχήματα. Το ποιοι είστε δεν αλλάζει από άτομο σε άτομο ή από κατάσταση σε κατάσταση.

 

7. Ευφυία: Η νοημοσύνη αφορά τη γνώση, αλλά ακόμη περισσότερο τα συναισθήματα. Όταν γνωρίζετε τα συναισθηματικά σας πρότυπα, έχετε την ευελιξία να χειριστείτε την πρόκληση και την αλλαγή, επιτρέποντάς σας να ξεκλειδώσετε έξυπνες λύσεις στα προβλήματά σας.

Με μια πολύ ανεπτυγμένη νοημοσύνη, διαχειρίζεστε τον εαυτό σας με ένα σταθερό και άφοβο τρόπο. Είστε βέβαιοι ότι υπάρχει πληθώρα επιλογών στη ζωή, οπότε δεν χρειάζεται να είστε αντιδραστικοί. Με το να είστε συναισθηματικά έξυπνοι, έχετε τη δυνατότητα να κοιτάζετε την γενικότερη εικόνα των πραγμάτων, μετατρέποντας τα εμπόδια σε ευκαιρίες.

 

8. Ταπεινότητα: Η ζωή δεν περιστρέφεται γύρω από τον εαυτό σας, στην πραγματικότητα προτιμάτε να γιορτάζετε τα επιτεύγματα των άλλων όσο και τα δικά σας. Είστε περήφανοι για αυτό που είστε και δεν χρειάζεται να προσθέτετε ιστορίες για να αναδείξετε την επιτυχία σας. Τις περισσότερες φορές προτιμάτε να είστε στο παρασκήνιο, να εργάζεστε σκληρά και να επιτρέπετε στην επιτυχία σας να μιλάει για σας.

Είστε ευαίσθητοι και θέλετε το καλύτερο για όλους. Δεν βλέπετε τον εαυτό σας πάνω από άλλους, καθώς είστε αρκετά ασφαλείς με τον εαυτό σας με αποτέλεσμα να μην πέφτετε στην παγίδα σύγκρισης. Απολαμβάνετε τη ζωή σας για αυτό που είναι και δεν αισθάνεστε πως δικαιούστε περισσότερα χωρίς την ανάλογη εργασία για να τα υποστηρίξετε.

 

9. Ειλικρίνεια: Οι άνθρωποι στρέφονται προς αυτό που είναι πραγματικό. Είστε απλοί, ευθείς, ευγενικοί, αλλά άμεσοι στην «ύπαρξη» του ποιοι είστε. Είστε δεκτικοί στο να ζήσετε υπομονετικά τη ζωή και να ξέρετε πώς να περιμένετε με υπομονή. Για εσάς η ζωή είναι να είστε αυθεντικοί και να ακολουθείτε την καρδιά σας και τίποτε άλλο.

Είστε κάποιοι που οι άλλοι που μπορούν να βασιστούν σε εσάς δεδομένου ότι δεν έχετε απώτερο σκοπό. Είστε προσανατολισμένοι στις σχέσεις και όχι στην ατζέντα. Πιστεύετε ότι η αλήθεια είναι ο μόνος δρόμος προς την επιτυχία και τη βαθιά οικειότητα. Δεν αλλάζετε το ποιοι είστε με βασισμένοι στο με ποιον είστε. Είστε αυτοί που είστε και η προτεραιότητά σας στη ζωή είναι να αισθάνεστε ευτυχισμένοι και ικανοποιημένοι.

 

10. Αγάπη: Δεν υπάρχει τίποτα πιο ελκυστικό για τους άλλους εκτός από την παρουσία ενός αγαπημένου προσώπου. Όταν αγαπάτε τον εαυτό σας, έχετε ατελείωτη αγάπη να δώσετε. Για εσάς η αγάπη είναι ένα ρήμα και εκφράζεται μέσα από την καλοσύνη, την αφή, το χαμόγελο και την αίσθηση εσωτερικής χαράς και ζωτικότητας.

Είστε ζεστοί προς τους άλλους και ευγενικοί προς τον εαυτό σας. Δεν υπάρχει τίποτα που δεν θα κάνατε για να βοηθήσετε και αυτή η αγαπητή προσέγγιση έχει ληφθεί σε κάθε τομέα της ζωής σας, από την καριέρα σας μέχρι και την ανατροφή των παιδιών σας. Επιπλέον, εφαρμόζετε την αγάπη ως μορφή πειθαρχίας και καθορίζετε όρια όταν είναι απαραίτητο.

Υπάρχουν φορές που ο μόνος τρόπος για να μάθει κανείς και να μεγαλώσει είναι είτε το να αποσύρετε την αγάπη σας είτε να ορίσετε όρια γύρω από αυτήν, σε μια προσπάθεια να προστατεύσετε τη γενναιόδωρη φύση σας. Γνωρίζετε ότι για να παραμείνετε αγαπητοί, πρέπει να προστατεύσετε την καρδιά σας και να βρεθείτε πρώτα σε αρνητικές καταστάσεις.

 

Μέσα από τις εμπειρίες της ζωής, έχετε έρθει να δεχτείτε ότι κάποιοι άνθρωποι μπορούν να μείνουν στην καρδιά σας, αλλά όχι στη ζωή σας.

Η ομορφιά προέρχεται από την διατήρηση ορισμένων υποτιμημένων ιδιοτήτων ομορφιάς. Η κατοχή οποιασδήποτε από αυτές θα αυξήσει την εμπειρία της ομορφιάς σας εκθετικά. Το ποιος είστε εσωτερικά, είναι ο δείκτης της επιρροής σας στον κόσμο.

Συμβουλή: Αφήστε την καλοσύνη του χαρακτήρα σας να πει περισσότερα για σας από ό, τι βλέπετε στον καθρέφτη.

huffpost