Uncategorized

Οι Διάσημοι πήραν την ασυλία στο Survivor, Εύη και Αγόρου οι υποψήφιοι των Μαχητών

By  | 

Σε δραματική κατάσταση οδηγούνται οι μπλε – Γλίτωσε ο Πάνος που αν και τραυματίας, αγωνίστηκε στην ατομική ασυλία και την κέρδισε 

Στην τελική ευθεία πλέον και τα μαχαίρια ακονίζονται για τα καλά. Οι σχέσεις των παικτών των δύο ομάδων δεν είναι και δεν πρόκειται να αποκατασταθούν όσο ο ανταγωνισμός χτυπάει κόκκινο. Είτε Διάσημοι είτε Μαχητές πλέον ο στόχος είναι ένας: ο θάνατός σου η ζωή μου. Γι αυτό και η ένταση, η χασούρα και η πίεση οδηγεί σε αποκάλυψη χαρακτήρων, σε ξεμπρόστιασμα συμπεριφορών, σε «ξεγύμνωμα» προθέσεων. Ο αγώνας ασυλίας είναι μία ιδανική συνθήκη για να βγει η αλήθεια και το κάθε Συμβούλιο λειτουργεί ως εξομολογητήριο. Εννέα παίκτες και ο ένας απόψε αποχωρεί, δηλαδή οκτώ συνεχίζουν και γι αυτό η στρατηγική είναι σε κρίσιμο σημείο. Κάθε λάθος πληρώνεται ακριβά, κάθε λάθος τακτική χρεώνεται και κάθε απουσία συγκέντρωσης θα αποβεί μοιραία. Σε λιγότερο από ένα μήνα όλα κρίνονται.

Ο πιο κρίσιμος αγώνας ασυλίας

Ο Πάνος και πάλι θα μείνει εκτός λόγω τραυματισμού. Το είχαμε πει, και κοντέψατε να μας φάτε, τηλεθεατάρες, πως ο Πάνος λόγω τραυματισμού δεν θα είναι χρήσιμος.

Ο αγώνας ξεκινά. Χάρης και Νικόλας στην αφετηρία. Ο Χάρης θα είναι ο νικητής και θα κάνει το 1 -0 για τους Διάσημους. Ηλίας και Τσίλης στο επόμενο. Σχεδόν μαζί θα ρίξουν τους κύβους και το σκορ θα γίνει 1 -1. Κατερίνα και Εύη ακολουθούν. Μετά από καιρό η Δαλάκα θα νικήσει την Εύη και θα κάνει το 2 -1 για τους Διάσημους. Χάρης εναντίον Ηλία. Ο Χάρης θα κάνει το 3- 1. Τσίλης και Νικόλας είναι ι επόμενοι μονομάχοι και ο Τσίλης θα νικήσει και θα κάνει το σκορ πλέον 4 -1. Στον στίβο μάχης θα μπουν Μελίνα και Εύη οι οποίες θα αγωνιστούν δυνατά και θα νικήσει η Εύη η οποία θα μειώσει σε 4 -2. Η Μελίνα είναι σε κακή κατάσταση τελευταία. Δεν σημειώνει νίκη πουθενά. Σε αντίθεση με την Σαλταφερίδου η οποία έχει απογειωθεί. Ακολουθούν Ηλίας και Χάρης. Το 5 – 2 για τους Διάσημους είναι γεγονός όμως είναι πολύ νωρίς για συμπεράσματα καθώς έχει αποδειχθεί πως οι ανατροπές γίνονται για πλάκα.

Γιάννης και Νικόλας και πάλι αντίπαλοι. Ο Αγόρου θα μειώσει σε 5 – 3 για τους Μαχητές. Δαλάκα εναντίον Εύης. Θα μειώσουν σε 5 – 4 οι Μαχητές. Ακολουθούν ο Ηλίας με τον Χάρη. Ο Γιακουμάτος είναι σε καλή μέρα σήμερα οπότε είναι εύκολο γι αυτόν να κάνει και πάλι αυτό που πρέπει και το σκορ να γίνει 6 -4. Τσίλης και Νικόλας και η απόσταση μεγαλώνει. Το σκορ θα γίνει 7 -4. Στον αγώνα θα μπουν και πάλι η Εύη και η Μελίνα. Και πάλι θα χάσει η Μελίνα και πάλι θα νικήσει η Εύη η οποία θα μειώσει σε 7 – 5. Ο Ηλίας θα σπάσει το σερί του Χάρη και θα πάρει τη νίκη μειώνοντας έτσι για τους Μαχητές σε 7 -6. Αγόρου και Τσίλης. Η ισοφάριση είναι γεγονός. 7 – 7 το σκορ.

Δαλάκα εναντίον Εύης. Θα χρειαστεί replay για να μπορέσει να φανεί η νικήτρια των δύο κοριτσιών. Το οποίο το είδε πάνω από 10 φορές η παραγωγή και τελικά δίνει τον πόντο στους Μαχητές οι οποίοι θα κάνουν το 8 – 7. Χάρης και Ηλίας στον στίβο και οι Διάσημοι ισοφαρίζουν σε 8 -8. Τσίλης και Αγόρου. 9 -8 μπροστά οι Μαχητές. Εύη και Δαλάκα στον κρίσμο πόντο. Η Δαλάκα ισοφαρίζει σε 9 -9.

Εύη και Νικόλας για τους Μαχητές και Μελίνα με Χάρη για τους Διάσημους. Η πιο κρίσιμη μονομαχία ξεκινά. Ο Χάρης κάνει το 10 – 9 και χαρίζει την ασυλία στους Διάσημους με απίστευτες βολές. Αν και προηγήθηκε ο Νικόλας οι βολές του Γιακουμάτου ήταν το κάτι άλλο. Συναρπαστικός αγώνας, πολλή ένταση. Η ασυλία πηγαίνει στους Διάσημους!

Στο αγώνισμα της ατομικής ασυλίας θα γίνει απίστευτη ανατροπή. Θα νικήσει ο Πάνος και αυτό σημαίνει ότι πάμε για μεγάλο ντέρμπι στην ψηφοφορία. Όταν έλεγα ότι κακώς έφυγε η Ροδάνθη, βρίζατε. Τώρα που θα φύγει δυνατός παίκτης και θα μείνει μέσα ο «Δομινικανός ασθενής», να δω τι θα λέτε, τηλεθεατάρες.

 

Η ώρα του Συμβουλίου

Ολοι είναι σε εξαιρετική ψυχολογική κατάσταση. Ο καθένας για τους λόγους του. Και όλοι μαζί μας δουλεύουν ψιλό γαζί. Από την άλλη οι Μαχητές ετοιμάζονται για την πιο δύσκολη ψηφοφορία στην πορεία τους. Αποδυναμώνονται σημαντικά καθώς όποιος και να φύγει είναι πολύ δυνατός παίκτης. Υπάρχει έντονος και δικαιολογημένος προβληματισμός. Κι έτσι όπως τους βλέπω λογικά Αγόρου και Ηλίας θα ψηφίσουν Σαλταφερίδου την οποία θα αντιμετωπίσει ένας από τους δύο. Όμως οι Διάσημοι όταν θα ερωτηθούν θα πουν ότι η πιο δυνατή παίκτρια είναι η Εύη και ο πιο δυνατός παίκτης, ο Πάνος πριν τον τραυματισμό του.

Εντωμεταξύ οι δύο πιο δυνατοί παίκτες των Διασήμων ανακηρύσσονται οι Χάρης και Μελίνα.

Ακολουθεί η κρίσιμη ψηφοφορία των Μαχητών η οποία θα βγάλει πρώτο υποψήφιο. Η Εύη με τρεις ψήφους, δηλαδή όλων των αγοριών, είναι η πρώτη υποψήφια. Ο δεύτερος υποψήφιος, τον οποίο θα επιλέξει ο Πάνος θα είναι ο Νικόλα ο οποίος παθαίνει ένα μικρό σοκ… Λογικό αυτό που συνέβη. Τώρα όλα θα κριθούν από την ψηφοφορία του κόσμου. Δύσκολο να μαντέψεις τι θα γίνει. Από τη μία έχουμε δυνατή παίκτρια με νίκες αλλά όχι τόσο γκελ στο κοινό και από την άλλη έναν από τους πιο χαρακτηριστικούς παίκτες τον οποίο ο κόσμος ή λατρεύει ή μισεί. Απόψε θα μάθουμε. Μέχρι τότε αναμονή.

Πηγή: Πρώτο Θέμα