Events

“LAY LOW”: Η απόλυτη R&B εμπειρία της Αθήνας και στην Κύπρο!

By  | 

The Party

LAY LOW

Facebook icon: laylowcy

Facebook icon: LAY.LOW.Parties

To “Lay Low” ξεκίνησε τον Οκτώβριο του 2010 από τους DJ Past και Kaycee με σκοπό να παρουσιάσουν την κοινή τους αγάπη για τη Hip-Hop. Το ξεκίνημα έγινε στο Why Sleep? (WS) στην Αθήνα, στο οποίο βρίσκονται ακόμη και σήμερα, κάθε Τρίτη τα τελευταία 7 χρόνια με περισσότερα από 270 events! Από τότε μέχρι σήμερα έχουν εξελιχθεί αρκετά, χωρίς να αλλάζει το πάθος της ομάδας για την Urban μουσική σκηνή γενικότερα.

Στα χρόνια που ακολούθησαν, την ομάδα συμπλήρωσαν νέα και ανερχόμενα ταλέντα του χώρου όπως ο Dj Nessimax, o MC Risco, ο Μηνάς αλλά και η γενικότερα η ομάδα συμπληρώθηκε από τους καλύτερους performers στο χορό στην Ελλάδα όπως ο Βrunito, η Ελενη Λεμπεση, ο Miguel και φυσικά με special dance shows ο Jaybot, ο Λουλες, ο Sway, και άλλοι. Με ανταγωνιστικό πλεονέκτημα την μεγάλη Performing οικογένεια μας καταφέρνουμε πάντα να διαφοροποιούμαστε με τα μοναδικά Concepts & Event Variations μας με shows εκπλήξεις.

Tα events στην μετεξέλιξη τους έχουν ταξιδέψει σε αρκετά σημεία στην Ελλάδα και είναι ίσως το μοναδικό event από τη πρωτεύουσα, που γινόταν σε εβδομαδιαία βάση σε περιοχή εκτός Αθήνας (Πάτρα, Αίγιο, Σπάρτη, Κρήτη). Πλέον είναι στην ευχάριστη θέση να συνεργάζονται αποκλειστικά και επίσημα με την ανερχόμενη Deathrow Management να παρουσιάσουν την αυθεντική Urban εμπειρία και στην Κύπρο φέρνοντας μοναδικά shows στο νησί.

The Organizer

DeathRow Management

Website Icon: www.deathrowmgt.com

Facebook icon: deathrowmanagement

Η DeathRow Management (DRM) θέτει μια νέα έννοια και νότα στο κόσμο του Μάρκετινγκ, παρέχοντας μια ευρύτερη και ολοκληρωμένη έννοια των υπηρεσιών στην αγορά, υποστηρίζοντας τους πελάτες της και αποσκοπώντας την επιτυχημένη διαφοροποίηση και αποτελεσματικότητα στις ενέργειες προώθησης.

Μάντρα μας: Η εφευρετική δημιουργικότητα!

Με εργασίες στο Εταιρικό μάρκετινγκ, στην ψηφιακή σχεδίαση και στον χώρο των events, η Deathrow Productions με χαρά σας παρουσιάζει την ξεχωριστή R&B εμπειρία, LAY LOW!

The Venue 

COLUMBIA Plaza

Facebook icon: 7SeasColumbiaPlaza

Κεντρικά κτισμένο στην καρδιά της Λεμεσού, το Columbia Plaza είναι το πρώτο μοντέρνο πολυκέντρο στην Κύπρο το οποίο σας προσφέρει ποικιλία από εγκαταστάσεις για διασκέδαση, επαγγελματικά ραντεβού, οικογενειακές εξορμήσεις και γαστρονομία καθώς και οικιστικά διαμερίσματα σε εξαιρετική ποιότητα.

Το πολλαπλών χρήσεων κτίριο μας σε μοντέρνο σχεδιασμό, έχει στόχο να αντιπροσωπεύσει την σημερινή εποχή , με σεβασμό στα παλιότερα κτίρια που το περιτριγυρίζουν , με πιο παραδοσιακή αρχιτεκτονική στην πολύ αγαπημένη γειτονιά της Αγίου Ανδρέου.

Με απώτερο όραμα, ιδιαίτερη φροντίδα, προσοχή στην λεπτομέρεια και ειλικρινή πάθος για την δημιουργία του πιο αποκλειστικού, κοινωνικού χώρου στην Λεμεσό.  Το Columbia Steak House, La Boca το Ιταλικό εστιατόριο, το Plaza Café, το 7Seas μπαρ, και ο πολυχώρος Venue Centre o oποίος είναι και Εγκεκριμένο Εκπαιδευτικό Κέντρο, και το Plaza Gallery. To 2014, προστέθηκε στην λίστα μας και η ελληνική ταβέρνα Αυλή του Βασιλέα η οποία βρίσκεται παραδίπλα από το Columbia Plaza. Το συγκρότημα μας συμπεριλαμβάνει επίσης και χώρο στάθμευσης κατά μήκους των μοναδικά σχεδιασμένων κατοικιών. Στο κέντρο όλων αυτών θα βρείτε την πανέμορφη πλατεία μας, η οποία σας παρέχει την επιλογή να καθίσετε έξω για το γεύμα σας, κάνοντας έτσι το Columbia Plaza μια πραγματική όαση στην καρδιά της Λεμεσού.

Στον 2ο όροφο του Πλάζα βλέποντας προς την όαση μας, το 7seas μπαρ είναι ένας από τους πιο δυνατούς μουσικούς  χώρους που είχε ποτέ η Κύπρος. Είναι ο τέλειος  χώρος για να οργανώσετε εορτασμούς ή φιλικές συναντήσεις  για χορό και ανεβαστική μουσική ενώ το επαγγελματικό προσωπικό μας θα βεβαιωθεί  ότι θα έχετε μια φανταστική και αξέχαστη βραδιά. Γευτείτε το μοναδικό μπαρ μενού μας με μια εκπληκτική ποικιλία από ποτά ακούγοντας στον dj μας.

Με πολύ μοντέρνο σχεδιασμό κρατώντας όμως και παράλληλα την αίσθηση του κλασικού μπαρ, και με την ετοιμότητα να σας ελκύσει με τη σοφιστικέ αλλά και χαρούμενη ατμόσφαιρα του.

Περάστε στον κόσμο του 7seas – μια απόδραση σε άλλο κόσμο – με γούστο στη καλή μουσική.  ή φιλικές συναντήσεις  για χορό και ανεβαστική μουσική ενώ το επαγγελματικό προσωπικό μας θα βεβαιωθεί  ότι θα έχετε μια φανταστική και αξέχαστη βραδιά. Γευτείτε το μοναδικό μπαρ μενού μας με μια εκπληκτική ποικιλία από ποτά ακούγοντας στον dj μας.

Με πολύ μοντέρνο σχεδιασμό κρατώντας όμως και παράλληλα την αίσθηση του κλασικού μπαρ, και με την ετοιμότητα να σας ελκύσει με τη σοφιστικέ αλλά και χαρούμενη ατμόσφαιρα του.

Περάστε στον κόσμο του 7seas – μια απόδραση σε άλλο κόσμο – με γούστο στη καλή μουσική.

 

The Crew

DJ PAST

Facebook icon: DJ.PAST.Official

Name: Στάθης

Surname: Παλούκης

Artist Name: DJ PAST

D.O.B.: 03/08/1978

Genre: Hip-Hop, R&B, House, Reggaeton, Rock, Greek, 80s, 90s, Latin.

Role: DJ

Residency: LAY LOW Event @ WS Athens

Tι σε ώθησε να ασχοληθείς με τη μουσική και να ασχοληθείς ως DJ?

Αυτό που με ώθησε ήταν η ίδια η μουσική και αγάπη μου για αυτή. Από όσο θυμάμαι τον εαυτό μου δεν υπήρχε μέρα που δεν άκουγα μουσική.

Από πότε ξεκίνησες τη καριέρα σου και πώς ήταν η πρώτη σου εμπειρία με το κοινό?

Τυπικά ξεκίνησα σε ένα καφέ το καλοκαίρι του 1994 παίζοντας pop, rock και λίγα ελληνικά Κυριακές απόγευμα. Αυτή η εμπειρία δεν ήταν κάτι ιδιαίτερο όσον αφορά το κόσμο και εμένα. Πέραν του γεγονότος πως έβλεπα κόσμο να σιγοτραγουδάει τραγούδια που επέλεγα. Κυρίως είχα το νου μου να “μάθω” τα μηχανήματα που είχα μπροστά μου, αφού είχα πει ψέμματα πως τα ξέρω…

Ποιο είδος μουσικής θες να υπηρετείς και γιατί?

Δεν έχω κάποιο είδος που μου αρέσει να υπηρετώ και αυτό γιατί πιστεύω πως η μουσική είναι ΜΙΑ. Απλά τα τελευταία χρόνια ο κόσμος με έχει συνδέσει με τη Hip-Hop λόγω των ‘Lay Low” events. Σίγουρα ένα από τα αγαπημένα είδη μου είναι γενικότερα η urban σκηνή καθώς και τα reggaeton και τα afrobeats.

Μια μουσική εμπειρία που σου έχει μείνει χαραγμένη στο μυαλό?

Είναι πολλές. Πιο πρόσφατη μου έρχεται στο μυαλό η συναυλία του J Cole στο Λονδίνο το 2015. Αλλά θα σου πω πως πιο χαραγμένη μου έχει μείνει η συναυλία των Rolling Stones στην Αθήνα το 1999. Την ενέργεια που μου έδωσε από το άνοιγμα της μέχρι και το τέλος. Και είμαι πολύ χαρούμενος που πρόλαβα και είδα ένα τέτοιο group ζωντανά.

Ποια είναι η καλύτερη στιγμή στη καριέρα σου?

Αρχικά ελπίζω να μην έχει έρθει ακόμα η καλύτερη. Χαχα! Αλλά πέραν της πλάκας, θα μπορούσα να πω όταν έπαιξα στο άνοιγμα της συναυλίας του DMX στην Αθήνα ή στων Dope D.O.D., αλλά δε νομίζω πως είναι αυτές για εμένα. Γιατί ενώ είναι σημαντικές στιγμές, θεωρώ πως όλες οι φορές που έπαιξα σε κάποιο μαγαζί και ήρθε κάποιος άγνωστος και μου είπε πως πέρασε όμορφα λόγω της μουσικής που επέλεξα. Νομίζω τότε νιώθω υπέροχα.

Ποιο είναι το feeling που έχεις όταν είσαι πίσω από τα decks?

Το συναίσθημα μπορώ να το παρομοιάσω με αυτό του πιλότου. Που έχει στα χέρια του τον έλεγχο του “αεροπλάνου”. Περιμένει τους επιβάτες και ξεκινάει να τους ταξιδέψει όπου νομίζει αυτός σε συνδυασμό με το που θα ήθελαν να πάνε και οι ίδιοι. Κάνοντας τους τη διαδρομή όσο καλύτερη γίνεται.

Πως εξηγείς το γεγονός πως όλο και περισσότερος κόσμος θέλει να ασχοληθεί με το επάγγελμα του DJ?

Αρχικά δε ξέρω αν ισχύει κάτι τέτοιο ή αν απλά έτσι φαίνεται στα social media. Αν ισχύει νομίζω πως σίγουρα ένα ποσοστό οφείλεται στη τεχνολογία και στο πόσο έχει προχωρήσει. Πλέον με λίγα χρήματα, έχοντας ένα υπολογιστή και αγοράζονται μία κονσόλα, ο καθένας μπορεί να προσπαθήσει να γίνει DJ. Δεν είναι κακό να κάνεις προσπάθειες για κάτι που ίσως σου αρέσει. Απλά ξέρω πως στο χρόνο θα “αντέξει” αυτός που πραγματικά το θέλει.

Ποιο είναι το μυστικό της επιτυχίας, κατά την άποψη σου, για ένα φιλόδοξο DJ, εκτός από το ταλέντο?

Δε νομίζω πως υπάρχει μυστικό. Η πρακτική, η “προπόνηση”, η δουλειά είναι αυτά που βοηθάνε να αξιοποιήσεις το ταλέντο σε οτιδήποτε. Απλά εγώ θα έλεγα στους φιλόδοξους DJs μία συμβουλή. Να ΑΚΟΥΝΕ ΠΟΛΛΗ ΜΟΥΣΙΚΗ! Όχι μόνο το είδος που τους ενδιαφέρει, αλλά διάφορα είδη. Να ανοίξουν τα ..αυτιά τους και ως επακόλουθο το μυαλό τους.

Είναι πάντα συναρπαστικό να ανακαλύπτονται νέα ταλέντα. Είναι κάποιος DJ ή artist γενικότερα που θα μας σύστηνες να έχουμε υπ’όψιν μας για το μέλλον?

Στην Ελλάδα υπάρχουν αρκετά ταλέντα σε διάφορους τομείς. Θα σου πω δύο έτσι ενδεικτικά. Ο ένας είναι και στην ομάδα του “Lay Low” και είναι ο Risco.. Είναι MC και νομίζω πως αν και είναι στο χώρο εδώ και μερικά χρόνια, στα μάτια μου είναι ακόμη “νέος”. Από φέτος θα αρχίζουν να εμφανίζονται μερικά σπό αυτά που έχει μέσα του και που θέλει να βγάλει προς τα έξω. Και νομίζω αξίζει να του δώσετε την προσοχή σας. Και άλλος ένας που μου αρέσει εμένα είναι ένας νεαρός DJ o Skaterboi. Τον άκουγα σε μαγαζιά λίγο παλαιότερα όταν έπαιζε warm up sets και σχεδόν πάντα με κέρδιζε με τις επιλογές του. Πλέον έχει προχωρήσει και νομίζω έχει ακόμα περισσότερο μέλλον.

 

DJ|MC KAYCEE

Facebook icon: DJ.KC.Official

Name: Kaycee

Surname: Ogunnorin

Artist Name: KAYCEE

D.O.B.: 25/5/1985

Genre: Hip-Hop, Afrobeats, House

Role: DJ

Residency: LAY LOW Event @ WS Athens

Τι σε οδήγησε να ασχοληθείς με τη μουσική και να δουλέψεις σαν DJ?

Η αγάπη μου για την μουσική ήταν αυτό που με έκανε να ασχοληθώ με το DJing, παίζοντας σε ένα club στη γειτονιά που μεγάλωσα, στη Κυψέλη.

Απο πότε ξεκίνησες τη καριέρα σου και πως ήταν η πρώτη εμπειρία σου με το κοινό?

Αρκετά χρόνια πριν. Θυμάμαι χαρακτηριστικά ότι είχα πολύ άγχος γιατί ήθελα να καταφέρω να κάνω τον κόσμο να περάσει καλά. Τελικά τα κατάφερα!

Πόσο δύσκολο ήταν για εσένα να πετύχεις στο χώρο των DJs?

Αν και υπήρχε αρκετός ανταγωνισμός, το να πετύχω δεν ήταν θα έλεγα δύσκολο. Είχα στο μυαλό μου πως για να πετύχω, αρκεί να πιάσω τον σκοπό που έχει ο κάθε DJ, το να μπει στη ψυχολογία του κόσμου-πελάτη δηλαδή και να καταλάβει τι τραγούδια θέλει να ακούσει για να φύγει ικανοποιημένος.

Ποιο είδος είναι αυτό που άρχισες να υπηρετείς και γιατί?

Ακούω σχεδόν όλα τα είδη της μουσικής, αλλά με αγγίζει λίγο παραπάνω η Hip-Hop και R&B, γιατί όλο αυτό είναι και ο τρόπος ζωής μας. Και αρκετοί στίχοι τέτοιων τραγουδιών με αντιπροσωπεύουν.

Αγαπημένος καλλιτέχνης και μεγαλύτερη επιρροή?

Όταν ήμουν πιτσιρικάς ο Snoop Dogg ήταν αυτός που με είχε επηρεάσει, γιατί λάτρευα τα τραγούδια του.

Μία μουσική εμπειρία που σου έχει μείνει χαραγμένη στο μυαλό?

Το πρώτο κομμάτι που έβγαλα σαν rapper πριν 6-7 χρόνια και λέγεται “Hustle N Flow”.

Ποια ήταν η καλύτερη στιγμή της καριέρας σου?

Έχω περάσει πολλές καλές στιγμές στο παρελθόν με γνωστούς καλλιτέχνες σε live αλλά και παίζοντας σε μεγάλα clubs γεμάτα κόσμο, αλλά η καλύτερες στιγμές μου δεν ανήκουν στο παρελθόν. Τις περνάω ακόμα και τώρα, στο “Lay Low”, που συνεχίζεται για 7η χρονιά στην Αθήνα.

Ποιο είναι το feeling που έχεις όταν είσαι πίσω από τα decks?

Νιώθεις πολύ σημαντικός, γιατί προσπαθείς να ευχαριστήσεις πολύ κόσμο και θες να τον κάνεις να περάσει καλά. Και όταν τα καταφέρεις, το feeling αυτό είναι όπως λέμε στην Ελλάδα ‘όλα τα λεφτά΄.

Ποιο είναι το μυστικό της επιτυχίας κατά την άποψή σου, για ένα φιλόδοξο DJ, εκτός από το ταλέντο?

Να είναι πάντα ευγενικός, φιλικός και ευχάριστος με το κόσμο.

Είναι πάντα συναρπαστικό να ανακαλύπτονται νέα ταλέντα. Είναι κάποιος DJ, rapper ή performer που θα σύστηνες για να τον έχουμε υπ’ όψη μας?

Είναι αρκετοί που μου έρχονται στο μυαλό. Αλλά ενδεικτικά θα σας αναφέρω τον Sway. Είναι ένας πολύ καλός νεαρός χορευτής, που έχουμε και την ευχαρίστηση να τον έχουμε και στην ομάδα μας, στο “Lay Low”.

 

DJ|MC NESSIAX

Facebook icon: DjNessimax

NAME: Markos

SURNAME: Nessim

ARTIST NAME: DJ Nessimax

DOB: 11/01/1992

GENRE: R&B | Hip Hop | House

Role: DJ | MC | HYPING

Residency: LAY LOW Event @ WS Athens

Τι σε ώθησε να ασχοληθείς με τη μουσική και να ασχοληθείς ως DJ;

Προέρχομαι από μουσική οικογένεια, οπότε και εγώ είχα μυηθεί στο κόσμο της μουσικής από πολύ μικρή ηλικία αποκτώντας το πρώτο μου κρουστό και όντας ο ρυθμός είναι πολύ σημαντικό στοιχείο στην κουλτούρα της Αιγύπτου (στην οποία ανήκει η άλλη μισή μου υπηκοότητα), μεγαλώνοντας αναγνώριζα την μεγάλη μου αγάπη για την μουσική και ειδικά σε ότι έχει να κάνει με την σχέση της με την τεχνολογία και στο τι μπορεί να δημιουργήσει η σχέση αυτή.

Aπό πότε ξεκίνησες τη καριέρα σου και πώς ήταν η πρώτη σου εμπειρία με το κοινό;

Το 2003 σαν trainee είχα κάνει τα πρώτα μου βήματα σε ένα συνοικιακό μαγαζί στην Αθήνα με πολύ χαμηλό μισθό και μόλις 10 CD’s για υλικό. Η πρώτη μου εμπειρία ήταν καλή, όχι απίθανη όμως θυμάμαι να έχω πολύ άγχος καθώς λόγο απειρίας δεν είχα αντίληψη και δεν μπορούσα να ψυχολογήσω το κοινό μου.

Πόσο δύσκολο ήταν για εσένα να εδραιωθείς στον χώρο;

Ήταν αρκετά δύσκολο για 2 λόγους. Καταρχήν τότε ήταν μειονέκτημα και υστερούσα με βάση την αντίληψη των μαγαζιών καθώς έπαιζα καθαρά και μόνο ξένη μουσική οπότε ο ανταγωνισμός ήταν δυσκολότερος έστω και άδικα. Και κατά δεύτερον έκανα τα πρώτα μου βήματα στην εποχή όπου ο κόσμος των DJ’s ήτανε σε ένα μεταβατικό στάδιο από τους εδραιωμένους DJ’s (CD’s) στους V-DJ’s (laptop).

Με ποιο είδος μουσικής άρχισες να “υπηρετείς” και γιατί;

Είμαι παιδί της δεκαετίας του 90 και έχοντας την Blues στα παιδικά μου ακούσματα λόγο του πατέρα μου, η R&B ήταν αναπόφευκτη.

Αγαπημένος καλλιτέχνης και μεγαλύτερη επιρροή (είδος ή καλλιτέχνης);

Ποτέ δεν μπορώ να απαντήσω σε μια τέτοια ερώτηση καθώς τα ακούσματα μου ποικίλουν σε κατηγορίες μουσικής. Όλοι οι καλλιτέχνες που αγαπώ έχουν το κάτι δικό τους που είναι διαφορετικό.

Ποια είναι η καλύτερη στιγμή της καριέρας σου;

Όταν έφτασα σε επίπεδο όπου απέδειξα λάθος όλους όσους δεν πίστεψαν σε εμένα και σε αυτό που ήθελα να ακολουθήσω.

Ποιο είναι το feeling που έχεις, όταν είσαι πίσω από μια κονσόλα;

70% Ετοιμότητα 20% Αυθορμητισμός & Δημιουργηκότητα και 10% είναι απόρρητο! [Symbol]

Πώς εξηγείς το γεγονός ότι όλο και περισσότερος κόσμος θέλει να ασχοληθεί με το επάγγελμα του DJ;

Εν έτη 2017 όλοι μας (και ειδικά οι teenagers) έχουμε ένα πολύ ισχυρό όπλο, το ίντερνετ. Οι ευκολίες που παρέχονται με το εργαλείο αυτό και οι εύκολες «γνώσεις» προωθούν τον οποιοδήποτε να γίνει DJ. Κάποιος μπορεί να βρει προς πώληση από έτοιμους δίσκους με μουσική μέχρι και τα επαγγελματικά προγράμματα cracked. Οπότε οι πλείστοι ενθαρρύνονται τυχοδιωκτικά αφού δελεάζονται από το High Lifestyle και την φήμη που μπορεί να πάρουν ως DJ’s αγνοώντας το ταλέντο, την πραγματικότητα και τον αγώνα που πρέπει να κάνουν για να επικρατήσουν.

Ποιο είναι το μυστικό της επιτυχίας, κατά την άποψη σου, για έναν φιλόδοξο dj έκτος από το ταλέντο;

Υπομονή.. Επιμονή… Ταπεινότητα & Διάρκεια! Θέλει να το παλεύεις με σεβασμό, ανοικτό μυαλό σε νέες γνώσεις και πολύ καφέ! Never Give Up!

Είναι πάντα συναρπαστικό να ανακαλύπτονται νέα ταλέντα, είναι κάποιος παραγωγός ή DJ που θα μας σύστηνες να έχουμε υπόψιν μας για το μέλλον;

Dj Pedrik – Ο Πέτρος Πετρίδης είναι ένας ανερχόμενος House DJ και φίλος μου τον οποίο θαυμάζω ιδιαίτερα!

 

MC RISCO

Facebook icon: Risco.muzik

Νame: Λευτέρης

Surname: Ελευθερίου

Artist Name: Risco

D.O.B.: 21/07/1989

Genre: Hip-Hop, R&B, RAP

Role: MC | RAPPER

Residency: LAY LOW Event @ WS Athens

Τι σε ώθησε να ασχοληθείς με την μουσική και να δουλεύεις ως Rapper;

Ο στίχος ήταν το πρώτο πράγμα που μου κέντρισε το ενδιαφέρον στο συγκεκριμένο είδος μουσικής.Η ανάγκη για έκφραση και εξωτερίκευση των συναισθημάτων μου με έκανε να ασχοληθώ σοβαρά και να το κάνω με τον δικό μου τρόπο.

Aπό πότε ξεκίνησες τη καριέρα σου και πώς ήταν η πρώτη σου εμπειρία με το κοινό;

Το 2010 έκανα την πρώτη μου ζωντανή εμφάνιση στο Ghetto,ένα bar στο Περιστέρι,το οποίο γέμισε από δικούς μου ανθρώπους που με στήριξαν,περάσαμε όλοι καλά και αυτό για μένα ήταν το καλύτερο δυνατό ξεκίνημα.

Πόσο δύσκολο ήταν για εσένα να εδραιωθείς στον χώρο;

Ήταν δύσκολο γιατί ήμουν μικρός,χωρίς εμπειρία και δεν ήξερα πως να κινηθώ στο χώρο. Έφτιαχνα κάποια demos με φίλους απ’τη γειτονιά και πήγαινα σε parties και lives και τα έδινα σε ήδη καταξιωμένους καλλιτέχνες μήπως βρεθεί κάποιος να πιστέψει σε μένα. Τελικά αυτός ήταν ο Zeraw από τους Tang Ram και αργότερα Vegas,με τον οποίο είμαστε ακόμα φίλοι και συνεργαζόμαστε μέχρι και σήμερα. Το team του LayLow επίσης έπαιξε πολύ σημαντικό ρόλο σ’ αυτό,γιατί όλα τα παιδιά αγαπάνε τη μουσική,με στήριξαν απ’την αρχή σε κάθε μου βήμα και πλέον είμαστε οικογένεια,με ένα από τα πιο επιτυχημένα parties στην Αθήνα και όχι μόνο.

Ποια είναι η άποψη σου για την παρούσα κατάσταση στον Ελληνικό χώρο του Rap;

Βλέπω ότι εν έτη 2017 το επίπεδο είναι υψηλό και υπάρχουν πολλοί αξιόλογοι καλλιτέχνες,παλιοί και νέοι,με όρεξη και αγάπη για τη μουσική..Υπάρχει εξέλιξη σε όλα τα επίπεδα,ο κόσμος στηρίζει προσπάθειες,live stages και clubs γεμίζουν,το διαδίκτυο και γενικά τα social media έχουν βοηθήσει πολλούς νέους καλλιτέχνες να αναδείξουν τις δουλειές τους και το μέλλον θα είναι λαμπρό.

Αγαπημένος καλλιτέχνης και μεγαλύτερη επιρροή;

Ο πρώτος που με έκανε να κολλήσω με το συγκεκριμένο είδος και να ψαχτώ περαιτέρω ήταν ο Eminem. Από το πρώτο άκουσμα σκέφτηκα ότι αυτό είμαι εγώ και αυτό θέλω να κάνω.

Πώς ξεχωρίζεις τον εαυτό σου από άλλους Rappers στον Ελληνικό χώρο?

Έχω αρκετά κοινά σημεία και πιστεύω ότι ταιριάζω με πολλούς εκεί έξω μουσικά. Αλλά αυτό που με διαχωρίζει απ’τους περισσότερους είναι ότι δεν με έχει αλλάξει όλο αυτό σαν άνθρωπο,παραμένω αληθινός και είμαι ο εαυτός μου,μέσα και έξω απ’το booth.

Μια μουσική εμπειρία που σου έχει μείνει χαραγμένη στο μυαλό;

Η μεγαλύτερη μουσική εμπειρία που δεν θα ξεχάσω ποτέ είναι πρόσφατη και ήταν το 2015 στο Λονδίνο (O2 Arena) ένα live του J. Cole με opening acts από Pusha T και Jhene Aiko. Η άνεση και το delivery του Cole,το performing και η επικοινωνία του με το κοινό σε συνδυασμό με τον ρεαλισμό του, χωρίς πολλά φρου φρου με έκανε να σκεφτώ ότι η απλότητα είναι το κλειδί.

Ποια είναι η καλύτερη στιγμή της καριέρας σου;

Η καλύτερη στιγμή μέχρι τώρα ήταν όταν πριν κάτι χρόνια ήμουν σπίτι,η μάνα μου άκουγε μουσική και έπαιξε για πρώτη φορά τραγούδι μου στο ραδιόφωνο, με φώναξε ενθουσιασμένη να το ακούσουμε μαζί και το χαμόγελό της ήταν η μεγαλύτερη ανταμοιβή.

Ποιο είναι το feeling που έχεις, όταν είσαι μπροστά στο κοινό και τι θέλεις να επικοινωνήσεις μέσα από την μουσική σου;

Όταν ανεβαίνω στο stage και πιάνω μικρόφωνο πάντα νιώθω εκστασιασμένος και προσπαθώ να περάσω αυτό το vibe και στον κόσμο. Να περάσουν όλοι καλά. Όσα λέω τα νιώθω και θέλω μέσω της μουσικής μου να εκφράσω τις απόψεις και τις σκέψεις μου,να αφηγηθώ τη ζωή μου και το πως βλέπω εγώ τα πράγματα,χωρίς περιορισμούς στη θεματολογία.

Ποιο είναι το μυστικό της επιτυχίας, κατά την άποψη σου, έκτος από το ταλέντο;

Oπως είπα πριν,πιστεύω πως η απλότητα είναι το κλειδί και το πιο σημαντικό πέρα απ’το ταλέντο είναι να είσαι αληθινός, να δουλεύεις σκληρά, να έχεις υπομονή, επιμονή και να είσαι ο εαυτός σου, να βάζεις ψυχή σε ότι κάνεις.