Uncategorized

Nομίζετε ότι επειδή τελείωσε ΚΑΙ ο Ιούλιος, τελείωσε και το καλοκαίρι;

By  | 

Νομίζετε ότι επειδή τελείωσε ΚΑΙ ο Ιούλιος, τελείωσε και το καλοκαίρι; Πλανάστε πλάνην οικτράν. ΤΩΡΑ αρχίζουν τα πολλά και καλά καλοκαιρινά events.

Tης Μανιάνας Καλογεράκη 

Θα μου πείτε και μέχρι τώρα, μπάνιο, κοκτέϊλς και μπαράκια ήμασταν… Ναι, αλλά ο βασιλιάς του καλοκαιριού ήταν και παραμένει ο Αύγουστος. Οπότε, είναι και η ιδανική στιγμή για τα fashionsecretsτων διακοπών που όχι μόνο θα «απογειώσουν» την εμφάνισή σας, αλλά θα κάνουν τους πάντες να μιλούν για εσάς (φυσικά για καλό)…

 

 

Ξέρω, δυσκολεύεστε να ξυπνήσετε, βαριέστε, έχετε και δουλειές, αλλά όσες τυχερές παίρνετε τώρα άδεια, επιβάλλεται να προσέξετε και το πρόσωπο και το σώμα σας. Για παράδειγμα, δεν βγαίνουμε ποτέ έξω χωρίς αντι-ηλιακή κρέμα, ακόμη και εάν δεν πάμε για μπάνιο, γιατί ιδίως αυτή την εποχή, ο ήλιος είναι αμείλικτος. Οσες, δε «λιώσετε» στην παραλία, πριν βουτήξετε στην θάλασσα, «βουτήξτε» στην μαγική προστασία κατά της ακτινοβολίας. Και επειδή πολύ πιθανόν να σας πάρει και λίγο ο ύπνος, φροντίστε να είστε κάτω από καμιά ομπρελίτσα, γιατί διαφορετικά, όταν ξυπνήσετε, θα τα βρείτε κυριολεκτικά… σκούρα. Για καπέλο και γυαλιά, ούτε λόγος.

 

Κι εκεί που ο ήλιος αρχίζει να πέφτει και οι περισσότεροι να αποχωρούν από την άμμο, που δεν είναι πια καυτή, αλλά «ροδίζει» και η θάλασσα παίρνει ένα πιο σκούρο και πιο ερωτικό χρώμα, έρχεται η στιγμή που φεύγουμε και εμείς για να ετοιμαστούμε για την βραδινή μας εξόρμηση. Ιδού οι κανόνες που πρέπει πάση θυσία να ακολουθήσουμε:

 

-Ντυνόμαστε όσο πιο ανάλαφρα μπορούμε. Αποφεύγουμε τα «βαριά» ρούχα και κυρίως τα πολλά. Ένα καλοκαιρινό και αέρινο φορεματάκι είναι το ιδανικό.

 

-Θέλετε και αξεσουάρ? Θέλετε σκουλαρίκια, βραχιόλια, δαχτυλίδια? Οκ, να τα βάλετε. Αλλά όχι όλα μαζί! Όχι την Άρτα με τα Γιάννενα. Είπαμε. Να δώσουμε χρώμα στην εμφάνισή μας. Όχι να μην ξέρουμε πού αρχίζει και πού τελειώνει…    

 

-Αν υπάρχει mustφέτος το καλοκαίρι, αυτό έχει να κάνει με το μακιγιάζ. ‘Η καλύτερα με το ΜΗ μακιγιάζ. Το «σχεδόν άβαφη» αποτελεί σημείο αναφοράς στις φετινές εμφανίσεις κάθε γυναίκας, ούτως ώστε να αναδεικνύονται τόσο το μαύρισμα, όσο και η φυσική ομορφιά.

 

-Καταλήγουμε με τι άλλο? Τα παπούτσια. Μην λέμε ξανά και ξανά ότι δεν πάμε με το 20ποντο στο πλακόστρωτο του νησιού, ούτε με μια πλατφόρμα, που εάν στραμπουλίξουμε το πόδι μας, δεν μας σώσουν πέντε ορθοπεδικοί μαζί. Σανδάλια και πάλι σανδάλια. Ξεκούραστα, καλοκαιρινά, πάνω από όλα ασφαλή και πάντοτε in.      

 

-Ξέρω ότι οι περισσότερες από εσάς ακούτε και ξανακούτε για μάσκες μαλλιών, περιποιήσεις προσώπων κλπ., κλπ., αλλά σπάνια κάνετε κάτι.  Οι πιο πολλές σπάνια κάνουν μια μάσκα μαλλιών ή μία πλήρη περιποίηση στο πρόσωπό τους. Όχι πως είναι σωστό, αλλά σίγουρα είναι ο κανόνας. Οκ, δεν θα σας πώ εγώ να κάνετε συχνότερα, πάντως όσο πιο συχνά, τόσο το καλύτερο.

 

Lastbutnotleast: Όταν έχουμε μια ατέλεια στο σώμα μας, (που οι περισσότερες από εμάς έχουμε δηλαδή), δεν την τονίζουμε ακόμη περισσότερο. Όταν δηλαδή βλέπουμε την κοιλίτσα μας ή τους γλουτούς να έχουν γίνει ένα με εμάς, αποφεύγουμε ρούχο που θα φαίνονται ακόμη περισσότερο. Βάζουμε δηλαδή κάτι πιο… «ριχτό». ‘Η εάν κάποιες άλλες έχουμε μικρό στήθος, δεν φοράμε ρούχο με μεγάλο ντεκολτέ γιατί αν μη τι άλλο κάνουμε τους άλλους να το σχολιάζουν (το μέγεθος) αμέσως!!!

Καλό υπόλοιπο καλοκαίρι, καλές βουτιές και προσοχή στα…σκυλόψαρα…