Συνεντεύξεις

“Ο πατέρας μου με χτυπούσε ανελέητα! Με κρέμασαν από το ταβάνι με τη ζώνη του!”: Συγκλονίζει η περιγραφή Ελληνίδας ηθοποιού για την κακοποίηση που δέχθηκε! (Βίντεο)

By  | 

Ο λόγος για την…

Μια άκρως αποκαλυπτική συνέντευξη παραχώρησε στην εκπομπή της Φαίης Σκορδά, το “Πρωινό”!

Ο λόγος για την Μπέττυ Βακαλίδου, η οποία μίλησε στον Άρη Καβατζίκη για τα πολύ δύσκολα εφηβικά της χρόνια!
“Ζούσα σε μια ήρεμη και έντιμη οικογένεια μέχρι τα 12 μου. Όταν ανακάλυψαν την ομοφυλοφιλία μου, εκεί τα πράγματα αντιστράφηκαν. Ήμασταν 5 αγόρια, εγώ ήμουν το τελευταίο. Φαντάζομαι ότι οι γονείς μου θα παιδεύονταν να αποκτήσουν κορίτσι αλλά τους βγήκε λίγα χρόνια αργότερα. Υπήρξε μια πλήρης απόρριψη και άρχισε η κακοποίηση. Δεν υπήρχε συζήτηση μαζί μου, υπήρχε μόνο ανελέητο ξύλο από τον πατέρα μου και κυρίως από τον τρίτο μου αδερφό. Λίγο πριν κλείσω τα 15 μου αναγκάστηκα να φύγω από το σπίτι, τους πήρα κάποια χρήματα που είχα φυλαγμένα, τα πήρα και ήρθα στην Αθήνα.

Η μητέρα μου αντιμετώπισε την κακοποίηση παθητικά, δεν επενέβη ποτέ ώστε να σταματήσει αυτή η κακοποίηση. Το χειρότερο ήταν όταν με κρέμασαν από το ταβάνι με τη ζώνη του πατέρα μου. Μου έδεσαν τα πόδια και με κρέμασαν από το ταβάνι ανάποδα”, δήλωσε χαρακτηριστικά η ίδια!

Δείτε το σχετικό απόσπασμα στο βίντεο που ακολουθεί:

 

 

 

Πηγή: youweekly