Συνεντεύξεις

Γιάννης Μαλλούρης: Ο άνθρωπος που κρύβετε πίσω από το Pandora Catering μας αποκαλύπτει τα μυστικά επιτυχίας του

By  | 

Το πάθος, η αγάπη και η θέληση του να δημιουργήσει μια μοναδική γευστική εμπειρία είναι λίγα από τα κίνητρα της επιτυχίας του. Ο Γιάννης Μαλλούρης, έμπειρος στον τομέα των εκδηλώσεων προσφέροντας το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα κρύβετε πίσω από τις μεγαλύτερες εκδηλώσεις του νησιού μας. Το δημιούργημα του Pandora Catering μας ταξιδεύει με τις γεύσεις που προσφέρει, ανεβάζοντας το επίπεδο ακόμη πιο ψηλά. 

Σε μια αποκλειστική συνέντευξη στο stylista.com.cy μας μιλάει για την επιχείρηση του, την ανάπτυξή της και όλα όσα προσφέρει.  

unnamed-7

Ποιο ήταν το κίνητρο σας και γιατί επιλέξατε την συγκεκριμένη κατηγορία επιχείρησης;

Λόγω του ότι πρωταρχικός μας στόχος ήταν να αλλάξουμε τα δεδομένα στο χώρο του catering, με απώτερο σκοπό την ευχαρίστηση τόσο του οικοδεσπότη όσο και των καλεσμένων του. Επίσης μας διακατέχει το πάθος για καλό φαγητό και ειδικά για gourmet πιάτα και να χτίζουμε μοναδικές εμπειρίες. 

Πως προέκυψε το Pandora Catering;

Το φαγητό και γενικότερα ο τομέας της gourmet Κουζίνας ήταν κάτι που με ενδιέφερε από μικρός. Ξεκινώντας ήθελα να προσφέρω πολύ καλό φαγητό το οποίο να ενσωματώνεται σε ένα μοναδικό στήσιμο και concept. Αυτό ήταν το ζητούμενο που ήθελα να καλύψω ξεκινώντας το Pandora Catering.  Η δημιουργία μιας μοναδικής εμπειρίας τόσο γευστική αλλά και αισθητική.  Πέραν του καθημερινού οικογενειακού φούρνου που πρόσφερε σιγουριά και ένα ζεστό τόνο στην καθημερινότητα του καταναλωτή, θέλαμε να προχωρήσουμε στο να συντείνουμε στις πιο ξεχωριστές στιγμές του κόσμου που μας εμπιστεύεται.

unnamed-11

Πόσο δύσκολο ήταν για εσάς να εδραιωθείτε στην Κυπριακή αγορά;

Όπως είναι αντιληπτό, το ξεκίνημα για κάθε επιχείρηση έχει τις δυσκολίες του, όμως με σταθερά και μικρά βήματα φτάσαμε στο σημείο που βρισκόμαστε σήμερα. Κτίζοντας σωστές και μακροχρόνιες σχέσεις με τους πελάτες και συνεργάτες μας καταφέραμε να φέρουμε ένα σωστό αποτέλεσμα.

Πιστεύετε  ότι υπάρχουν παράγοντες στην κυπριακή κοινωνία/οικονομία που εμποδίζουν την ανάπτυξη της επιχειρηματικότητας;

Σε μια μικρή κοινωνία υπάρχουν πάντα ρίσκα στο πώς θα σε αγκαλιάσει ο κόσμος, αλλά και να κερδίσεις την εμπιστοσύνη του κόσμου για να σε ξαναπροτιμήσει. Ειδικά όταν πρωτοπορείς και καινοτομείς σε κάτι, υπάρχουν πάντα ρίσκα για το αποτέλεσμα. Όμως, με την συνεχή μελέτη και έρευνα μας και τη συνεχή βελτίωση και δημιουργικότητα μας προσπαθούμε να δώσουμε το καλύτερο αποτέλεσμα για τις ανάγκες του καθενός ξεχωριστά.unnamed-9

Πείτε μας την γνώμη σας πάνω στα πεδία ανταγωνιστικότητας και ποια τα ανταγωνιστικά πλεονεκτήματα που σας χαρακτηρίζουν μέσα από την επιχειρηματική σας δραστηριότητα;

Πιστεύουμε ότι η ανταγωνιστικότητα σε κάθε τομέα, πρέπει να υπάρχει, έτσι ώστε να βοηθά την κάθε επιχείρηση να εξελίσσεται συνεχώς. Η στασιμότητα σε κάθε τομέα μπορεί να αποτελέσει το κλειδί της αποτυχίας για μια επιχείρηση. Βασικό πλεονέκτημα της δουλειάς μου πιστεύω είναι η εργατικότητα και ο συνεχής εμπλουτισμός των ιδεών μου, έτσι ώστε κάθε φορά να βγάζω διαφορετικό αποτέλεσμα. Όντας μια οικογενειακή δουλειά υπάρχει το στοιχείο της στενής επαφής με τον πελάτη/καταναλωτή αλλά και των σταθερών διαχρονικών αξιών και χαρακτήρα που διακατέχουν την εταιρεία.

Βλέπουμε πως το Pandora Catering σημειώνει μεγάλη επιτυχία και άνοδο με την παρουσία σας σε πολλές κοσμικές εκδηλώσεις και όχι μόνο. Ποιο είναι το μυστικό της επιτυχίας σας;

Το μυστικό της επιτυχίας βασίζεται σε πολλούς παράγοντες όπως το πάθος για ένα όμορφο αποτέλεσμα,την αγάπη για την δουλεία, την εργατικότητα καθώς και στους συνεργάτες και πελάτες που μας εμπιστεύονται. Το πιο σημαντικό είναι να προσφέρεις και κάτι πίσω στην κοινωνία που ζούμε, στηρίζοντας τις  διάφορες οργανώσεις που διαδραματίζουν σημαντικό ρόλο για τους ανθρώπους που έχουν πραγματική ανάγκη από κάποια στήριξη.

unnamed-10

Τι είναι αυτό που κάνει το Pandora Bakeries να ξεχωρίζει σε σχέση με τα υπόλοιπα;

Η εξαιρετική γαστρονομία αλλά και η μοναδική εμπειρία που προσφέρεται στην κάθε εκδήλωση. Το γεγονός ότι είναι μια οικογενειακή δουλειά όπου οι ιδιοκτήτες αναμειγνύονται καθημερινά σε όλα τα δρώμενα της επιχείρησης, με απώτερο σκοπό την άψογη εξυπηρέτηση και άριστη ποιότητα φαγητού. Καθημερινά ψάχνουμε για ολόφρεσκες, ξεχωριστές, ντόπιες πρώτες ύλες, εξελισσόμαστε στα νέα τrends της κουζίνας και βλέπουμε την κάθε περίπτωση του κάθε πελάτη, ξεχωριστά, προσπαθώντας για το καλύτερο. Στο δικό μας τομέα δεν υπάρχει εφησυχασμός.

Πιστεύετε πως το να δημιουργήσει κάποιος μια επιχείρηση στις μέρες μας είναι δύσκολο εγχείρημα;

Οι δυσκολίες υπάρχουν σε οποιαδήποτε εποχή, το σημαντικό είναι να ακολουθείς τα θέλω σου και να αγαπάς με πάθος αυτό που κάνεις. Απώτερος σκοπός είναι να προσφέρεις κάτι μοναδικό στο οποίο να αξιοποιούνται το ταλέντο των ατόμων που ανήκουν στον οργανισμό, αλλά και να ξεπερνιούνται οι προσδοκίες του πελάτη σου.

unnamed-8

Τι θα συμβουλεύατε νέους επίδοξους επιχειρηματίες;

Δεν μου αρέσει ο όρος συμβουλή οπόταν δεν θα έδινα καμία απολύτως, απλά αυτό που θα τόνιζα σε αυτή την φάση είναι να ακολουθήσει ο καθένας τα θέλω του και με πολλή δουλειά και μεράκι θα δει τους κόπους του να ανταμείβονται.  Να ξέρουμε την αγορά στην οποία ποντάρουμε και τα κενά που μπορούμε να συμπληρώσουμε.

Ποίο το όραμα και ποιοι οι μελλοντικοί στόχοι σας για την επιχείρησή σας;

Σαν όραμα έχουμε να δημιουργούμε μοναδικές εμπειρίες και να συνεισφέρουμε με τον καλύτερο τρόπο στις ξεχωριστές στιγμές των ανθρώπων που μας εμπιστεύονται. Αυτό είμαι σίγουρος ότι θα εκπληρώσει τον κάθε μελλοντικό μου στόχο. Το πιο σημαντικό είναι να ανταποκρινόμαστε στις  ανάγκες και στα όνειρα αυτών που μας εμπιστεύονται με ήθος, πάθος και υπερηφάνεια.