Celebrities

Αποκλειστικό: Πρώην διαγωνιζόμενες του Star Κύπρος μιλάνε για όλα (pics)

By  | 

Διαγωνιζόμενες του περσινού Star Κύπρος μιλάνε αποκλειστικά στο stylista.com.cy.

Μοιράζονται μαζί μας τις εμπειρίες τους από τον διαγωνισμό, μας μιλάνε για τα σχόλια του twitter αλλά και πως βλέπουν τα φετινά καλλιστεία!!!

10406903_658026250952391_8573385574550950517_n

11800165_10204694795710060_682683894376358460_n

Πώς ήταν η εμπειρία σου στον περσινό διαγωνισμό Star Κύπρος 2014?

Άντρια Ξενοφώντος: Ήταν μια από τις καλύτερες εμπειρίες που έζησα μέχρι τώρα και θα την θυμάμαι για πάντα.

Ολίβια Κωνσταντινίδης: Ήταν σίγουρα μια ξεχωριστή εμπειρία. Δεν είχα ξαναβγεί σε live τηλεόραση και ειδικά να μιλάω και να έχω όλες τις κάμερες και τα φώτα πάνω μου. Το καλό είναι ότι μου έφυγε ο φόβος του stage μετά από κάποια live. 

• Τι σου έκανε την μεγαλύτερη εντύπωση στον διαγωνισμό?

Άντρια Ξενοφώντος: Η εξοικείωση και οι εμπειρίες που απέκτησα στην τηλεόραση, λόγω του ότι είναι ένας τηλεοπτικός διαγωνισμός. Γενικά όλη η προετοιμασία για τα live για να βγει ένα ωραίο αποτέλεσμα.

Ολίβια Κωνσταντινίδης: Το γεγονός ότι ξαφνικά σε μαθαίνουν όλοι! Με τη συμμετοχή μου στα καλλιστεία με υποστήριζαν άτομα που δεν ήξερα, είναι πολύ ωραίο να γνωρίζεις καινούργιο κόσμο.

• Ποια άτομα μέσα από την παραγωγή βοηθούσαν περισσότερο τις κοπέλες στην εξέλιξη τους?

Άντρια Ξενοφώντος:Όλοι βοήθησαν με τον δικό τους τρόπο τις κοπέλες στον διαγωνισμό να εξελιχθούν αλλά ένας σημαντικός παράγοντας που παίζει σημαντικό ρόλο στην εξέλιξη τους είναι οι κριτές που με τα αρνητικά αλλά και θετικά σχόλια τους κάνουν τις κοπέλες να προσπαθούν περισσότερο.

Ολίβια Κωνσταντινίδης: Όλες οι κοπέλες βοηθούσαμε η μία την άλλη, αλλά και σχεδόν όλη η παραγωγή ήταν δίπλα μας σε κάθε δοκιμασία.  

• Εσύ πως έπαιρνες τα κακεντρεχή σχόλια στο twitter?

Άντρια Ξενοφώντος:Η αλήθεια είναι πως δεν έδινα σημασία αδιαφορούσα .

Ολίβια Κωνσταντινίδης: Όταν πηγαίνεις σε ένα τηλεοπτικό show, πρέπει να είσαι έτοιμος να κριθείς. Πάντα υπάρχουν και οι καλές και οι κακές απόψεις, προσωπικά έδινα σημασία στα σχόλια που με βοηθούσαν να βελτιωθώ. Όσο για τα αρνητικά δεν τα έπαιρνα προσωπικά, να σας πω την αλήθεια δεν θυμάμαι και το περιεχόμενο τους.

• Πως σου φαίνεται ο φετινός διαγωνισμός? Έχει διαφορές με τον περσινό?

Άντρια Ξενοφώντος: Δεν υπάρχουν σημαντικές διάφορες. Η μόνη διαφορά είναι ότι φέτος υπάρχει ο coach που με αυτό τον τρόπο δίνει ακόμα μια ευκαιρία στις κοπέλες να προσπαθήσουν και να δώσουν το καλύτερο τους εαυτό για να μην αποχωρήσουν.

Ολίβια Κωνσταντινίδης: Σαν τηλεθεατής πια είναι πολύ διαφορετικό να παρακολουθείς το show. Να σας πω την αλήθεια ζηλεύω λίγο τα φετινά κορίτσια για τα theme των φωτογραφήσεων είναι international level. Thumbs up στην παραγωγή, που ακόμα και με περιορισμούς καταφέρνουν να βγάζουν τέτοια επαγγελματικά αποτελέσματα!

• Ποιο πιστεύεις πως είναι το πιο δύσκολο κομμάτι στις δοκιμασίες?

Άντρια Ξενοφώντος: Το πιο δύσκολο κομμάτι στις δοκιμασίες πιστεύω είναι η φωτογράφηση, γιατί είναι σαν ένας ρόλος και πρέπει να τον υποδυθείς διότι κάθε concept είναι διαφορετικό. Πρέπει να καταφέρεις σε κάθε φωτογράφηση να βγάλεις αυτό που πρέπει στο φακό.

Ολίβια Κωνσταντινίδης: Obviously οι ερωτήσεις είναι το πιο δύσκολο part. Κάμερες, κριτές, κόσμος, άγχος και όλοι περιμένουν μέσα σε λίγα δευτερόλεπτα να σκεφτείς και να απαντήσεις σωστά και ολοκληρωμένα. 

• Μετά από το διαγωνισμό εσύ ακολούθησες  τον χώρο?

Άντρια Ξενοφώντος:Βεβαίως ασχολήθηκα με τον χώρο είναι κάτι που αγαπώ και θα το έκανα έτσι και αλλιώς μόνο που τα καλλιστεία σε βοηθούν με το να γίνεις ευρέως γνωστή στο χώρο.

Ολίβια Κωνσταντινίδης: Συνεργάζομαι με το πρακτορείο μοντέλων Modelpro και συνεχίζω αυτό που έκανα και μ’ αρέσει!

• Πιστεύεις πως έχεις κερδίσει κάτι από την συμμετοχή σου στον διαγωνισμό?

Άντρια Ξενοφώντος: Κερδίζεις αρκετά πράγματα από τη συμμετοχή σου. Εκτός από τις εμπειρίες κερδίζεις αναγνωρισιμότητα,  γνωριμίες με άτομα του χώρου όπως σχεδιαστές,φωτογράφοι κτλ. Επίσης είναι μια καλή βάση για την περαιτέρω πορεία σου στο χώρο του μοντελινγκ.

Ολίβια Κωνσταντινίδης: Πριν από το διαγωνισμό δούλευα ήδη στο χώρο. Αυτό δεν με σταμάτησε από το να δεχτώ συμβουλές από καινούργια άτομα που συνεργάστηκα και σίγουρα υπήρχαν και δοκιμασίες τις οποίες έκανα για πρώτη φορά! Το πιο σημαντικό όμως είναι ότι εξαιτίας του expose που έχεις  εκείνο τον καιρό, πρέπει να βγεις από το comfort zone σου και να γίνεις πιο τολμηρή και πιο δυναμική!

• Έχεις ποτέ μετανιώσει για την επιλογή σου να λάβεις μέρος?

Άντρια Ξενοφώντος:Όχι ποτέ δεν το μετάνιωσα που συμμετείχα στο διαγωνισμό μετά από απόφαση δική μου και έκανα αυτό το βήμα με ώριμη σκέψη.

Ολίβια Κωνσταντινίδης: Όχι δεν έχω μετανιώσει. 

• Μέσα από την εμπειρία σου τι θα συμβούλευες τις φετινές διαγωνιζόμενες?

Άντρια Ξενοφώντος:Να προσπαθήσουν να δίνουν σε κάθε live τον καλύτερο τους εαυτό,να μην επηρεάζονται καθόλου από τα κακεντρεχή σχόλια. Ακόμη να είναι αφοσιωμένες στο στόχο τους.

Ολίβια Κωνσταντινίδης: Γενικά είμαι της άποψης πως αν είναι να κάνεις κάτι, πρέπει τουλάχιστον να το απολαμβάνεις. Το ξέρω ότι το άγχος μην απογοητευτούν είναι πολύ, αλλά it’s just a show, life is goes on!!

• Με τι ασχολείσαι στην παρούσα φάση της ζωής σου και ποια είναι τα μελλοντικά σου σχέδια?

Άντρια Ξενοφώντος:Αυτή την στιγμή φοιτώ στο πανεπιστήμιο στο πρώτο έτος στο accounting and finance και παράλληλα ασχολούμαι με το χώρο του μοντελινγκ. Τα μελλοντικά μου σχέδια είναι να πάρω το πτυχίο μου.Προς το παρών αυτά.

Ολίβια Κωνσταντινίδης: Αφιερώνω αρκετό από τον χρόνο μου στην οικογενειακή μας επιχείρηση τον φούρνο Costantinidi. Είναι αρκετά ενδιαφέρον γιατί μπορώ να είμαι creative και innovative πάνω στην ζαχαροπλαστική mκαι ταυτόχρονα να βοηθώ και στην διοίκηση της επιχείρησης! Παράλληλα εξακολουθώ να ασχολούμαι ενεργά με τον χώρο του μόντελινγκ, όπως επίσης δουλεύω και πάνω στο προσωπικό μου blog (oliviacon.com), μέσα από το οποίο μπορώ και εκφράζομαι on everyday’s topics!

Άντρια Ξενοφώντος:

12179115_10205132503092471_2015642607_n

12178287_10205132505492531_417861514_n

Ολίβια Κωνσταντινίδης:

292814_10151140203543004_762353413_n

10314512_696232743748971_7319299718434465660_n