Ζώδια

Τα ζώδια της ημέρας

By  | 

Οι προβλέψεις της ημέρας!

ΚΡΙΟΣ

Η συναισθηματική υπερχείλιση που θα σου προκαλέσει η Σελήνη που βρίσκεται στο Σκορπιό, θα σε κάνει ευέξαπτο/η καθώς θα δυσκολευτείς να διαχειριστές τα συναισθήματα και τα πάθη σου. Το τρίγωνο που θα σχηματίσει με τον Ποσειδώνα από τους Ιχθύς νωρίς το απόγευμα, θα σε βοηθήσει να χαλαρώσεις και να κατευνάσεις την ένταση που νιώθεις. Η όψη είναι ευνοϊκή για να ασχοληθείς με καλλιτεχνικές δραστηριότητες αλλά όχι με οικονομικές γι αυτό να είσαι προσεκτικός/η!

Σήμερα θα εξιδανικεύσεις το ταίρι σου και ο έρωτας για εσένα θα γίνει κινητήριος δύναμη. Αν δεν έχεις βρει το ταίρι σου, μια νέα γνωριμία θα αποσπάσει το μυαλό σου από τις σκέψεις που σε αγχώνουν!

 

ΤΑΥΡΟΣ

Τα αγαπημένα σου πρόσωπα σήμερα θα παίξουν ενεργό ρόλο στις αποφάσεις σου καθώς θα είναι δύσκολο να τους χαλάσεις χατίρι. Η Σελήνη βρίσκεται στο Σκορπιό και το τρίγωνο που θα σχηματίσει με τον Ποσειδώνα από τους Ιχθύς νωρίς το απόγευμα, θα τονίσει τις ευαισθησίες σου και θα είναι πολύ δύσκολο να πεις όχι. Αυτό μπορεί να γίνει η αχίλλειος πτέρνα σου και κάποιοι να το εκμεταλλευτούν γι αυτό η λογική πρέπει να είναι απόλυτος σύμμαχός σου σήμερα!

Σήμερα θα νιώσεις στο μέγιστο την ένταση των συναισθημάτων προς το ταίρι σου και θα είναι δύσκολο να του χαλάσεις χατίρι. Αν δεν έχεις βρει το ταίρι σου, μια νέα γνωριμία θα σου υπενθυμίσει το συναίσθημα του έρωτα!

 

ΔΙΔΥΜΟΙ

Η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στο Σκορπιό και θα συνεχίσει να είναι απαιτητική καθώς θα σου φέρει αρκετές υποχρεώσεις. Το τρίγωνο που θα σχηματίσει με τον Ποσειδώνα από τους Ιχθύς νωρίς το απόγευμα, θα σε παρασύρει σε διάφορες σκέψεις που θα σε αποσπάσουν από τη δουλειά. Προσπάθησε να συγκεντρωθείς ώστε να τελειώνεις νωρίς καθώς, αν δεν το κάνεις, θα πρέπει να χρησιμοποιήσεις τη φαντασία σου για να βρεις καλές δικαιολογίες!

Το ταίρι σου θα σου κάνει μια ενδιαφέρουσα πρόταση για έξοδο, όμως δεν είναι σίγουρο πως εσύ θα έχεις ελεύθερο χρόνο. Αν δεν είσαι σε μία σχέση, ένα πρόσωπο από τη δουλειά σου θα σου δείξει μια άλλη πλευρά του εαυτού του που θα σου κινήσει το ενδιαφέρον.

 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Η διάθεσή σου και η καλή ψυχολογία σου θα είναι δύο πολύτιμοι σύμμαχοί σου σήμερα και θα σε βοηθήσουν σε οτιδήποτε και να κάνεις. Η Σελήνη βρίσκεται στο Σκορπιό το τρίγωνο που θα σχηματίσει με τον Ποσειδώνα από τους Ιχθύς κατά το απόγευμα, θα γίνει η αφορμή για να γίνεις ρομαντικός/η και αλτρουιστής. Σήμερα θα σε απασχολήσουν περισσότερο τα θέματα των φίλων και του/της συντρόφου σου και δεν θα διστάσεις να θυσιάσεις χρόνο από δικές σου δραστηριότητες, προκειμένου να ασχοληθείς μαζί τους!

Ο έρωτάς σου για το ταίρι σου θα γίνει η αφορμή για να έρθει στην επιφάνεια η ρομαντική πλευρά του χαρακτήρα σου. Αν δεν έχεις βρει το ταίρι σου, μια νέα γνωριμία θα έχει όλα αυτά που ψάχνεις από ένα/μια σύντροφο!

 

ΛΕΩΝ

Σήμερα το μόνο που θα έχεις ανάγκη είναι να δεις την οικογένεια σου, να της αφιερώσεις χρόνο και να συζητήσετε μαζί  οτιδήποτε σε απασχολεί. Η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στο Σκορπιό και το τρίγωνο που θα σχηματίσει το απόγευμα με τον Ποσειδώνα από τους Ιχθύς, θα αυξήσει τις ευαισθησίες σου. Η τάση σου να τα παίρνεις όλα “τοις μετρητοίς” μπορεί να δημιουργήσει παρεξηγήσεις καθώς θα είσαι αρκετά ευάλωτος/η συναισθηματικά. Παρόλα αυτά σήμερα θα έχεις την ευκαιρία να ενισχύσεις τους οικογενειακούς δεσμούς και θα πρέπει να την εκμεταλλευτείς.

Η σχέση σου θα γίνει το καταφύγιό σου σήμερα και θα νιώσεις ευγνωμοσύνη για το ταίρι σου. Αν δεν έχεις βρει το ταίρι σου, μια νέα γνωριμία θα σε βάλει στη διαδικασία να δεις με αισιοδοξία το μέλλον στα αισθηματικά σου!

 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Οι επαφές με φίλους και συγγενείς θα έχουν την τιμητική τους σήμερα καθώς η Σελήνη από το Σκορπιό εξακολουθεί να τονίζει τα επικοινωνιακά σου χαρίσματα. Ένας καφές με αγαπημένα σου πρόσωπα ή μια βόλτα μαζί τους στα μαγαζιά θα σου φτιάξει τη διάθεση! Το τρίγωνο που θα σχηματίσει με τον Ποσειδώνα από τους Ιχθύς το απόγευμα, θα φέρει στην επιφάνεια τις ευαισθησίες σου τις οποίες δεν θα καταφέρεις να κρύψεις από τους ανθρώπους που σε ξέρουν!

Το ταίρι σου θα είναι το κύριο πρόσωπο της ημέρας και θα του αφιερώσεις χρόνο αδιαφορώντας τι λένε οι άλλοι. Αν δεν έχεις βρει το ταίρι σου, η ευαίσθητη και ρομαντική πλευρά του εαυτού σου θα γίνει πόλος έλξης!

 

ΖΥΓΟΣ

Το μυαλό σου συνεχίζει να βρίσκεται σε οτιδήποτε έχεις καταφέρει να αποκτήσεις, είτε είναι πρόσωπα είτε χρήματα, καθώς η Σελήνη από το Σκορπιό θα σε κάνει αρκετά κτητικό/η. Το τρίγωνο που θα σχηματίσει με τον Ποσειδώνα από τους Ιχθύς το απόγευμα, είναι μια εξαιρετική όψη για να ασχοληθείς με καλλιτεχνικά θέματα αλλά όχι με πρακτικά. Η ημέρα ενδείκνυται για να εκμεταλλευτείς κάποιο ταλέντο σου προκειμένου να αυξήσεις το εισόδημα σου και να βγεις κερδισμένος/η!

Σήμερα μπορεί να γίνεις σπάταλος/η και θα πρέπει να ακούσεις το ταίρι σου που θα σου κρούσει τον κώδωνα του κινδύνου. Αν δεν έχεις βρει το ταίρι σου, μια νέα γνωριμία θα αυξήσει την αυτοπεποίθηση αλλά και το ρομαντισμό σου!

 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στο ζώδιο σου και να στρέφει τους προβολείς επάνω σου! Το τρίγωνο που θα σχηματίσει με τον Ποσειδώνα νωρίς το απόγευμα, θα τονίσει τις ευαισθησίες σου και θα σε φέρει πιο κοντά με τους ανθρώπους που αγαπάς. Η ημέρα ενδείκνυται για να αποκαταστήσεις σχέσεις που είχαν διαταραχθεί τις προηγούμενες ημέρες καθώς θα αφήσεις για λίγο τον εγωισμό σου και θα είναι πιο εύκολο να συνεννοηθείς με τους άλλους!

Σήμερα η τρυφερότητα που θα δείξεις στο ταίρι σου θα σας φέρει κοντά και θα ενισχύσει το ερωτικό κλίμα μεταξύ σας. Αν δεν έχεις βρει το ταίρι σου, άφησε τη ρομαντική πλευρά του εαυτού σου να κατακτήσει αυτόν/ην που θέλεις.

 

ΤΟΞΟΤΗΣ

Σήμερα δεν θα έχεις τη γνωστή ενέργεια που σε διακρίνει και θα προτιμήσεις να χαθείς στις σκέψεις σου χωρίς να ασχοληθείς με τίποτε άλλο. Η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στο Σκορπιό και το τρίγωνο που θα σχηματίσει με τον Ποσειδώνα από τους Ιχθύς, θα σε βοηθήσει να χαλαρώσεις και να αφήσεις προς στιγμήν υποχρεώσεις και θέματα της καθημερινότητας. Η διαίσθηση σου θα είναι οξυμένη σήμερα και αν την ακούσεις θα καταφέρεις να προφυλαχθείς από λάθος ενέργειες αλλά και “ακατάλληλους” ανθρώπους.

Η σχέση με το ταίρι σου θα γίνει το καταφύγιο σου σήμερα και θα νιώσεις την ηρεμία που αποζητάς. Αν δεν έχεις βρει το ταίρι σου μια νέα γνωριμία θα σε γεμίσει με θετικά συναισθήματα αλλά θα πρέπει να περιμένεις λίγο μέχρι να βγάλεις τα συμπεράσματα σου.

 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Οι φίλοι σου και οι άνθρωποι που σας ενώνουν κοινές δραστηριότητες σε ομάδες και συλλόγους θα βρίσκονται στο προσκήνιο και σήμερα. Η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στο Σκορπιό και το τρίγωνο που θα σχηματίσει με τον Ποσειδώνα από τους Ιχθύς το απόγευμα, θα ενισχύσει τον αλτρουισμό σου. Η διάθεση σου να προσφέρεις τη βοήθεια σου οπουδήποτε τη χρειαστούν θα κερδίσει τις εντυπώσεις και θα σε κάνει δημοφιλή στον περίγυρο σου! Πρόσεξε βέβαια καθώς θα έχεις και κάποιες υποχρεώσεις που δεν θα πρέπει να αμελήσεις.

Η υποστήριξη του/της συντρόφου σου σε οτιδήποτε και να αποφασίσεις να κάνεις θα σε κάνει να συνειδητοποιήσεις πως είναι ο άνθρωπος σου! Αν δεν έχεις βρει το ταίρι σου είναι πιθανό να έρθεις κοντά με κάποιο πρόσωπο που δραστηριοποιείστε μαζί προς ένα κοινό σκοπό.

 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Σήμερα θα προσπαθήσεις να εκμεταλλευτείς τη φαντασία σου προκειμένου να βρεις μια καλή ιδέα για τη δουλειά που θα σε κάνει να ξεχωρίσεις. Η Σελήνη βρίσκεται στο Σκορπιό και το τρίγωνο που θα σχηματίσει με τον Ποσειδώνα από τους Ιχθύς, θα σε βοηθήσει να βρεις πρωτότυπους τρόπους να προωθήσεις τις ιδέες σου. Ο  συνδυασμός της φιλοδοξίας σου και της ευαισθησίας σου θα είναι ανυπέρβλητος σήμερα και αν τον εκμεταλλευτείς σωστά, θα καταφέρεις να ξεχωρίσεις!

Μια ιδέα που έχει ο/η σύντροφός σου θα γίνει η αφορμή για να βρεις τη λύση σε κάποιο επαγγελματικό σου θέμα. Αν δεν έχεις βρει το ταίρι σου, ο έρωτας στον επαγγελματικό σου χώρο δεν είναι πολύ καλή ιδέα!

 

ΙΧΘΥΕΣ

Η ανάγκη σου να κάνεις ένα ταξίδι ή μια κοντινή εξόρμηση σε κάποιο μέρος που σου αρέσει θα γίνει επιτακτική σήμερα καθώς η  Σελήνη βρίσκεται στο Σκορπιό και σου δημιουργεί τάσεις φυγής. Το τρίγωνο που θα σχηματίσει με τον Ποσειδώνα που βρίσκεται στο ζώδιο σου νωρίς το απόγευμα, θα σε κάνει να βρεις τρόπο ώστε να ταξιδέψεις έστω και νοητά. Ένα βιβλίο, μια καλή ταινία ακόμα και μια αναδρομή σε όμορφες στιγμές θα πραγματοποιήσουν την ανάγκη σου και θα σε ταξιδέψουν!

Μια ρομαντική βόλτα με το ταίρι σου θα σε γεμίσει όμορφα συναισθήματα για αυτό μη μείνετε σπίτι σήμερα! Αν δεν έχεις βρει το ταίρι σου, θα εντυπωσιαστείς από μια γνωριμία που θα κάνεις μέσα από το περιβάλλον σου!