Ζώδια

Τα ζώδια της ημέρας

By  | 

Οι προβλέψεις για σήμερα 31/5.

ΚΡΙΟΣ

Η ημέρα θα είναι ιδιαίτερα ευνοϊκή για τους εκπροσώπους του ζωδίου σου καθώς η Σελήνη εξακολουθεί να παραμένει στο Λέοντα και να σχηματίζει ένα μεγάλο τρίγωνο με τον Κρόνο από τον Τοξότη και την Αφροδίτη με τον Ουρανό που βρίσκονται στο ζώδιο σου. Αυτό θα σου φέρει ξαφνικές ευκαιρίες να γνωρίσεις νέους ανθρώπους, να φλερτάρεις, να διασκεδάσεις και παρόλα αυτά να μη χάσεις το μέτρο! Εκμεταλλεύσου την ημέρα για να προωθήσεις προσωπικά θέματα αλλά και κάποιο ταξίδι που έχεις κατά νου.

Σήμερα θα έχεις την ευκαιρία να αλλάξεις τα κακώς κείμενα στη σχέση με το ταίρι σου και να δημιουργήσεις νέες βάσεις. Αν δεν έχεις βρει το ταίρι σου μια νέα γνωριμία θα έρθει εκεί που δεν το περιμένεις αλλά θα έχει και όλες τις προϋποθέσεις για να παραμείνει!

 

ΤΑΥΡΟΣ

Η προσοχή σου θα συνεχίσει να βρίσκεται στο σπίτι και στην οικογένεια σου καθώς θέλεις να βάλεις δουλειές και υποχρεώσεις σε μια τάξη. Η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στο Λέοντα και το μεγάλο τρίγωνο που σχηματίζει με την Αφροδίτη και τον Ουρανό από τον Κριό αλλά και τον Κρόνο από τον Τοξότη, θα σου φέρει ευκαιρίες. Είναι πιθανό να έχεις κάποιο ευχάριστο νέο σχετικά με κάποιο θέμα που αφορά το σπίτι σου και μια ευχάριστη εξέλιξη σε οικονομικά θέματα που αφορούν και τρίτους.  Πρόσεξε όμως καθώς οι ευκαιρίες που θα σου παρουσιαστούν σήμερα, εντός και εκτός σπιτιού, χρειάζονται λεπτό χειρισμό και όχι νεύρα και βιασύνη!

Το ταίρι σου θα είναι πιστός σου σύμμαχος σε κάθε τι που σε απασχολεί και σήμερα θα το συνειδητοποιήσεις. Αν δεν έχεις βρει το ταίρι σου, μια νέα γνωριμία θα έρθει για να μείνει αν φυσικά το θελήσεις και εσύ!

ΔΙΔΥΜΟΙ

Ένα τηλέφωνο από τα αδέρφια σου ή κάποιο άλλο στενό συγγενικό σου πρόσωπο θα είναι αρκετό για να σε ξεσηκώσει και να μη θέλεις καθόλου να μείνεις στο σπίτι! Η Σελήνη βρίσκεται στο Λέοντα και το μεγάλο τρίγωνό της με την Αφροδίτη και τον Ουρανό από τον Κριό αλλά και τον Κρόνο από τον Τοξότη, θα σου προσφέρει απίστευτη βοήθεια! Σήμερα όλοι θα ζητούν τη συμβουλή σου και θα γίνεις δημοφιλής στις παρέες και τους χώρους που θα επιλέξεις να κινηθείς. Οι επαφές με κόσμο θα σου φτιάξουν τη διάθεση αλλά μπορεί να φέρουν και μια πολύ ενδιαφέρουσα και ξεχωριστή γνωριμία.

Το ταίρι σου θα γίνει ο υποστηρικτής σου σήμερα καθώς οι ιδέες και οι απόψεις σου θα το κάνουν να σε ερωτευτεί ξανά! Αν δεν έχεις βρει το ταίρι σου, πλησίασε αυτόν/η που θέλεις καθώς το επικοινωνιακό σου ταλέντο θα είναι το διαβατήριό σου για την επιτυχία!

 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Σήμερα η ημέρα προσφέρεται για να δραστηριοποιηθείς ώστε να ασχοληθείς με οικονομικές υποχρεώσεις και να βάλεις σε μια τάξη θέματα που μπορεί να έχεις αφήσει ημιτελή. Η Σελήνη βρίσκεται στο Λέοντα και το μεγάλο τρίγωνο που σχηματίζει με την Αφροδίτη και τον Ουρανό από τον Κριό αλλά και τον Κρόνο από τον Τοξότη, θα είναι σύμμαχος στα σχέδιά σου. Είναι πιθανό να ανταμειφθεί η εργασία και η προσφορά σου στη δουλειά και να νιώσεις περήφανος/η. Η ημέρα προσφέρεται για να φέρεις στα μέτρα σου οικονομικά θέματα και να βγεις και κερδισμένος/η!

Η ημέρα μπορεί να έχει ανατροπές στη σχέση σου καθώς θα είναι δύσκολο να συγκρατήσεις αυτά που σκέφτεσαι. Αν δεν έχεις βρει το ταίρι σου μια νέα γνωριμία μπορεί να συμβεί στη δουλειά, στην τράπεζα και σε άλλα μέρη που δεν περιμένεις!

 

ΛΕΩΝ

Η Σελήνη θα βρίσκεται για λίγο ακόμα στο ζώδιο σου και θα μεταβάλει τα θέλω σου και τις ανάγκες σου με αστραπιαίους ρυθμούς. Το μεγάλο τρίγωνο που σχηματίζει με τον Ουρανό και την Αφροδίτη από τον Κριό και τον Κρόνο από τον Τοξότη, είναι εξαιρετικά ευνοϊκό για εσένα. Σήμερα θα κάνεις νέες γνωριμίες , θα συσφίξεις τις σχέσεις σου με τα αγαπημένα σου πρόσωπα και φυσικά δεν θα λείψουν οι ευκαιρίες για να φλερτάρεις ή να κάνεις ένα ταξίδι! Εκμεταλλεύσου κάθε στιγμή της ημέρας καθώς είναι στα μέτρα σου!

Το ταίρι σου θα είναι ο άνθρωπος που θα σε συγκρατήσει καθώς σήμερα μπορεί -κάποιες στιγμές- να χάσεις το μέτρο. Αν δεν έχεις βρει το ταίρι σου μια νέα γνωριμία που θα κάνεις σήμερα έχει πολλές πιθανότητες να γίνει το επόμενο σου ταίρι!

 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Σήμερα θέλεις να βρεις χρόνο να ξεκουραστείς, όμως το μυαλό σου δεν θα έχει την ίδια διάθεση καθώς θα δουλεύει υπερωρίες! Η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στο Λέοντα και το μεγάλο τρίγωνο που σχηματίζει με την Αφροδίτη και τον Ουρανό από τον Κριό και τον Κρόνο από τον Τοξότη, θα σε βοηθήσει να συγκροτήσεις τη σκέψη σου. Με αυτό τον τρόπο είναι πιθανό να καταφέρεις να βρεις λύσεις σε οικογενειακά και οικονομικά θέματα αρκεί να μην παρασυρθείς από τις ανασφάλειες σου καθώς θα δώσουν και εκείνες το παρόν.

Η επαφή με το ταίρι σου θα σε βοηθήσει να χαλαρώσεις και να περάσεις ωραίες στιγμές στην προσωπική σου ζωή ! Αν δεν έχεις βρει το ταίρι σου, μια νέα και πιθανό ξαφνική γνωριμία θα σου προκαλέσει πεταλούδες στο στομάχι…

 

ΖΥΓΟΣ

Οι στόχοι που μοιράζεσαι με τους φίλους σου και οι τρόποι που μπορείτε να τους επιτύχετε θα είναι το κύρια θέματα συζήτησης για σήμερα. Η Σελήνη βρίσκεται στο Λέοντα και το μεγάλο τρίγωνο που σχηματίζει με την Αφροδίτη και τον Ουρανό από τον Κριό και τον Κρόνο από τον Τοξότη, θα βοηθήσει τις προσωπικές και φιλικές σου σχέσεις. Η ορθή σου σκέψη και η καλή σου κρίση θα σε βοηθήσει να ξεχωρίσεις και είναι πιθανό να χρειαστεί να αναλάβεις ηγετικό ρόλο σε μια συλλογική εργασία. Είναι πιθανό να συμβούν και γεγονότα εκτός προγράμματος, όμως αυτά θα είναι τα καλύτερα!

Σήμερα θα κερδίσεις την υποστήριξη του/της συντρόφου σου με οτιδήποτε και να ασχοληθείς και αυτό θα βοηθήσει την ψυχολογία σου. Αν ψάχνεις το ταίρι σου, μια νέα γνωριμία θα έρθει ξαφνικά αλλά δεν αποκλείεται να είναι το ταίρι που πάντα περίμενες…

 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Σήμερα θα έχεις τη δυνατότητα να κάνεις ένα βήμα και να φτάσεις πιο κοντά στους επαγγελματικούς σου στόχους. Σε αυτό θα βοηθήσει η Σελήνη από το Λέοντα και το μεγάλο τρίγωνο που σχηματίζει με την Αφροδίτη και τον Ουρανό από τον Κριό αλλά και τον Κρόνο από τον Τοξότη. Κάποιο επαγγελματικό ραντεβού μπορεί να έχει επιτυχημένη έκβαση καθώς ξέρεις ακριβώς τις επαγγελματικές ανάγκες σου και πώς να τις πραγματοποιήσεις. Οτιδήποτε και να ξεκινήσει σήμερα έχει πολλές πιθανότητες να διαρκέσει!

Οι επαγγελματικές σου υποχρεώσεις θα είναι αρκετές, όμως θα βρεις χρόνο για το ταίρι σου καθώς θα είναι η κινητήριος δύναμη σου! Αν δεν έχεις βρει το ταίρι σου, μια επαγγελματική γνωριμία θα κάνει τη διαφορά καθώς μπορεί να μετατραπεί εν ριπή οφθαλμού σε αισθηματική!

 

ΤΟΞΟΤΗΣ

Η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στο Λέοντα και αυτό είναι ήδη θετικό για εσένα και τις επιθυμίες σου, αλλά σήμερα θα έχει και ενισχύσεις! Το μεγάλο τρίγωνο που σχηματίζει με την Αφροδίτη και τον Ουρανό από τον Κριό και τον Κρόνο που βρίσκεται στο ζώδιο σου θα σε βοηθήσουν ακόμα περισσότερο! Η ημέρα ευνοεί θέματα πιστοποιήσεων και σπουδών και μπορεί να φέρει και ένα ταξίδι εκεί που δεν το περιμένεις! Σήμερα οι πιθανότητες να περάσεις καλά, να κάνεις νέες γνωριμίες και να γίνεις δημοφιλής στον περίγυρο σου αυξάνονται επικίνδυνα, γεγονός που αν το εκμεταλλευτείς, θα περάσεις μια πολύ όμορφη και εποικοδομητική ημέρα!
Αφιέρωσε τον ελεύθερο σου χρόνο στο ταίρι σου και κάντε μια βόλτα σε συγγενείς και φίλους ή πραγματοποιήστε μια μονοήμερη απόδραση! Αν δεν έχεις βρει το ταίρι σου, είναι πιθανό μια νέα γνωριμία θα ξεχωρίσει από τις υπόλοιπες!

 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Σήμερα η διάθεση σου θα είναι υποτονική καθώς οι ανησυχίες σου θα υπερτερήσουν. Η Σελήνη από το ζώδιο του Λέοντα και το μεγάλο τρίγωνο που σχηματίζει με την Αφροδίτη και τον Ουρανό από τον Κριό και τον Κρόνο από τον Τοξότη, θα σε βοηθήσει να ξαναβρείς τον εαυτό σου!  Εστίασε ακόμα και σε κάτι μικρό αλλά ικανό να σου φτιάξει τη διάθεση και βγες από τον φαύλο κύκλο των απωθημένων σου. Η ημέρα είναι ευνοϊκή για να κάνεις οικονομικούς διακανονισμούς και να τακτοποιήσεις οφειλές με τρίτους ή το δημόσιο.

Η διάθεση σου θα γίνει ιδιαίτερα ερωτική και θα ξαφνιάσει ευχάριστα το ταίρι σου. Αν δεν έχεις βρει το ταίρι σου, μια νέα γνωριμία μπορεί να ξεκινήσει σαν κάτι περιστασιακό αλλά μπορεί εύκολα να αλλάξει status και να γίνει μόνιμη!

 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Οι σχέσεις με τους ανθρώπους που βρίσκονται δίπλα σου, είτε σε επαγγελματικό είτε σε προσωπικό επίπεδο, θα έχουν την τιμητική τους σήμερα και θα τραβήξουν την προσοχή σου. Η Σελήνη βρίσκεται στο Λέοντα και το μεγάλο τρίγωνο που σχηματίζει με την Αφροδίτη και τον Ουρανό από τον Κριό και τον Κρόνο από τον Τοξότη, θα σε βοηθήσει να πράξεις σωστά. Μια αφορμή μπορεί να είναι αρκετή για να συνειδητοποιήσεις ποιοι είναι οι άνθρωποι που θέλεις να μείνουν στη ζωή σου και ποιοι όχι. Η ορθή σου κρίση θα είναι πολύτιμος βοηθός σήμερα και θα δημιουργήσει τις κατάλληλες προϋποθέσεις για να ξεκαθαρίσεις το τοπίο!

Δώσε σημασία στα λόγια του/της συντρόφου σου καθώς μπορεί να σου δώσουν λύση σε κάποιο θέμα που δεν περιμένεις. Αν δεν έχεις βρει το ταίρι σου, κράτησε τον άνθρωπο που πιστεύεις πως είναι αυτός/η που θέλεις και μη χάσεις την ευκαιρία!

 

ΙΧΘΥΕΣ

Η Σελήνη που εξακολουθεί να βρίσκεται στο Λέοντα, δεν θα σε αφήσει να βαρεθείς καθώς θα φέρει δουλειές, αγγαρείες και υποχρεώσεις. Το μεγάλο τρίγωνο που σχηματίζει με την Αφροδίτη και τον Ουρανό από τον Κριό και τον Κρόνο από τον Τοξότη, θα σε βοηθήσει να αντιληφθείς τις ευκαιρίες σε εργασιακά θέματα. Αν δουλέψεις χωρίς να παραπονεθείς και δεν ψάξεις να βρεις αφορμές για να το αποφύγεις, τότε σίγουρα θα ανταμειφθείς υλικά και θα αναγνωριστεί και η εργατικότητα σου.

Η συμπεριφορά του/της συντρόφου σου μπορεί να σου φανεί περίεργη σήμερα για αυτό κάνε μια συζήτηση προκειμένου να διαπιστώσεις τι συμβαίνει. Αν δεν έχεις βρει το ταίρι σου, εμπιστεύσου την κρίση σου σχετικά με αυτόν/η που σου αρέσει.