Ζώδια

Τα ζώδια της ημέρας

By  | 

Οι προβλέψεις της ημέρας!

ΚΡΙΟΣ

Οι οικογενειακές συγκεντρώσεις μπορεί να συνεχιστούν για λίγο ακόμα καθώς η Σελήνη από τον Καρκίνο θα τονίσει τους δεσμούς αίματος! Το μεσημέρι η Σελήνη θα περάσει στο φιλικό ζώδιο του Λέοντα και θα αισθανθείς απευθείας τη διαφορά καθώς θα ξεκινήσεις να βρίσκεις την εξωστρέφεια και την καλή σου διάθεση! Το δεύτερο μισό της ημέρας ενδείκνυται για να συναντήσεις φίλους σου και να ασχοληθείς με δραστηριότητες που σου αρέσουν! Μη μείνεις μέσα λοιπόν, κάνε την εμφάνιση σου και μάγεψε τα πλήθη!

Η σχέση σου θα είναι προτεραιότητα σου σήμερα και θα σε βοηθήσει να ξαναβρείς την καλή σου διάθεση. Αν δεν έχεις βρει το ταίρι σου, δε χρειάζεται να ανησυχείς καθώς σήμερα θα σου δοθούν ευκαιρίες να κάνεις νέες γνωριμίες!

ΤΑΥΡΟΣ

Τα τηλέφωνα από γνωστούς και συγγενείς θα ξεκινήσουν από το πρωί και οι προτάσεις για καφέ από γείτονες θα καταφθάνουν καθώς η Σελήνη λίγο πριν φύγει από τον Καρκίνο θα δώσει το επικοινωνιακό της στίγμα. Το μεσημέρι θα περάσει στο Λέοντα και η προσοχή σου θα στραφεί εντός της οικίας. Ένα θέμα που απασχολεί τους δικούς σου ή ένα θέμα που μπορεί να γίνει αιτία να προκύψουν διαφωνίες, θα σε κρατήσει αρκετά απασχολημένο/η! Οτιδήποτε και αν αποφασίσεις κάνε το με σκέψη και όχι με παρόρμηση!

Το ενδιαφέρον του/της συντρόφου σου μπορεί να το μεταφράσεις σαν ανάκριση και θα προκύψουν εντάσεις. Αν δεν έχεις βρει το ταίρι σου, η συναισθηματική σου αναστάτωση δεν θα είναι καλός σύμβουλος για αισθηματικά θέματα.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Το πρωί θα είσαι αρκετά απασχολημένος/η με οικονομικά θέματα καθώς θα προσπαθήσεις να τα διευθετήσεις ώστε να τελειώνεις και να ξέρεις τι θα μείνει στο ταμείο. Το μεσημέρι το πέρασμα της Σελήνης στο ζώδιο του Λέοντα θα ενισχύσει τα επικοινωνιακά σου χαρίσματα και θα είναι αρκετά δύσκολο να παραμείνεις προσηλωμένος/η σε λογαριασμούς και αποδείξεις! Οι συναντήσεις με αγαπημένα σου πρόσωπα θα έχουν την τιμητική τους καθώς θέλεις να ξεφύγεις από τη ρουτίνα της καθημερινότητας και να κάνεις χαλαρές συζητήσεις!

Πάρε το ταίρι σου και κάντε μια βόλτα σήμερα το βράδυ και φυσικά άδραξε την ευκαιρία για να συζητήσεις μαζί του οτιδήποτε σε απασχολεί. Αν δεν έχεις βρει το ταίρι σου, μια γνωριμία μέσα από το στενό σου περίγυρο θα σου αρέσει πολύ!

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Η Σελήνη θα παραμείνει για λίγο ακόμα στο ζώδιο σου και θα έχεις την ευκαιρία είτε να τσακωθείς είτε να έρθεις κοντά με τα αγαπημένα σου πρόσωπα, αλλά η επιλογή θα είναι στο χέρι σου. Το μεσημέρι η Σελήνη θα περάσει στο Λέοντα και θα σε βάλει στη διαδικασία να ασχοληθείς με οικονομικά θέματα, τράπεζες και συμφωνίες. Αν βάλεις κάτι στο μυαλό σου, σίγουρα θα το επιτύχεις, αρκεί να μην αφήσεις την ανασφάλεια σου να κατευθύνει τις αποφάσεις σου.

Το μυαλό σου θα βρίσκεται σε οικονομικά θέματα αλλά μην ασχοληθείς μόνο με αυτά και βρες λίγο χρόνο και για το ταίρι σου καθώς και εσύ θα χρειαστείς ένα διάλλειμα. Αν δεν έχεις βρει το ταίρι σου μην αφήσεις την ανασφάλεια σου να φανεί σε ένα ραντεβού.

ΛΕΩΝ

Σήμερα θα είσαι για λίγο ακόμα νωχελικός/η και συγκεκριμένα για όσο η Σελήνη εξακολουθεί να παραμένει στον Καρκίνο. Το μεσημέρι που η Σελήνη θα περάσει στο ζώδιο σου, θα σε ξεσηκώσει και θα σε γεμίσει ενέργεια. Βέβαια η ενέργεια και η διάθεση σου θα μεταβάλλεται και η συναισθηματική σου κατάσταση θα αλλάζει με ευκολία. Απόφυγε να εκτονώσεις την κυκλοθυμία σου στους αγαπημένους σου καθώς είναι πιθανό να ανυπομονούν πότε θα ξαναγίνεις νωχελικός/η!

Το ταίρι σου θα βρεθεί στο επίκεντρο της προσοχής σου αλλά δεν είναι σίγουρο αν θα βρεθεί για καλό σκοπό ή για να εκτονώσεις την κυκλοθυμία σου. Αν δεν έχεις βρει το ταίρι σου μην μονοπωλήσεις τη συζήτηση και άκουσε τι έχει να σου πει και αυτός/η που θέλεις.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Η ημέρα θα ξεκινήσει με συναντήσεις και συζητήσεις με φίλους, συναδέλφους και γνωστούς καθώς θα σε απασχολήσουν περισσότερο τα θέματα της παρέας παρά με τα δικά σου! Το μεσημέρι η Σελήνη θα περάσει στον Λέοντα και θα στρέψει το ενδιαφέρον σου «έσω» και όχι «έξω». Οι σκέψεις σου, οι επιθυμίες σου, οι ανασφάλειες σου και οι ανησυχίες σου θα επηρεάσουν τη διάθεση σου και θα μονοπωλήσουν την προσοχή σου. Κράτησε μόνο τις θετικές σκέψεις και φρόντισε να απομακρύνεις τις αρνητικές καθώς, αν τις αφήσεις, θα πολλαπλασιαστούν!

Σήμερα θα ξεκινήσεις να κάνεις περίεργες σκέψεις για το ταίρι σου, θα είσαι καχύποπτος/η και –κατά συνέπεια- νευρικός/η. Αν δεν έχεις βρει το ταίρι σου, θα έχεις μια στάση άμυνας προς τους γύρω σου, γεγονός που θα γίνει αντιληπτό και στους ενδιαφερόμενους/ες!

ΖΥΓΟΣ

Η ημέρα θα ξεκινήσει γεμάτη επαγγελματικές υποχρεώσεις που δεν θα μπορέσεις να παραμελήσεις καθώς η Σελήνη από τον Καρκίνο θα σε κάνει να βάλεις την επαγγελματική αναγνώριση πάνω από όλα. Το μεσημέρι η Σελήνη θα περάσει στον Λέοντα και θα σου υπενθυμίσει πως υπάρχουν και οι φίλοι στη ζωή σου που τους έχεις παραμελήσει! Μη βρεις δικαιολογία το φορτωμένο επαγγελματικό σου πρόγραμμα και άδραξε την ευκαιρία για να κάνεις ένα διάλλειμα προκειμένου να ξεκουραστείς και να επιστρέψεις με μεγαλύτερη όρεξη!

Σήμερα ο μόνος τρόπος να μην αφήσεις ούτε το ταίρι σου ούτε τους φίλους σου παραπονεμένους είναι να κανονίσεις κάτι για όλους μαζί! Αν δεν έχεις βρει το ταίρι σου μια νέα γνωριμία θα έρθει μέσα από τον κοινωνικό σου περίγυρο και θα σε συναρπάσει!

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Η ανάγκη σου να αποδράσεις θα γίνει έντονη σήμερα και θα επιλέξεις να το κάνεις είτε μέσα από μια κοντινή εξόρμηση είτε μέσα από ένα βιβλίο ή μια ταινία. Το μεσημέρι η Σελήνη θα περάσει στο Λέοντα και θα σου υπενθυμίσει πως έχεις κάποιες επαγγελματικές υποχρεώσεις που δεν γίνεται να αγνοήσεις. Είναι πολύ πιθανό τα βλέμματα των άλλων- κυρίως αυτών που βρίσκονται στο επαγγελματικό σου περίγυρο- να στραφούν πάνω σου σήμερα γι αυτό πρόσεξε οτιδήποτε πεις και κάνεις!

Το ταίρι σου είναι πιθανό να μην καταλάβει τη μανία που σε έπιασε για τη δουλειά και αν δεν θέλεις να ξεκινήσει τα παράπονα, προτίμησε να το δεις το πρωί που τα πράγματα θα είναι πιο χαλαρά. Αν δεν έχεις βρει το ταίρι σου οι νέες γνωριμίες θα είναι ως επί το πλείστον επαγγελματικές σήμερα!

ΤΟΞΟΤΗΣ

Η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στον Καρκίνο και να αναμοχλεύει μνήμες που θα σου προκαλέσουν συναισθηματική αναστάτωση. Το μεσημέρι η Σελήνη θα περάσει στον Λέοντα και θα σε βοηθήσει να ξαναβρείς την καλή σου διάθεση και την αισιοδοξία σου! Είναι πιθανό να περάσεις στο άλλο άκρο, να γίνεις ιδιαίτερα επικοινωνιακός/η και να βρεις την αφορμή για να κάνεις δημόσιες σχέσεις! Η επικοινωνία με γνωστούς, συγγενείς, φίλους και κουμπάρους επιβάλλεται καθώς θα σου δώσει την ευκαιρία να συσφίξεις τις σχέσεις σας!

Σήμερα το ταίρι σου θα σε παρακινήσει να ξεκινήσετε τις επισκέψεις σε αγαπημένα σας πρόσωπα ώστε να βγείτε από την αδράνεια! Αν δεν έχεις βρει το ταίρι σου, η επικοινωνιακή σου διάθεση από το μεσημέρι και μετά θα σε βοηθήσει και στα αισθηματικά σου θέματα!

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Οι άνθρωποι που βρίσκονται γύρω σου θα σε επηρεάσουν αρκετά καθώς σήμερα θα έχεις μεγαλύτερη εμπιστοσύνη στους άλλους παρά σε εσένα. Το μεσημέρι η Σελήνη θα περάσει στο Λέοντα και θα φέρει στο προσκήνιο κάθε τι που σε έχει πικράνει με αποτέλεσμα να γίνεις εσωστρεφής. Σήμερα είναι πολύ πιθανό να συνειδητοποιήσεις τα συναισθήματα σου για κάποιον/α, γεγονός που θα σου δημιουργήσει μια αναστάτωση. Μη φοβηθείς να κάνεις την ενδοσκόπησή σου καθώς θα σε βοηθήσει να καταλάβεις πολλά πράγματα για εσένα και τα συναισθήματα που κρύβεις.

Σήμερα θα γίνεις αρκετά καχύποπτος/η με το ταίρι σου και θα προσπαθήσεις να καταλάβεις τα πραγματικά αισθήματα του για εσένα. Αν δεν έχεις βρει το ταίρι σου μια νέα γνωριμία θα ξυπνήσει έντονα συναισθήματα!

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Η Σελήνη θα βρίσκεται για λίγο ακόμα στον Καρκίνο και θα είναι η κατάλληλη ευκαιρία για να τακτοποιήσεις κάποιες εκκρεμότητες της καθημερινότητας. Το μεσημέρι η Σελήνη θα περάσει στο Λέοντα και η προσοχή σου θα στραφεί αλλού και συγκεκριμένα στους ανθρώπους που βρίσκονται δίπλα σου. Αυτό που έχεις ανάγκη είναι η αποδοχή τους και γι αυτό θα βάλεις τα θέλω τους σε προτεραιότητα. Προσπάθησε να βρεις χρόνο και για τον εαυτό σου καθώς είναι ο πιο σημαντικός κριτής σου!

Η προσοχή σου θα στραφεί εξ ολοκλήρου στη σχέση σου σήμερα καθώς, μέσα από το ταίρι σου, θα πάρεις και την επιβεβαίωση που χρειάζεσαι για εσένα. Αν δεν έχεις βρει το ταίρι σου μην καταθέσεις τα συναισθήματα σου σε κάποιον/α που δεν σου έχει δείξει ακόμα τις προθέσεις του.

ΙΧΘΥΕΣ

Η ενέργειά σου δεν θα σε εγκαταλείψει ούτε σήμερα καθώς η Σελήνη από τον Καρκίνο θα σε υποστηρίζει φανερά! Εκμεταλλεύσου το ωραίο πρωινό για να πιεις ένα καφέ με φίλους ή να ασχοληθείς με δραστηριότητες που σε γεμίζουν. Το μεσημέρι η Σελήνη θα περάσει στον Λέοντα και θα σημάνει το τέλος του διαλλείματος καθώς θα σου υπενθυμίσει κάποιες υποχρεώσεις σου. Μην τις αφήσεις για αύριο καθώς αύριο θα έρθουν και άλλες και τελικά θα καταλήξεις να κάνεις αγώνα δρόμου για να προλάβεις!

Προτίμησε να δεις το ταίρι σου το πρωί καθώς αργότερα μπορεί να θυμηθείς πως έχεις αφήσει υποχρεώσεις που πρέπει να τελειώσεις. Αν δεν έχεις βρει το ταίρι σου η ενέργεια σου θα μαγνητίσει τους ανθρώπους που θα βρεθούν δίπλα σου!

Καλή εβδομάδα!