Ζώδια

Τα ζώδια της ημέρας

By  | 

Οι προβλέψεις της ημέρας!

ΚΡΙΟΣ

Οι άνθρωποι που απαρτίζουν τον περίγυρο σου θα δώσουν δυναμικό παρόν στην ημέρα και θα διεκδικήσουν λίγο από το χρόνο σου. Η Σελήνη βρίσκεται στους Διδύμους και το τρίγωνο που σχηματίζει με το Δία από το Ζυγό, είναι μια εξαιρετική ευκαιρία για να κάνεις νέες γνωριμίες και να γίνεις ιδιαίτερα δημοφιλής στον περίγυρό σου. Την ίδια στιγμή, το τετράγωνο της Σελήνης με τον Ποσειδώνα από τους Ιχθύς, σου εφιστά την προσοχή καθώς οι φοβίες σου μπορεί να σου προκαλέσουν αμφιθυμία και μια τάση να τα βάλεις με όλους!

Σήμερα θα πρέπει να γίνεις σκεπτικός/η σε περίπτωση που ακούσεις από το ταίρι σου μεγάλα λόγια καθώς το πιο πιθανό είναι να μην ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα. Αν δεν έχεις βρει το ταίρι σου χρειάζεται να είσαι προσεκτικός/η σε νέες γνωριμίες καθώς ο ενθουσιασμός σου δεν θα σε αφήσει να δεις καθαρά.

 

ΤΑΥΡΟΣ

Σήμερα θα νιώθεις ανασφαλής και θα προσπαθήσεις να μην αφήσεις οικονομικές εκκρεμότητες καθώς θα εντείνουν περισσότερο την ανασφάλεια σου. Η Σελήνη βρίσκεται στους Διδύμους και το τρίγωνο που σχηματίζει με το Δία από το Ζυγό, μπορεί να σου φέρει έναν αέρα ανανέωσης στο πορτοφόλι σου ενώ δεν το περιμένεις. Βέβαια θα πρέπει να εξετάσεις προσεκτικά κάθε τι που θα ακούσεις ή θα σου υποσχεθούν σήμερα καθώς το τετράγωνο της Σελήνης με τον Ποσειδώνα από τους Ιχθύς, θα δημιουργήσει πλάνες!

Η σχέση με το ταίρι σου έχει συναισθηματικό υπόβαθρο γι αυτό μην προσπαθήσεις να μετρήσεις τι παίρνεις και τι δίνεις καθώς θα πάρεις λάθος αποφάσεις. Αν δεν έχεις βρει το ταίρι σου, μια νέα γνωριμία θα σου χαρίσει αυτοπεποίθηση αλλά δεν θα πρέπει να ακούσεις όλα όσα θα σου πει.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Η Σελήνη βρίσκεται στο ζώδιο σου και οι προσωπικές σου σχέσεις θα γίνουν  προτεραιότητα. Το τρίγωνο που σχηματίζει με το Δία από το Ζυγό, είναι μια ιδιαίτερα ευνοϊκή όψη που θα σε βοηθήσει να κατακτήσεις τους γύρω σου και μάλιστα με ευκολία. Ο ενθουσιασμός σου θα είναι δύσκολο να περάσει απαρατήρητος/η σήμερα αλλά το τετράγωνο της Σελήνης με τον Ποσειδώνα από τους Ιχθύς, καραδοκεί. Πρέπει να είσαι ιδιαίτερα προσεκτικός/η όσον αφορά επαγγελματικές επιλογές καθώς δεν θα είναι όπως θα σου τις παρουσιάσουν.

Σήμερα είσαι αποφασισμένος/η να πεις οτιδήποτε χρειαστεί στο ταίρι σου προκειμένου να το πείσεις για κάτι που θέλεις! Αν δεν έχεις βρει το ταίρι σου, μια νέα γνωριμία θα σε ενθουσιάσει αλλά προσπάθησε να συγκρατηθείς ώστε να πάρεις σωστές αποφάσεις.

 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Σήμερα δεν θα είσαι ιδιαίτερα δραστήριος/α καθώς η Σελήνη από τους Διδύμους θα κάνει νωχελική τη διάθεση σου, με αποτέλεσμα ακόμα και οι πιο απλές δραστηριότητες να σου φαίνονται τεράστιες. Το τρίγωνο που σχηματίζει με το Δία από το Ζυγό, θα σε βοηθήσει να ανακτήσεις την αυτοπεποίθηση σου και μπορεί να φέρει κάποιο καλό νέο σχετικά με θέματα οικίας. Το τετράγωνο της Σελήνης με τον Ποσειδώνα από τους Ιχθύς, σου εφιστά την προσοχή καθώς η ημέρα θα έχει και παραπλανήσεις.

Το ταίρι σου θα είναι πρόθυμο να σε βοηθήσει με τις υποχρεώσεις σου και εσύ θα καταφέρεις να χαλαρώσεις! Αν δεν έχεις βρει το ταίρι σου μια νέα γνωριμία θα σε αποσυντονίσει και θα πρέπει να ανακτήσεις την κυριαρχία σου!

 

ΛΕΩΝ

Οι φίλοι σου και οι άνθρωποι που μοιράζεσαι κοινά όνειρα και στόχους θα είναι η προτεραιότητα σου για σήμερα καθώς η Σελήνη από τους Διδύμους αγαπά να βρίσκεται με κόσμο! Το τρίγωνο που σχηματίζει με το Δία από το Ζυγό, θα είναι ιδιαίτερα βοηθητικό για να γνωρίσεις νέους ανθρώπους και να περάσεις όμορφες στιγμές με φίλους, συγγενείς ακόμα και γείτονες! Την ίδια στιγμή το τετράγωνο της Σελήνης με τον Ποσειδώνα από τους Ιχθύς, θα θολώσει την κρίση σου γι αυτό μη βιαστείς να βγάλεις συμπεράσματα για τους ανθρώπους γύρω σου.

Μην αφήσεις το ταίρι σου εκτός των σχεδίων σου για απόψε καθώς μπορεί να παρασυρθείς σε φλερτ εκτός σχέσης! Αν δεν έχεις βρει το ταίρι σου, δεν είναι καλή ιδέα να ανταποκριθείς στο φλερτ κάποιου/ας φίλου/ης σου καθώς το πιο πιθανό είναι να το μετανιώσεις.

 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Τα θέματα που αφορούν την καριέρα σου και τη δημόσια εικόνα σου θα σε απασχολήσουν σήμερα καθώς η Σελήνη από τους Διδύμους θα τονίσει την ανάγκη σου για εξέλιξη και αναγνώριση. Το τρίγωνο που σχηματίζει με το Δία από το Ζυγό, μπορεί να φέρει κάποια επαγγελματική πρόταση που θα τονώσει την αυτοπεποίθηση σου. Την ίδια στιγμή το τετράγωνο της Σελήνης με τον Ποσειδώνα από τους Ιχθύς, θα δημιουργήσει το κατάλληλο σκηνικό για να παραπλανηθείς και να εκτεθείς. Αξιολόγησε σημαντικές προτάσεις -αλλά και τους γύρω σου- μια άλλη ημέρα με πιο ορθή κρίση.

Η σχέση με το ταίρι σου δεν θα είναι προτεραιότητα σου σήμερα και, για να αποφύγεις τις εντάσεις, θα του πεις πολλές δικαιολογίες. Αν δεν έχεις βρει το ταίρι σου, κράτησε μικρό καλάθι σχετικά με μια νέα γνωριμία και μη βιαστείς να βγάλεις συμπεράσματα.

 

ΖΥΓΟΣ

Η επιθυμία σου για ένα ταξίδι εξακολουθεί να υφίσταται και σήμερα καθώς η Σελήνη από τους Διδύμους θα σου δημιουργήσει την ανάγκη να φύγεις! Το τρίγωνο που σχηματίζει με το Δία που βρίσκεται στο ζώδιο σου, θα σου φέρει ευκαιρίες για να κάνεις δημόσιες σχέσεις, να αυξήσεις την κοινωνικότητα σου και να κάνεις και αυτό το ταξίδι που επιθυμείς. Την ίδια στιγμή το τετράγωνο της Σελήνης με τον Ποσειδώνα θα δημιουργήσει ευνοϊκές συνθήκες για παραπλανήσεις γι αυτό να είσαι προσεκτικός/η κυρίως με τα άτομα στα οποία θα δείξεις την εμπιστοσύνη σου.

Το ταίρι σου θα σε βάλει στη διαδικασία να φύγετε για μερικές ημέρες και είναι πολύ πιθανό να ενδώσεις. Αν δεν έχεις βρει το ταίρι σου, οι νέες γνωριμίες ελλοχεύουν κινδύνους γι αυτό μη βιαστείς να βγάλεις συμπεράσματα.

 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Σήμερα η διάθεση σου θα είναι εσωστρεφής καθώς η Σελήνη από τους Διδύμους θα σε κάνει εξαιρετικά καχύποπτο/η με όλους. Το τρίγωνο που σχηματίζει με το Δία από το Ζυγό, θα σε βοηθήσει να δεις τα πράγματα πιο αισιόδοξα και να συνειδητοποιήσεις πως σε κάποια από αυτά έχεις δώσει μεγαλύτερη σημασία από αυτή που χρειάζεται. Το τετράγωνο της Σελήνης με τον Ποσειδώνα από τους Ιχθύς, θα σου δημιουργήσει συναισθηματική υπερχείλιση και θα πρέπει να καταφέρεις να βρεις την ισορροπία ώστε να χαλαρώσεις. Δεν είναι καλή ημέρα για οικονομικές αποφάσεις γι αυτό απόφυγέ τες!

Είναι πιθανό να γίνεις συναισθηματικά χειριστικός/η με το ταίρι σου και η συμπεριφορά σου σήμερα θα έχει μια γενικευμένη υπερβολή. Αν δεν έχεις βρει το ταίρι σου, μια νέα γνωριμία θα ξυπνήσει δυνατά αισθήματα μέσα σου αλλά μην τα κοινοποιήσεις στον/στην ενδιαφερόμενο/η καθώς θα γίνουν το αδύναμο σημείο σου.

 

ΤΟΞΟΤΗΣ

Οι σχέσεις σου με τους σημαντικούς άλλους της ζωής σου θα επηρεάζουν τη διάθεσή σου καθώς η γνώμη τους είναι πολύ σημαντική για εσένα. Η Σελήνη βρίσκεται στους Διδύμους και το τρίγωνο που σχηματίζει με το Δία από το Ζυγό, θα σε κάνει δημοφιλή στον περίγυρό σου και θα σου φέρει ευκαιρίες για νέες συνεργασίες και συμφωνίες. Καλύτερα να μην πάρεις αποφάσεις σήμερα καθώς το τετράγωνο της Σελήνης με τον Ποσειδώνα θα θολώσει την κρίση σου και μπορεί να παρασυρθείς και να αποφασίσεις με βάση τα θέλω των άλλων και όχι τα δικά σου.

Το ταίρι σου μπορεί να σε «εκμεταλλευτεί» λίγο σήμερα καθώς θα καταλάβει την αδυναμία που θα του δείξεις και θα προσπαθήσει να βγει ευνοημένος/η! Αν δεν έχεις βρει το ταίρι σου, μην πιστέψεις τα λόγια των άλλων αλλά μόνο τις πράξεις!

 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Η καθημερινότητα σου θα γίνει απαιτητική για εσένα σήμερα και θα προσπαθήσεις να βάλεις τις υποχρεώσεις σου σε μια τάξη. Η Σελήνη βρίσκεται στους Διδύμους και το τρίγωνο που σχηματίζει με το Δία από το Ζυγό, θα σε βοηθήσει να εστιάσεις στη θετική πλευρά των πραγμάτων ώστε να σταματήσεις να αγχώνεσαι. Είναι πιθανό να είσαι και αρκετά τυχερός/η και να έχεις και μια «χείρα βοηθείας» από εκεί που δεν το περιμένεις. Το τετράγωνο που σχηματίζει η Σελήνη με τον Ποσειδώνα από τους Ιχθύς, σου εφιστά την προσοχή καθώς οτιδήποτε λάμπει σήμερα δεν είναι απαραίτητα χρυσός.

Προκειμένου να κάνεις το ταίρι σου να σε βοηθήσει με τις υποχρεώσεις σου, θα γίνεις λίγο υπερβολικός/η ώστε να μην μπορέσει να σου αρνηθεί. Αν δεν έχεις βρει το ταίρι σου μια νέα γνωριμία μπορεί να μη δείξει εξ’ αρχής τις προθέσεις της.

 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Σήμερα θα είναι πολύ δύσκολο να παραμείνεις προσγειωμένος/η καθώς η Σελήνη από το φιλικό ζώδιο των Διδύμων θα σου δημιουργήσει τις προϋποθέσεις για να «πετάξεις»! Το τρίγωνο που σχηματίζει με το Δία από το Ζυγό, θα ενισχύσει ακόμα περισσότερο την ανάγκη σου για να ασχοληθείς με τις χαρές της ζωής, όπως οι βόλτες με φίλους, τα ποτά, τα ξενύχτια και το φλερτ! Το τετράγωνο της Σελήνης με τον Ποσειδώνα από τους Ιχθύς, θα σου προκαλέσει μια συναισθηματική αναταραχή που δεν θα είναι βοηθητική καθώς θα σε παρασύρει σε λάθος εκτιμήσεις ανθρώπων και καταστάσεων.

Το ενδιαφέρον σου θα στραφεί προς το ταίρι σου και ο ενθουσιασμός σου θα το παρασύρει στην ίδια διάθεση με τη δική σου! Αν δεν έχεις βρει το ταίρι σου, μια νέα γνωριμία θα σε ενθουσιάσει και αυτό μπορεί να γίνει η αιτία για να κάνεις λάθος εκτιμήσεις.

 

ΙΧΘΥΕΣ

Σήμερα θα σε απασχολήσουν θέματα της οικογένειας σου καθώς η Σελήνη βρίσκεται στους Διδύμους και θα στρέψει το ενδιαφέρον σου εκεί. Το τρίγωνο που σχηματίζει με το Δία από το Ζυγό, θα σε γεμίσει αισιοδοξία και θα σε βοηθήσει να δεις τη θετική πλευρά, ακόμα και των διαφωνιών που μπορεί να προκύψουν. Το τετράγωνο της Σελήνης με τον Ποσειδώνα που βρίσκεται στο ζώδιό σου, δεν θα σου προσφέρει ευθυκρισία και θα σε κάνει να πιστέψεις πως έχεις δίκιο σε όλα!

Το ταίρι σου είναι ο άνθρωπος που εμπιστεύεσαι, όμως σήμερα καλό θα ήταν να πάρεις αποφάσεις που αφορούν εσένα μόνος/η σου καθώς πρέπει να αναλάβεις την ευθύνη των αποφάσεών σου! Αν δεν έχεις βρει το ταίρι σου, μην εμπιστευτείς μια νέα γνωριμία και κράτησε τις επιφυλάξεις σου.

πηγή: e-zwdia.gr