Ζώδια

Τα ζώδια της ημέρας

By  | 

Τι λένε τα άστρα για σήμερα;

ΚΡΙΟΣ

Σήμερα θα είσαι ο/η πρωταγωνιστής/στρια της ημέρας αδιαμφισβήτητα καθώς η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στο ζώδιο σου.  Η αντίθεση που σχηματίζει με το Δία από το Ζυγό, θα τονίσει την παρόρμησή σου και μπορεί να φέρει και μια τάση υπερβολής στη συμπεριφορά σου. Η σύνοδος που θα σχηματίσει με την Αφροδίτη νωρίς το απόγευμα, θα αυξήσει τη γοητεία σου και θα βοηθήσει να έρθεις κοντά με αγαπημένους σου ανθρώπους.

Τα αισθηματικά σου θέματα θα είναι σε προτεραιότητα σήμερα και η Αφροδίτη από το ζώδιό σου θα τα ευνοήσει. Αν έχεις ταίρι σήμερα, θα συνειδητοποιήσεις τα συναισθήματά του και θα νιώσεις ευτυχής. Αν δεν το έχεις βρει, ακόμα οι πιθανότητες να το βρεις σήμερα αυξάνονται κατακόρυφα!

 

ΤΑΥΡΟΣ

Σήμερα θα ξυπνήσεις με διάθεση να μείνεις μέσα και να μην ασχοληθείς με τίποτα ώστε να ξεκουραστείς. Η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στον Κριό και η αντίθεση που σχηματίζει με το Δία από το Ζυγό, θα «αυξήσει» τις δουλειές, τις υποχρεώσεις σου αλλά και την τάση να τεμπελιάσεις! Η σύνοδος που θα πραγματοποιήσει με την Αφροδίτη νωρίς το απόγευμα, θα φέρει στην επιφάνεια συναισθήματα που είχες κρατήσει μυστικά, κρυφούς έρωτες αλλά και κρυφούς θαυμαστές/στριες!

Η ημέρα θα φέρει μπροστά σου πειρασμούς και αν έχεις βρει το ταίρι σου, θα πρέπει να είσαι εγκρατής αν δεν θέλεις να δημιουργηθούν προβλήματα. Αν δεν έχεις βρει το ταίρι σου, κράτησε μια νέα γνωριμία για εσένα όσο και αν θέλεις να μοιραστείς το γεγονός!

 

ΔΙΔΥΜΟΙ

Η κοινωνική σου ζωή θα γίνει έντονη σήμερα καθώς θα έχεις προτάσεις για συναντήσεις και εξόδους από φίλους και συναδέλφους. Η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στον Κριό και η αντίθεση που σχηματίζει με το Δία από το Ζυγό, θα σου χαρίσει καλή διάθεση, αλλά μπορεί να σε κάνει να χάσεις το μέτρο, ακόμα και στη διασκέδαση! Η σύνοδος της Σελήνης με την Αφροδίτη νωρίς το απόγευμα, θα φέρει νέους ανθρώπους στο προσκήνιο που φυσικά θα καταφέρεις να γοητεύσεις με τον χαρακτήρα και τη γοητεία σου!

Το ταίρι σου θα ζηλέψει σήμερα καθώς με οτιδήποτε και αν ασχοληθείτε, οπουδήποτε και αν πάτε, θα τραβήξεις τα βλέμματα! Αν δεν έχεις βρει το ταίρι σου, η ενθουσιώδης διάθεση σου είναι ότι καλύτερο για νέες γνωριμίες.

 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Η ημέρα θα ξεκινήσει με αρκετές επαγγελματικές υποχρεώσεις που από τη μία ξέρεις ότι πρέπει να ασχοληθείς από την άλλη όμως επιθυμείς να τις αφήσεις στην άκρη και να πας για ένα καφέ! Η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στον Κριό και η αντίθεση που σχηματίζει με τον Δία από το Ζυγό θα φέρει επαγγελματικές προτάσεις και ευκαιρίες για να ξεχωρίσεις. Η σύνοδος της Σελήνης με την Αφροδίτη νωρίς το απόγευμα, θα σε βάλει σε πειρασμό να βρεις μια δικαιολογία και να το σκάσεις από τη δουλειά. Πρόσεξε αν δεν θέλεις να εκτεθείς.

Η σχέση με τον/τη σύντροφό σου θα αφήσει τις καλύτερες εντυπώσεις στον περίγυρό σου και θα σε κάνει να νιώσεις περήφανος/η. Αν δεν έχεις βρει το ταίρι σου, συγκράτησε την παρόρμηση σου και μην κάνεις υπερβολές με κάποιον/α που θα γνωρίσεις σήμερα!

 

ΛΕΩΝ

Σήμερα η διάθεση σου θα είναι στα πάνω της καθώς η Σελήνη από το ζώδιο του Κριού θα δημιουργήσει όλες τις προϋποθέσεις για να περάσεις καλά με ανθρώπους που αγαπάς. Η αντίθεση που σχηματίζει με το Δία από το Ζυγό, θα διευρύνει τον περίγυρό σου καθώς η εξωστρεφής διάθεσή σου θα σε οδηγήσει σε νέες γνωριμίες. Το απόγευμα η σύνοδος που θα σχηματίσει με την Αφροδίτη θα σου δημιουργήσει την επιθυμία να ασχοληθείς με τις ανάγκες σου που σήμερα θα είναι οι βόλτες, οι συζητήσεις και το φλερτ!

Η παιχνιδιάρικη διάθεση σου μπορεί να βάλει το ταίρι σου σε σκέψεις γι αυτό προσπάθησε να μην του δώσεις δικαιώματα. Αν δεν έχεις βρει το ταίρι σου, οι νέες γνωριμίες ευνοούνται σήμερα γι αυτό εκμεταλλεύσου το!

 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Σήμερα ίσως φανείς απόμακρος/η στους άλλους καθώς θα προτιμήσεις περισσότερο να ακούς και λιγότερο να μιλάς. Η Σελήνη βρίσκεται στον Κριό και η αντίθεση που σχηματίζει με το Δία από το Ζυγό, είναι μια καλή ευκαιρία για να ασχοληθείς με οικονομικά και κληρονομικά θέματα. Η σύνοδος που θα σχηματίσει η Σελήνη με την Αφροδίτη νωρίς το απόγευμα, θα δημιουργήσει ευνοϊκές συνθήκες για να καταφέρεις μια συμφωνία που θα σε ωφελήσει οικονομικά.

Σήμερα θα είσαι πολύ γοητευτικός/η και το ταίρι σου δεν θα μπορέσει να σου αντισταθεί καθώς θα το μαγνητίσεις! Αν δεν έχεις βρει το ταίρι σου η διάχυτη ερωτική ατμόσφαιρα και η γοητεία σου θα ευνοήσει τα αισθηματικά σου!

 

ΖΥΓΟΣ

Σήμερα η ημέρα ευνοεί την επικοινωνία με τους συνεργάτες σου και τον/τη σύντροφό σου και ενδείκνυται για την επίλυση θεμάτων που μπορεί να είχαν προκύψει. Η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στον Κριό και η αντίθεση που σχηματίζει με το Δία που βρίσκεται στο ζώδιο σου, θα φέρει ευκαιρίες για να γνωρίσεις νέους ανθρώπους και φυσικά να τους εντυπωσιάσεις. Σήμερα μπορεί να έχεις μια ευκαιρία που δεν περιμένεις είτε σε προσωπικά είτε σε επαγγελματικά θέματα. Η σύνοδος της Σελήνης με την Αφροδίτη νωρίς το απόγευμα θα αυξήσει ακόμα περισσότερο τη γοητεία σου!

Η ημέρα θα αναζωπυρώσει τον έρωτα με το ταίρι σου και δεν είναι απίθανο να σκεφτείς πως αυτός είναι ο άνθρωπος της ζωής σου. Αν δεν έχεις βρει το ταίρι σου, η ημέρα έχει όλες τις προϋποθέσεις για να ξεκινήσεις μια νέα σχέση.

 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Οι υποχρεώσεις της καθημερινότητας θα είναι αρκετές καθώς η Σελήνη από τον Κριό τις «ευνοεί» αλλά η αντίθεση που σχηματίζει με το Δία από το Ζυγό δεν θα σε αφήσει χωρίς βοήθεια! Νωρίς το απόγευμα η σύνοδος της Σελήνης με την Αφροδίτη θα φέρει ευκαιρίες που σχετίζονται με εργασιακά θέματα. Είναι πιθανό να σου φέρει και την επιθυμία να μην ασχοληθείς με αυτά που πρέπει αλλά με αυτά που θέλεις. Μην πάρεις παρορμητικές αποφάσεις και μη θυσιάσεις την καλή σου φήμη στη δουλειά για να πας μια βόλτα!

 

Σήμερα θα έχεις έναν ανέλπιστο σύμμαχό και βοηθό στις δουλειές σου που δεν είναι άλλος από το ταίρι σου. Αν δεν έχεις βρει το ταίρι σου, ένα ενδιαφέρον πρόσωπο θα κάνει την εμφάνιση του από εκεί που δεν το περιμένεις!

 

ΤΟΞΟΤΗΣ

Η ημέρα είναι ένα δώρο για τους εκπροσώπους του ζωδίου σου καθώς  οι πλανήτες σε ευνοούν και μάλιστα απροκάλυπτα! Η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στον Κριό και η αντίθεση που σχηματίζει με το Δία, θα σε κάνει πολύ δημοφιλή στο φιλικό σου περιβάλλον. Αποτέλεσμα αυτού είναι όλοι να αναζητήσουν την παρέα σου καθώς θα είσαι η ψυχή της παρέας! Η σύνοδος της Σελήνης με την Αφροδίτη νωρίς το απόγευμα θα ευνοήσει την προσωπική σου ζωή και θα σε «ομορφύνει»!

Σήμερα η ημέρα έχει όλες τις προϋποθέσεις για να περάσεις όμορφα είτε έχεις βρει το ταίρι σου είτε όχι. Βέβαια σε περίπτωση που είσαι δεσμευμένος/η θα πρέπει να συγκροτηθείς και να συγκρατηθείς καθώς η ημέρα θα έχει πολλούς πειρασμούς!

 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στον Κριό και θα σε βοηθήσει να αφουγκραστείς θέματα που μπορεί να απασχολούν την οικογένεια σου ή θέματα που υπάρχουν μεταξύ σας. Η αντίθεση που σχηματίζει με το Δία, θα ευνοήσει το κλίμα στο σπίτι αρκεί να συγκρατήσεις την παρόρμηση σου. Είναι πιθανό να φέρει και κάποιο νέο σχετικό με επαγγελματικά θέματα που θα σε χαροποιήσει. Η σύνοδος της Σελήνης με την Αφροδίτη νωρίς το απόγευμα θα σου δημιουργήσει την ανάγκη να κάνεις μια αλλαγή στο χώρο που ζεις και αυτό θα φέρει και κάποια έξοδα!

Αν έχεις βρει το ταίρι σου σήμερα δεν αποκλείεται να πάρεις την απόφαση να μείνετε μαζί καθώς θα νιώσεις εσωτερική και συναισθηματική πληρότητα. Αν δεν έχεις βρει το ταίρι σου μια νέα γνωριμία θα έρθει σαν δώρο!

 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Η επικοινωνία σου με συγγενικά και άλλα πρόσωπα που βρίσκονται κοντά σου θα είναι η κύρια απασχόληση σου σήμερα καθώς αν ξεκινήσεις τη συζήτηση δύσκολα θα μπορέσεις να τη σταματήσεις. Η Σελήνη βρίσκεται στον Κριό και η αντίθεση που σχηματίζει με το Δία από το Ζυγό θα σου ανεβάσει τη ψυχολογία και θα σου δώσει την ευκαιρία να κάνεις νέες γνωριμίες. Το απόγευμα η σύνοδος που θα σχηματίσει η Σελήνη με την Αφροδίτη θα σε βάλει στη διαδικασία να φλερτάρεις, να βγεις για ψώνια ακόμα και να κάνεις ένα ταξίδι! Αποφάσισε και πράξε!

Σήμερα θα είναι δύσκολο να μείνεις μέσα με το ταίρι σου και μια εκδρομή σε κοντινό προορισμό είναι πολύ πιθανή! Αν δεν έχεις βρει το ταίρι σου μια νέα γνωριμία θα σε βάλει στη διαδικασία να πραγματοποιήσεις μια αλλαγή στην εμφάνιση σου που θα αυξήσει την αυτοπεποίθηση σου.

 

ΙΧΘΥΕΣ

Η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στον Κριό και η αντίθεση που σχηματίζει με το Δία από το Ζυγό, θα δημιουργήσει ευκαιρίες που αφορούν οικονομικά θέματα. Σήμερα είναι πιθανό να βρεις τρόπο να αυξήσεις το εισόδημα σου ή να σου προταθεί μια δουλειά με πολύ καλό οικονομικό υπόβαθρο. Νωρίς το απόγευμα η σύνοδος της Σελήνης με την Αφροδίτη θα σου δημιουργήσει την ανάγκη να ξεκινήσεις αποταμίευση προκειμένου να αισθανθείς ασφάλεια και να καλύψεις τις μελλοντικές σου ανάγκες.

Σήμερα θα νιώσεις τυχερός/η καθώς το ταίρι σου θα σου προσφέρει την ασφάλεια που έχεις ανάγκη. Αν δεν έχεις βρει το ταίρι σου μια νέα γνωριμία θα τονώσει την αυτοπεποίθηση σου και θα σε βάλει στη διαδικασία να «χρησιμοποιήσεις» τη γοητεία σου!

πηγή: e-zwdia.gr