Ζώδια

Τα ζώδια της ημέρας

By  | 

Τι λένε τα άστρα για σήμερα;

Κριός
Είναι σαν να είστε δρομέας στα 100 με εμπόδια. Τα ξεπερνάτε όλα, αλλά τα τελευταία σάς δυσκολεύουν γιατί αλλάζει ξαφνικά η πορεία του ανέμου. Λίγος δρόμος σάς απομένει ακόμα για την κατάκτηση του μεταλλίου και, γιατί όχι, του ρεκόρ αγώνων. Με άλλα λόγια, η επίτευξη των στόχων σας εξαρτάται από την αντοχή και την καλή σας προετοιμασία.
ΤΙΡ: Μην ξεχνάτε ότι ο σκοπός αγιάζει τα μέσα!

Ταύρος
Ευνοούνται τα συναισθηματικά σας με την είσοδο της Αφροδίτης στο ζώδιό σας. Μπορείτε να εκφραστείτε πιο ελεύθερα, να περάσετε ποιοτικό χρόνο με το σύντροφό σας και να ανανεώσετε τη σχέση σας. Οι ελεύθεροι νιώθετε έτοιμοι για το βήμα που διστάζατε να κάνετε και οι εξελίξεις προβλέπεται να σας δικαιώσουν, αν χειριστείτε το ζήτημα με ψυχραιμία και δοτικότητα.
ΤΙΡ: Δείτε θετικά τις ευκαιρίες για τη διευθέτηση ενός πρακτικού ζητήματος.

Δίδυμοι
Οικονομικά και πρακτικά θέματα, σχέσεις με πελάτες, εργοδότες και συνεργάτες θα έρθουν στο προσκήνιο αρκετές φορές αυτή την εβδομάδα κι εσείς πρέπει να δώσετε προτεραιότητες σε ενέργειες που θα εξυπηρετήσουν το συμφέρον σας και θα σας προσφέρουν τα έσοδα που τόσο πολύ χρειάζεστε αυτή την εποχή. Φροντίστε να έχετε έτοιμες απαντήσεις σε πολύπλοκα θέματα.
ΤΙΡ: Λειτουργήστε βάσει στρατηγικής.

Καρκίνος
Φιλική για σας η εβδομάδα, τουλάχιστον στην πλειονότητα των θεμάτων που σας απασχολούν. Αυτό σημαίνει ότι θα υπάρξουν θετικές προοπτικές και δυναμικές συγκυρίες στα πρακτικά θέματα. Αισθηματικά θα ακούσετε παράπονα, αλλά έχετε τον τρόπο να κατευνάσετε τις ανησυχίες τόσο του συντρόφου σας όσο και του ίδιου σας του εαυτού, που υποφέρει από μεγάλη δόση ανικανοποίητου!
ΤΙΡ: Μείνετε σταθεροί στις επιδιώξεις σας.

Λέων
Η εύνοια της τύχης φέρνει και αντιδράσεις. Προσοχή στο προσωπικό και κοινωνικό σας περιβάλλον, εκεί δηλαδή όπου νιώθετε πιο ελεύθεροι να εκφραστείτε. Εξηγηθείτε ως προς τις λεπτομέρειες που σας αναγκάζουν να αλλάξετε αποφάσεις και δράσεις και δώστε τις απαραίτητες διαβεβαιώσεις ότι αυτό που δεν έγινε σήμερα θα γίνει αύριο.
ΤΙΡ: Κερδίστε χρόνο και μην ενδίδετε σε πιέσεις που δεν εξυπηρετούν κανένα μέρος.

Παρθένος
Μια απρόσμενα θετική εξέλιξη στις επαγγελματικές σας επιδιώξεις είναι ικανή να μεταβάλει τη διάθεσή σας προς το καλύτερο. Είναι η κατάλληλη στιγμή για να περάσετε ευχάριστα είτε με την οικογένεια είτε με το σύντροφό σας. Αποφύγετε τις αρνητικές σκέψεις και μη δίνετε σημασία σε αβάσιμους φόβους.
ΤΙΡ: Βοηθήστε τους δικούς σας ανθρώπους να ξεπεράσουν τα προσωπικά άγχη τους.

Ζυγός
Είναι η εβδομάδα που πρέπει να είστε προσεκτικοί στις επιδιώξεις σας, στα μηνύματα που περνάτε στο περιβάλλον και στη χρήση μηχανημάτων. Με άλλα λόγια, πρέπει να είστε συγκεντρωμένοι σε αυτό που κάνετε και να μην αφήνετε τη σκέψη σας να ταξιδεύει αλλού. Μια απροσεξία σας μπορεί να ανάψει τη σπίθα των παρεξηγήσεων.
ΤΙΡ: Οργανώστε καλύτερα τις υποχρεώσεις σας.

Σκορπιός
Πατάτε σε στέρεο έδαφος πια. Μιλήστε ουσιαστικά, φερθείτε προστατευτικά και δείξτε ότι λειτουργήσατε για το κοινό καλό, έστω κι αν αυτό σας ανάγκασε σε κάποιου είδους απομόνωση για λίγο καιρό. Όσοι σας αγαπούν θα σας καταλάβουν. Ο πραγματικός σας εαυτός σας παρακινεί να γίνετε περισσότερο εξωστρεφείς.
ΤΙΡ: Χρησιμοποιήστε τα μέσα που διαθέτετε για να επιτύχετε τους στόχους σας.

Τοξότης
Τύχη από διαφορετικές πλευρές και απροσδόκητα θετικές εξελίξεις στα κοινωνικά και αισθηματικά σας.Μη θεωρείτε όμως τίποτα δεδομένο και μην επαναπαύεστε. Οι σχέσεις χτίζονται στις λεπτομέρειες. Δείξτε την εκτίμησή σας σε εκείνους που προσπαθούν και φροντίστε ώστε να ωφεληθείτε από τις εξελίξεις στα πρακτικά θέματα που σας αφορούν.
ΤΙΡ: Επιμείνετε στην υπεράσπιση των δικαιωμάτων σας.

Αιγόκερως
Οι κατάλληλες κινήσεις στα επαγγελματικά σας απορροφούν μέρος από το άγχος σας και δείχνουν προς την κατεύθυνση των θετικών εξελίξεων. Επίσης θετικές προοπτικές φέρνει η εβδομάδα και στα αισθηματικά σας. Επωφεληθείτε από τις ευκαιρίες να πλησιάσετε τον άνθρωπο που σας ενδιαφέρει ή να περάσετε όμορφα με το σύντροφό σας.
ΤΙΡ: Αφήστε πίσω σας τις αμφιβολίες.

Υδροχόος
Έστω και αν τα προσωπικά σας θέματα παραμένουν στάσιμα, έχετε ευκαιρίες αυτό το διάστημα να περάσετε όμορφα, να διασκεδάσετε, να γνωρίσετε ενδιαφέροντες ανθρώπους αλλά και να τακτοποιήσετε τα οικογενειακά σας θέματα. Κάποια εμπόδια στη συνεννόηση στα επαγγελματικά σας δεν θα διαρκέσουν πολύ.
ΤΙΡ: Να είστε πρακτικοί και ευέλικτοι στα οικονομικά σας.

Ιχθύες
Ασχοληθείτε με ό,τι σας ευχαριστεί, σας χαλαρώνει και σας δίνει δύναμη. Η ένταση των προηγούμενων ημερών πρέπει να εκτονωθεί κι εσείς να καταλάβετε ότι έχετε υποχρέωση κυρίως απέναντι στον εαυτό σας. Οι υπεράνθρωποι υπάρχουν μόνο στη σφαίρα της φαντασίας και δημιουργήθηκαν για να εμψυχώνουν όσους βρίσκονται σε όλα στην πρώτη γραμμή.
ΤΙΡ: Δώστε προτεραιότητα στον εαυτό σας και στις πραγματικές του ανάγκες.