Ζώδια

Τα ζώδια της εβδομαδας

By  | 

Τι θα φέρει η εβδομάδα από 12/06 έως 18/06

Η αντίθεση του Ήλιου με τον Κρόνο στις 15 δημιουργεί αστάθεια στη διεθνή πολιτική σκηνή και επιφέρει ανταγωνισμούς μεταξύ κρατών, ιδεών και οικονομικών συμφερόντων.

Κριός

Επιμείνετε στα επαγγελματικά σας και μη φανερώνετε τις προθέσεις ή τους στόχους σας. Βοήθεια προβλέπεται από εκεί που δεν το περιμένετε, για αυτό κρατήστε όλες τις πόρτες ανοιχτές. Οικονομικά αποφύγετε το ρίσκο και προσπαθήστε να δείτε μακρύτερα από το σήμερα. Αισθηματικά υπάρχει πίεση αλλά για την ώρα δεν μπορείτε να λειτουργήσετε ούτε απερίσκεπτα ούτε εγωιστικά.

ΤΙΡ: Απλοποιήστε την καθημερινότητά σας και θα βγείτε κερδισμένοι.

Ταύρος

Η Αφροδίτη στο ζώδιό σας αυξάνει τον παράγοντα τύχη στα κοινωνικά και αισθηματικά σας. Μπορείτε να φέρετε τις καταστάσεις στα μέτρα σας, χωρίς ιδιαίτερο κόπο. Σας φαίνονται όλα πιο βατά, χάρη στην υποστήριξη που σας προσφέρει ένας άνθρωπος με τον οποίο σας συνδέει μια ειδική σχέση. Φροντίστε να κάνετε μικρά βήματα προς το στόχο σας για να διατηρήσετε τα τωρινά σας προνόμια.

ΤΙΡ: Δείξτε ψυχραιμία όταν οι άλλοι σας προκαλούν με τις ενέργειές τους.

Δίδυμοι

Αισθάνεστε λίγο άβολα στην καθημερινότητά σας, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι πρέπει να επιδιώξετε τις αλλαγές που σκέφτεστε. Συγκεντρωθείτε σε αυτά που μπορούν να γίνουν και χρησιμοποιήστε τη διπλωματία σας! Έχετε πολλά να κερδίσετε αν ακούσετε τους άλλους και αν χρησιμοποιήσετε σωστά κάποιες πληροφορίες.

ΤΙΡ: Μη λειτουργείτε πιεστικά στα αισθηματικά σας.

Καρκίνος

Ο Άρης στο ζώδιό σας δυναμώνει τα επιχειρήματά σας αλλά σας αφαιρεί την αίσθηση του μέτρου. Φροντίστε να μην ξεπεράσετε τα όρια στις κοινωνικές, φιλικές, αλλά και αισθηματικές σας επιδιώξεις και να κρατήσετε για τον εαυτό σας το δικαίωμα της επιλογής. Φανείτε προσεκτικοί όσον αφορά στις ανάγκες της οικογένειας, ιδιαίτερα αν αναγνωρίζετε κάποια δικά σας λάθη τα οποία ευθύνονται για τις τωρινές συνθήκες.

ΤΙΡ: Διατηρήστε την ισορροπία στα οικονομικά σας.

Λέων

Οι συνθήκες της εβδομάδας σάς βοηθούν να προβάλετε τις ικανότητες και τις επαγγελματικές σας ιδιότητες. Ευνοείστε περισσότερο όσοι ασχολείστε με υπηρεσίες, είστε σε νευραλγικές θέσεις ή σχετίζεστε με κόσμο. Η εβδομάδα προσφέρει δημιουργικές διεξόδους στην καθημερινότητά σας, αλλά οι περισσότεροι από εσάς παραμένετε προσηλωμένοι σε κάποιες συνήθειες που πιστεύετε ότι σας ξεκουράζουν.

ΤΙΡ: Επιχειρήστε μια δισφορετική προσέγγιση στα θέματα που σας απασχολούν.

Παρθένος

Φροντίστε τις υποθέσεις σας με τρόπο που σας βοηθά να έχετε αποτέλεσμα. Κάποιοι συνεργάτες σας θεωρούν ότι είστε άκαμπτοι στα «θέλω» και τα πιστεύω σας. Δημιουργήστε οικειότητα όπου μπορείτε, χωρίς φυσικά να χάνετε την ισορροπία σας. Αισθηματικά υπάρχει αισθητή βελτίωση στη σχέση ή ουσιαστική προσέγγιση του ανθρώπου που ενδιαφέρει τους ελεύθερους από εσάς.

ΤΙΡ

Οργανώστε καλύτερα τα θέματα που σχετίζονται με τη δουλειά σας.

Ζυγός

Συμβιβαστείτε με τις αργές εξελίξεις στις επαγγελματικές σας υποθέσεις και επιμείνετε σε ό,τι πιστεύετε πως αξίζει τον κόπο να διεκδικήσετε ή να υπερασπιστείτε. Μεταξύ άλλων, φροντίστε την υγεία σας, ψυχική και σωματική, χαρίζοντας στον εαυτό σας τις χαρές που δικαιούται. Ειδήσεις και συζητήσεις είναι μέσα στο πρόγραμμα της εβδομάδας, αλλά αποφύγετε να πάρετε οριστικές αποφάσεις σε πρακτικά θέματα.

ΤΙΡ: Λειτουργήστε με τη λογική και όχι τον παρορμητισμό στις σχέσεις σας.

Σκορπιός

Οι επιθυμίες σας χρειάζονται στήριξη και υποστήριξη, κυρίως από εσάς τους ίδιους. Τα επαγγελματικά σας φαίνεται να σας απασχολούν, ιδιαίτερα αν έχετε να αντιμετωπίσετε νέα δεδομένα, νέα πρόσωπα ή νέες υποχρεώσεις. Ζητήστε βοήθεια εκεί που πιστεύετε ότι τη χρειάζεστε και μην αφήνετε το χρόνο να περνά ανεκμετάλλευτος. Ταξίδια ή μετακινήσεις δεν ευνοούνται ιδιαίτερα.

ΤΙΡ: Ανταποδώστε μια χάρη σε αγαπημένο πρόσωπο.

Τοξότης

Η επιστροφή σε θέματα που σας ταλαιπώρησαν αισθηματικά δεν ενδείκνυται για όσους από εσάς αισθάνεστε ανικανοποίητοι από τις σχετικές εξελίξεις. Λειτουργήστε πρακτικά και ανανεώστε τις γνωριμίες, τις ασχολίες και τα ενδιαφέροντά σας σε τομείς που θα αναπληρώσουν το κενό που αισθάνεστε. Επαγγελματικά φανείτε συνεπείς στις υποχρεώσεις σας, έστω και αν το κόστος που επωμίζεστε είναι δυσανάλογο των προσδοκιών σας.

ΤΙΡ: Σκεφτείτε πρακτικά και μην υποστηρίζετε πλέον χαμένες υποθέσεις.

Αιγόκερως

Φροντίστε να κατεβάσετε τους τόνους στις διαφωνίες που προκύπτουν στα αισθηματικά σας. Βρείτε κάποια συμβιβαστική φόρμουλα όσον αφορά στη συνεννόηση με το σύντροφό σας και αποφύγετε την ένταση, που φαίνεται να επηρεάζει αρνητικά την κρίση σας. Οικονομικά επωφεληθείτε από κάποιες θετικές εξελίξεις και σχεδιάστε καλύτερα τις κινήσεις και τις επιδιώξεις σας.

ΤΙΡ: Ανταποκριθείτε στις προκλήσεις με σύνεση και διπλωματία.

Υδροχόος

Μπορείτε να δρομολογήσετε τις αλλαγές που έχετε σκεφτεί στους πρακτικούς τομείς της ζωής σας. Κάποιοι από το περιβάλλον σας θα υποστηρίξουν τις ενέργειές σας, αρκεί να τους αναπτύξετε τα επιχειρήματά σας. Προσωπικά θέματα χρειάζονται μεγαλύτερη προσοχή εκ μέρους σας και μια εποικοδομητική στάση όσον αφορά σε οικογενειακές διενέξεις.

ΤΙΡ: Συνεχίστε τις προσπάθειες για βελτίωση της καθημερινότητάς σας.

Ιχθύες

Διαφαίνονται κάποιες ευνοϊκές συγκυρίες και, αν τοποθετηθείτε σωστά απέναντι στις εξελίξεις, θα μπορέσετε να τακτοποιήσετε πρακτικά σας ζητήματα και να απαλλαγείτε από ενοχλητικές σκέψεις για το μέλλον. Αισθηματικά υπάρχουν περιθώρια βελτίωσης, αλλά οφείλετε να αναλάβετε κι εσείς το μερίδιο της ευθύνης που σας αναλογεί.

ΤΙΡ: Δείξτε διπλωματία και υπομονή εκεί όπου δεν έχετε άμεσα αποτελέσματα.