Taste of Life

Ραβιόλες με μανιτάρια και Κουμανδαρία (γλυκό Κυπριακό κρασί)

By  | 

Συστατικά:

375γρ Χωριάτικες Ραβιόλες ΜΙΤΣΙΔΗ

2 φλ. μανιτάρια, κομμένα στα τέσσερα

3 κουταλιές κρεμμύδι, ψιλοκομμένο

2 κουταλιές ελαιόλαδο

1 κουταλάκι σκόρδο, λιωμένο

50ml Κουμανδαρία

1 κουταλιά στραγγιστό γιαούρτι

Αλάτι

Φρεσκοτριμμένο μαύρο πιπέρι
Βράζετε τις ραβιόλες για 15-18 λεπτά σε κοχλαστό αλατόνερο ή ζωμό κότας.  Εν τω μεταξύ, σε τηγάνι σοτάρετε τα μανιτάρια στο λάδι μέχρι να πάρουν ωραίο χρώμα.  Προσθέτετε το σκόρδο και το κρεμμύδι. Σβήνετε με την κουμανταρία και συνεχίζετε το ψήσιμο μέχρι να καραμελώσει ελαφρά. Στραγγίζετε τις ψημένες ραβιόλες  και τις αδειάζετε σε πιατέλα. Προσθέτετε τα μανιτάρια και  αναμιγνύετε προσεκτικά. Γαρνίρετε με μια κουταλιά γιαουρτιού.