Κινηματογράφος

«Atomic Blonde»: Βίντεο με λεσβιακά φιλιά στην τουαλέτα για Σαρλίζ Θερόν – Σοφία Μπουτέλα-BINTEO

By  | 

Σέξι και επικίνδυνες οι δύο γυναίκες ανεβάζουν το θερμόμετρο και προκαλούν…

Όλα τα φώτα επάνω σε μια ταινία με πολύ γυμνό και «καυτές» σκηνές σεξ!

Η απόλυτη καλλονή Σαρλίζ Θερόν προκαλεί και σαγηνεύει στην πολυσυζητημένη ταινία – θρίλερ «Atomic Blonde», προσαρμόζοντας το αγγελικό της πρόσωπο στη σκληρότητα ενός απαιτητικού ρόλου, αλλά και σε αρκετές ακατάλληλες σκηνές.

Η ηθοποιός υποδύεται μια μυστική πράκτορα της ΜΙ6 που τη στέλνουν στο Βερολίνο κατά τη διάρκεια του Ψυχρού Πολέμου για να ερευνήσει τον θάνατο ενός συναδέλφου.

Μέχρι σήμερα γνωρίζαμε ότι η  ταινία έχει πολύ γυμνό, με την Θερόν να φλερτάρει την συμπρωταγωνίστριά της, Σοφία Μπουτέλα και να καταλήγει μαζί της στο κρεβάτι.

Ωστόσο, ένα νέο βίντεο από μια ακατάλληλη σκηνή βλέπει το φως της δημοσιότητας. Η ξανθιά πράκτορας φλερτάρει με την σέξι μελαχρινή σε ένα μπαρ, τα βλέμματα λένε πολλά και τα κορίτσια καταλήγουν στην τουαλέτα να φιλιούνται και να ερωτοτροπούν, πριν βγουν τα όπλα…

Η Σαρλίζ έχει δηλώσει ότι δεν δυσκολεύτηκε καθόλου να υποδυθεί αυτόν τον ρόλο και να συμμετέχει σε λεσβιακές σκηνές, με την Μπουτέλα να εμφανίζεται αρκετά πιο συντηρητική. «Αρχικά, ήμουν πολύ νευρική, αλλά η Σαρλίζ το έκανε όλο αυτό πολύ πιο εύκολο. Με βοήθησε πολύ. Είναι καταπληκτική».

Η ταινία κάνει πρεμιέρα τον ερχόμενο Ιούλιο.

 

Το νέο καυτό βίντεο με τα φιλιά στην τουαλέτα

Δείτε και το τρέιλερ: