Celebrities

Τα ζώδια της εβδομάδας

By  | 

 Τι θα φέρει η εβδομάδα από 17/07 έως 23/07

Από τον Κώστα Λεφάκη 

 

Tο τετράγωνο της Αφροδίτης στους Διδύμους με τον ανάδρομο Ποσειδώνα στους Ιχθύς στις 17 και το τετράγωνο του Άρη από τον Καρκίνο με τον Ουρανό στον Κριό στις 18 σηματοδοτούν γεωπολιτικά θέματα συνοδευόμενα από πολεμικές συρράξεις και πρωτοφανείς οικολογικές καταστροφές.

Κριός

Η εβδομάδα θα φέρει ανταγωνισμούς σε όλους τους τομείς, γι’ αυτό φροντίστε να είστε αποτελεσματικοί στις κινήσεις σας, αλλά και προνοητικοί όσον αφορά την υπεράσπιση του συμφέροντός σας. Ένα παρασκήνιο πιθανόν να έρθει στην επιφάνεια, αλλά αν σχετίζεται με την προσωπική και κοινωνική σας ζωή θα πρέπει να είστε περισσότερο διπλωμάτες και λιγότερο επιθετικοί.

ΤΙΡ: Προστατευτείτε από τη ρευστότητα των καταστάσεων.

Ταύρος

Φροντίστε τις οικονομικές εκκρεμότητες που αντιμετωπίζετε, κερδίστε περιθώρια χρόνου σε αυτά που πρέπει να κάνετε και δημιουργήστε γύρω σας ένα δίχτυ ασφαλείας που αποτελείται από ανθρώπους εμπιστοσύνης. Μετακινήσεις, μετατροπές, ειδικές συναντήσεις προβάλλουν έντονα σαν ενδεχόμενο και θα πρέπει να είστε προσεκτικοί με τις επιλογές σας.

ΤΙΡ: Ασχοληθείτε με θέματα ουσίας και όχι με θέματα εικόνας.

Δίδυμοι

Ελέγξτε τον παρορμητισμό σας και μην παρασύρεστε από επιθυμίες ή άλλες ανάγκες σας. Είναι η εβδομάδα που φορτίζει τον ψυχισμό σας και τις περισσότερες φορές σάς οδηγεί στα άκρα. Αυτήν ακριβώς την υπερβολή θα πρέπει να ελέγξετε και να καθυποτάξετε. Υπάρχουν άνθρωποι που ενδιαφέρονται για εσάς, αρκεί να τους δώσετε το περιθώριο να λειτουργήσουν ουσιαστικά για εσάς.

ΤΙΡ: Δώστε μεγαλύτερη προσοχή στην αισθηματική σας ζωή.

Καρκίνος

Η επαγγελματική σας θέση σάς αναγκάζει να είστε περισσότερο προσεκτικοί, τόσο στις επιδιώξεις σας όσο και στην προσέγγιση κάποιων ιδιαίτερων θεμάτων. Όσων η εργασία περιλαμβάνει σχέση με κοινό, φροντίστε να είστε διπλά επιφυλακτικοί σε ό,τι αφορά διαφωνίες και απρόοπτα. Μην εκτίθεστε και μη θεωρείτε ότι κάποιοι είναι διαθέσιμοι τη στιγμή που τους χρειάζεστε.

ΤΙΡ: Φροντίστε να μην είστε ένα ανοιχτό βιβλίο για τους άλλους.

Λέων

Αν το θελήσετε και αν αποφασίσετε να θυσιάσετε το περιττό και να αλλάξετε το πρόγραμμά σας, θα μπορέσετε να πλησιάσετε τους στόχους σας και να κερδίσετε εύκολα κάποιες μάχες στην προσωπική και επαγγελματική σας ζωή. Κάθε προσέγγιση και δράση απαιτεί διπλωματία, υπομονή και μετριοφροσύνη. Ένα οικονομικό δέλεαρ απαιτεί ιδιαίτερα προσεκτικούς χειρισμούς εκ μέρους σας.

ΤΙΡ: Αισθηματικά αφήστε το παρελθόν στη θέση του!

Παρθένος

Ευνοείστε περισσότερο από άλλους και καλό θα ήταν να φροντίσετε να τακτοποιήσετε τώρα τα θέματα που σας ταλαιπώρησαν στο πρόσφατο παρελθόν. Φανείτε τολμηροί και δημιουργικοί στην πράξη, προβάλετε τις ικανότητες και τα ταλέντα σας και κερδίστε την εμπιστοσύνη στο περιβάλλον που κινείστε επαγγελματικά. Αισθηματικά, δώστε προσοχή στις λεπτομέρειες.

ΤΙΡ: Δώστε δημιουργική χροιά σε ό,τι κάνετε.

Ζυγός

Η διατήρηση των προνομίων απαιτεί χρόνο και σημαντική εργασία προς όλες τις κατευθύνσεις. Η εβδομάδα δημιουργεί εστίες έντασης σε νευραλγικούς τομείς, αλλά βοηθά το ότι έχετε φτιάξει και ένα αρνητικό σενάριο στο μυαλό σας και το αφήνετε να εξελιχθεί. Αλλάξτε τακτική, πιστέψτε στις ικανότητές σας και κρατήστε ανέπαφο τον ψυχισμό και τη διάθεσή σας. Οι άλλοι καταλαβαίνουν ότι σας έχουν πιέσει πολύ.

ΤΙΡ: Χαρίστε στον εαυτό σας ξεκούραση και ηρεμία!

Σκορπιός

Το τετράγωνο του Άρη με τον Ουρανό δημιουργεί προσωρινά αδιέξοδα σε ένα οικονομικό ζήτημα και σας αναγκάζει να βρείτε εναλλακτικές λύσεις. Το προσωπικό σας περιβάλλον διεκδικεί περισσότερο χώρο και χρόνο στην καθημερινότητά σας. Ιεραρχήστε τις ανάγκες σας, δείξτε κατανόηση σε ανάγκες τρίτων και διευθετήστε τις υποθέσεις σας με διπλωματία.

ΤΙΡ: Επεξεργαστείτε λύσεις που σας εξυπηρετούν.

Τοξότης

Φροντίστε να είστε σαφείς στις διατυπώσεις αλλά και στον τρόπο με τον οποίο αναλύετε τα επιχειρήματά σας. Αποφύγετε συντηρητικό ακροατήριο και απευθυνθείτε σε εκείνους που έχουν τα κότσια να υποστηρίξουν νεωτερισμούς. Οικονομικά προνοήστε για τις δυσκολίες που θα φέρει η εβδομάδα.

ΤΙΡ: Δείτε ανθρώπους που έχετε παραμελήσει ακούσια.

Αιγόκερως

Μικροί αντιπερισπασμοί στο πρόγραμμά σας προβλέπονται αυτή την εβδομάδα, γι’ αυτό προσέξτε ό,τι αφορά την καθημερινότητά σας και τον τρόπο με τον οποίο επιδιώκετε να έχετε αποτελέσματα. Φροντίστε να είστε συγκεντρωμένοι στους στόχους σας και να τηρήσετε τις προτεραιότητές σας. Η οικογένεια θα παίξει καταλυτικό ρόλο σε θέματα που σας προβληματίζουν.

ΤΙΡ

Μείνετε σταθεροί στις απόψεις σας.

Υδροχόος

Μερικές φορές είναι καλύτερα να κάνετε τακτικές υποχωρήσεις και έξυπνους συμβιβασμούς. Είναι πολύ πιθανόν να χρειαστεί να βάλετε αρκετό νερό στο κρασί σας σε θέματα της εργασίας, ζητήματα οικονομικά ή θέματα που αφορούν τα αγαπημένα σας πρόσωπα. Αισθηματικά η κατάσταση βελτιώνεται σταδιακά.

ΤΙΡ: Μην προκαλείτε την αντίδραση όσων δεν μπορείτε να αντιμετωπίσετε.

Ιχθύες

Είναι αλήθεια ότι κάποιοι υπολογίζουν σημαντικά στην υποστήριξή σας, αλλά δυσκολεύονται να κατανοήσουν τις δικές σας θέσεις και ανάγκες. Αποφύγετε τριβές που δεν έχουν νόημα και λειτουργήστε έξυπνα σε στιγμές έντασης. Οικονομικά υπάρχουν ευκαιρίες βελτίωσης στο εισόδημα αλλά και μια αναπάντεχη πρόταση για καλό σκοπό.

ΤΙΡ: Κρατήστε χαμηλούς τόνους σε επαγγελματικά θέματα.